| נשלח ב-14/5/2007 00:04 |
|
| |
שדכנים-לא דוברים אמת!!!
אתם יודעים מה הכי מעצבן אותי בכל נוא השידוכים?סילוף הפרטים..קרה לי לא פעם ולא פעמיים שאמרו לי החור מוצלח"עילוי"חתיך..וכשאני רואה אותו חשכו עייני..איזה אכזבה זה...יש פה מישהו/י שזה ג"כ קורה לה/ו?
כמה אחוזים ביחס לזוגיות תקינה צריכים לשים דגש על חיצוניות?
כי ממש ממש חשוב לי חיצונית...
מה לעשות???
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2007 00:07 |
|
| |
אם היית יודעת את האמת על הבחור שאת אמורה להפגש איתו,לא היית נפגשת איתו וכן להפך...
אז גם לי משקרים,וככה הם מנסים עד שהולך..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2007 00:14 |
|
| |
הבעיה שגם החברים אומרים עליו אך ורק דברים טובים..
אז איך בדיוק אדע עליו את האמת??
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2007 00:26 |
|
| |
לדעתי צריך לפתוח אשכול שהנושא הוא מה אמר השדכן ומה קרה במציאות אני יש לי דוגמא
דבר השדכן : הבחורה מנהלת רשת חנויות(לא נחשוף את שם הרשת)
והמציאות :היא אמנם עבדה בשני הסניפים אבל כיום היא מובטלת
למי יש עוד דוגמאות ? חוץ מהנושא החיצוני שזה שקר רגיל
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2007 07:51 |
|
| |
לעניות דעתי יש לעשות הבחנה, בין המידע שהשדכן נותן לבין השיווק שהוא עושה לסחורה שהוא מציע, הרי בסה"כ השכן הוא איש מכירות שרוצה להציע את מרכולתו [זה נשמע קצת רע אבל.. בגדול זו האמת] הפרטים העובדתיים צריכים להיות מדוייקים - היכן למדו, משפחה, גיל, מראה באופן כללי וכיוצב'. כאשר כבר מגיעים לשלב בו מתחילים לתאר עד כמה הבחור או הבחורה מיוחדים וראויים, כאן נכנס שלב הבירורים, כי ברור שהשדכן ירצה לשווק הכי טוב את ההצעה וצריך להתייחס לכל התיאורים בערבון מוגבל. דווקא המראה החיצוני זה משהו מאוד סובייקטיבי- בעיני השדכן הבחור/ה יכולים לענות להגדרה של נראה טוב ובעיני הבחור/ה הנפגשים זה רחוק מההגדרה הזו, ולכן ובנוסף לזאת מראה חיצוני זה דבר שאי אפשר להסתיר אותו, על הרגע הראשון מי שנפגש רואה במה מדובר ולכן דווקא כאן יש מקום לתת צ'אנס ואולי לא להיכנס להגדרות מדויקות של נראה טוב/ מצוין/ נחמד/סביר כי טעם הוא דבר שמשתנה בין בני אדם ואולי הטעם של השדכן שונה מאיתנו - למה כבר לקטלג בחור/ה מה עוד שאחכ' התיאורים והשמועות עוברים הלאה בין אנשים נוספים ויכול להיגרם עוול סתם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2007 08:49 |
|
| |
chaim 2208 שלום
בעבר היה לי את בעיה הזאת היו מספרים לי על הבחורה ושנפגשתי איתה רוב מה שספרו לי אליה לא היה נכון , לכן החלטתי שאני מדבר בטלפון אם הבחורה לפני הפגישה ומספרים אחד על השני אם מתאים לי/לה קובעים פגישה, בדרך כלל אתה מקבל את אינפורמציה הנכונה ביותר ,
בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2007 12:06 |
|
| |
אין בעולם אינפורמציה שתתן לכם תמונה מדוייקת שלו/ה. את זה תגלו רק אחרי החתונה!!!
מפחיד,מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2007 12:53 |
|
| |
שלום לshpitser
כוונתי הייתה לקבל אינפורמציה יותר טובה משדכנית ,
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2007 13:16 |
|
| |
שדכנים לא דוברים אמת, זו מציאות. אבל אם לדבר בטלפון זה פותר, לא כ"כ ניראה לי
כי עדין א"א לדעת מה באמת אלא רק אחרי פגישה, או כמו ש'שפיצר' אמר שזה קורה
רק אחרי החתונה.... עוד סוג של ריזיקה בחיים.
|
|
|
|
|