התחלתי לאהוב גם את ה'ישיבה בויס'....
למעשה, כל ה'פרחי' נשמעים כמעט אותו דבר....
נשלח ב-8/5/2007 11:17
תחחחחחחחחחח...
אין על מה להצטער..הפדיחות שלך לא שלנו.
נשלח ב-8/5/2007 11:51
הם באמת שרים יפה...
ויש להם גם הרבה קצב....
נשלח ב-8/5/2007 12:16
אין לך מה להצטער, גמני מאד אוהבת את הישיבה בויס - אי אפשר להשוות ביניהם לבין מיאמי.
נשלח ב-8/5/2007 13:06
אולי כדאי שיפיקו פעם אלבום משותף???
אחרי הכל, הם להקות הילדים המובילות כיום....
נשלח ב-8/5/2007 14:30
למרקד היקר
אין לך מה להצטער!!! קודם כל, שתדע שיש הבדל בין המקהלות. וכדי להבחין בו צריך להיות קצת "מייבין".
ואני אגלה לך סוד קטן, ובעצם לכולם...אני חושב שלצליל וזמר יש את הקולות הכי יפים, אפילו יותר ממיאמי! אפילו הרבה יותר יפה ממיאמי.
לכל מקהלה יש את היתרונות והחסרונות שלה, והתחומים בהם היא טובה.
קחו למשל את "פרחי לונדון" - הם היו המקהלה מקצועית הראשונה, שנתפרסמה בכל העולם. (דרך אגב...משום מה נודע לי שיש דיסק בדרך? הם קמו לתחיה? אולי כדאי לפתוח פורום?)
"צליל וזמר" הכי טובים בקולות. אלבומם האחרון Hear Us Now מדהים, ולא פחות מוצלח מ"רווח"! אבל בהרמוניה הם הרבה פחות טובים, מה גם שלא כל הלחנים מקוריים.
"פרחי ירושלים" טובים במוסיקת עולם. הם שרים כמעט בכל שפה.
ו"פרחי בני הישיבות" טובים ב......יחצ"נות! יש להם מאמן שהוא מוסיקאי מקצועי ובעל שם, (וגם הרבה פרוטקציות) לכן הם פופולריים כל כך. לא בזכות הקולות והשירה שלהם! לא ולא! כך לפחות לדעתי.
"שלהבת" ("טוב להודות לה'") גם הייתה מקהלה טובה שהתקרבה ברמתה, מכל הבחינות, לפרחי-מיאמי. חבל שהם לא קיימים עוד.
אז עכשיו נשאלת שאלת המליון דולר - למה מיאמי?
כי מיאמי הכי טובים בשירתם כמקהלה. בהרמוניה של השירה. בחוויה של ההופעה. ("אקספריאנס" זו המצאה של ביגון)
כי למיאמי יש מנהיג. מנהיג אחד שדואג להכל - ללחנים המקוריים, לאמן את הילדים וכו'. מנהיג רציני, כריזמטי, (כן!) ופרפקציוניסט. מנהיג שהוא תלמיד חכם, שחושב שלא כל מוזיקה מתאימה לנו, רק מוזיקה שהיא על טהרת הקודש! (טוב, מיסטר קרטר זה לא דוגמה טובה...אבל עברו הרבה שנים מאז.)
וכמובן - הפופולריות - עם 26 אלבומים! אף מקהלה לא התקרבה לזה!!! אפילו לא פרחי י-ם עם כל הברצלונה והקזבלנקה שלהם...(ויש הרבה כבוד, תאמינו לי.)
אז מה? אז תשמעו את ישיבה בויס, אבל אל תשכחו שאין כמו מיאמי.
נשלח ב-8/5/2007 14:42
לגבי ה"ישיבה בויס", לא נראה לי שאתה צודק....
ה"ישיבה בויס" טובים בקצב!!!!
נשלח ב-8/5/2007 15:12
למה להצטער סתם? גם אני אוהבת את (רוב) השירים שלהם... נ.ב. אין כמו מיאמי!
נשלח ב-8/5/2007 15:21
לדעתי יש לך על מה להצטער...
נשלח ב-8/5/2007 16:09
לא צריך להצטער אני גם אוהב את ישיבה בויס אבל הם לא כמו מיאמי והם לא יהיו כמו מיאמי
נשלח ב-8/5/2007 18:03
לדעתי הישיבה בויס טובים בקצב ובמוזיקה אבל השירים שלהם כבדים ומסובכים יותר.
לגבי פרחי לונדון - אין עוררין - אין כמוהם וגם לא יהיה - אתה חושב שירחמיאל ביגון טוב באימון ילדים? לך תראה את יגאל צאליק באימון - זה כמו מחנה צבא!
לגבי צליל וזמר והקולות היפים - כלומר הסולנים - הסוד של אברהם רוזנברג היה פשוט מאד, כל כך פשוט שתצחק שלא חשבת על זה לבד. הוא היה שומע על ילד שיש לו קול יפה, היה מחכה עד שיגיע לאזור ניו יורק, לוקח אותו לאולפן ההקלטות, מלמד אותו את השירים, מאמן אותו יומיים שלושה ואז מקליט. אח"כ כבר היה עושה מיקסים ומאמן את המקהלה - והנה לך הסולנים הכי טובים:) אני יודעת את זה מידע אישי!!!!! ולכן אם תסתכל על העטיפות של צליל וזמר תמיד יהיו לפחות שלוש או ארבע ילדים בד"כ מהסלונים הראשיים שלא נמצאיםבתמונה:)
לגבי ישיבהבויס - אני מסכימה שיש להם יחצנות אבל עדיין, אני חושבת שהם מאד טובים - יש להם סגנון שונה לחלוטין ממיאמי. לגבי ההופעות שלהם, ממה שהבנתי בלייב הם מאד מוצלחים - הם פשוט עדיין לא קלטו איך להכין ת'עצמם גם להקלטות. ההופעה שלהם בחוהמ"ע פסח הוקלטה לDVD הבא שלהם - בואו נחכה ונראה את התוצאות.
נשלח ב-8/5/2007 20:10
הלינקים שאני נתתי זה מההופעה של שנה או שנתיים זה יפה אבל לא איכות כ"כ טובה
אני אישי אוהב את ישיבה בויס בעיקר האח של אלי גרסטנר שזה דווקה חמוד(נאן כמה טעויות?)
נשלח ב-9/5/2007 06:56
אני דווקא אוהבת את השירים שלהם ולא את השירה... אלי גרסטנר, לדעתי, מלחין מצוין.
אבל נראה לי שדשנו בנושא הזה, בהם וב DVD שלהם המון, (חול המועד סוכות זה היה?) הספקנו אפילו "בזכות" זה להגיע לרשימת האשכול החמים בהייד פארק באותו היום...(זוכרים???)
זה נושא שלראה לי לא יגמר לעולם. במיוחד ההשואות...
נשלח ב-9/5/2007 12:22
אני רואה שיש הרבה פירגון בין אוהבי מיאמי, לישיבה בויס (המתחרים, להזכירכם).....