בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

ירמיהו לכתחילה פרה אדומה [ זה נשמע קצת... ]

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/5/2007 19:40 לינק ישיר 

כן

Support our troops

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2007 21:44 לינק ישיר 

אלו מיקרופונים.

יש 2 של סוני
1 של ברינגר
ו1 שיוסי הביא ...

על פי רוב רק הברינגר בשימוש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2007 15:56 לינק ישיר 

מי זה זה שיוסי הביא?  ואגב, קונדנסר פרושו מיקרופון שטח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2007 00:28 לינק ישיר 

פלאזמה פירושה מסך דקיק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2007 17:06 לינק ישיר 

תסביר!!!! אל תתלוצץ ותגרום לאנשים להתעצבן!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2007 17:29 לינק ישיר 

יוסי, יש לי שאלה. אני רוצה לבנות לעצמי אולפן מקצועי בבית. איזה ציוד אני צריך בשביל זה? ועוד שאלה. אם אני רוצה להקליט בחי (כלומר באירוע או משהו כזה) ב20 ערוצים לדוגמה אבל שכל ערוץ בנפרד יוקלט למחשב או אפילו המיקרופונים שמוסיפים להם אפקט אז בהקלטה לא יהיה את האפקט. איך אני עושה את זה ואיזה ציוד אני צריך.

תוקן על ידי מנדי_אור ב- 03/06/2007 17:27:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2007 17:32 לינק ישיר 

ועוד משהו אל איזה קונדסר ומיקסרים אתה ממליץ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2007 19:09 לינק ישיר 

יוסי יענה לך כשיתפנה.. כחבר פורום אני מרשה לעצמי להגיב קצת עד כמה שידי משגת בהבנת הדברים.

קודם כל אתה צריך כסף.. כפי שהבנת מחשב תוכנה וכרטיס קול זה כבר כמה אלפי דולרים [ אל תבנה על המחשב שיש לך ... ]

מיקרופון לכל ערוץ עליו תה רוצה להקליט וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2007 19:12 לינק ישיר 

יוסי יענה לך כשיתפנה.. כחבר פורום אני מרשה לעצמי להגיב קצת עד כמה שידי משגת בהבנת הדברים.

קודם כל אתה צריך כסף.. כפי שהבנת מחשב תוכנה וכרטיס קול זה כבר כמה אלפי דולרים [ אל תבנה על המחשב שיש לך ... ]

מיקרופון לכל ערוץ עליו תה רוצה להקליט וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2007 19:28 לינק ישיר 

מנדי יקירי,

אם אין לך לפחות 150 מופעים שהזמינו אצלך הקלטת המופע במחיר מלא במשך השנה הקרובה, עשה לעצמך טובה ורד מהעניין.....
תמיד תוכל להתקשר לאולפני ZAZA ולהזמין את האולפן הנייד שלהם שיקליטו את המופע המדובר (גם זה יעלה לך סכום לא מבוטל).

הציוד עליו אתה מדבר, עלותו כמה מאות אלפי דולרים...... אני מניח שעדיין לא חסכת סכומים כאלו.... ואם כן..... זרוק איזו עצם......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2007 20:13 לינק ישיר 

אל תגזים... מחשב הקלטות עם כניסות ל20 ליינים לכרטיסי קול ותוכנת הקלטה.. פלוס 15-20 מיקרופונים להקלטות ועוד כמה קונדנסנרים בשביל מערכות התופים...

אפשר להשיג גם ב40-50 אלף דולר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2007 23:33 לינק ישיר 

אני לא מבין מה הבעייה...
שיקליט אצליכם

פורום ענקי המוזיקה החסידית: http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=18649

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/6/2007 17:41 לינק ישיר 

את זה תגיד לשי ורק לו... כי בלעדיו זה באמת היה קורה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2007 17:51 לינק ישיר 

ועוד משהו ליוסי, אני לא שאלתי רק בקשר למערכת שכזאת (שאגב בארצות הברית יש הרבה כאלה - אם זה מעניין אתכם אז תנסו להוריד את הקליפ של פריד "אבא על תבכה") אני שאלתי גם בקשר לאולפן רגיל, כלומר אם מיקסר כמו בהקלטות 2 אבל גדול יותר (כלומר, אפשרות מערוץ אחד רק לשמוע את הפלייבק ומהערוץ השני להקליט ככה שבמחשב כל אחד מהם יהיה בנפרד) אבל גדול כמו בהקלטות 1 אבל אם ציוד יותר חדש ויותר מתקדם. אני רוצה לקבל המלצות על מחשבים, קונדנסרים, מיקרופונים, מערכת להעברת שידורים טלפוניים באיכות גבוהה (כמו זה של השידורי חוץ וכמו של ידידיה מאיר), מערכת טלמיקס כמו שיש לכם, ובקיצור, ציוד לאולפן שידור / הקלטות מקצועי. אבל כל הציוד. אני רוצה גם המלצות וגם כל הידע שאפשר בבקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2007 18:11 לינק ישיר 

מענדי .. אם לך יש מה להגיד לי , תגיד אתה כמו גדול. אל תשלח אפח'ד אחר.

כל דבר אישי שלך שקשור אלי... תשתדל לנהל מולי ולא מעל גלי הרשת.... כי לא נח לי.

ואתה הרי יודע ששאגיד לך שזה באשמתך... כי לולי התנהגותך... זה אכן היה קורה... אני לא רק אחראי כשמשהו נאסר... אני אחראי גם כשהתרתי....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > ירמיהו לכתחילה פרה אדומה [ זה נשמע קצת... ]
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.