|
|
| נשלח ב-31/5/2007 12:01 |
|
| |
בס"ד
אם הוא "חולה מאהבה" זה בסדר... מאוהב באהבה....
|
| נשלח ב-31/5/2007 15:45 |
|
| |
| miki5555 כתב: |  | פעם אחת - - ----- כתיבה מדהימה!!!
חברה! תנו לבנאדם להתבטא... עד שהוא אנונימי...
זה נחמד לעיתים להיות בתוך בועה יפיפיה שכזו...
דוסי!
התחילו, ולא פעם אחת, ו - כן! בפיצה אורי ממש!!!! מתפלא???
אז אתה לא ירושלמי.
אגב,
המון מחוברים הבוקר, מה קרה?
|
|
"עד שהוא אנונימי"
ומה אני?! לא אנונימי? ואת? וכולנו?
פחח:-)
עוד בעקבותו יאסרו לגמרי את הנסיעה באוטובוסים;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2007 20:10 |
|
| |
אני ירושלמי! ואני לא אוכל בפיצה אורי איזה 6 שנים. מכירים איך זקנים מדפדפים דפים? מרטיבים את האצבע עם הלשון וכך מעבירים דפים? למוכר בפיצה אורי יש מנהג (היה מנהג לפחות לפני 6 שנים) לעשות ככה כשהוא לוקח מהערימה של הקרטונים הקטנים מתחת למנה פיצה.. לא שאני חושב שהכול סטרילי במקומות אחרים. אבל לראות את זה מול הענינים שלך, זה שונה...
הפיצות הכי טובה לדעתי בכל האזור גיליתי אותה לא מזמן במקרה. טיילתי והגעתי בנדודי לשכונת בית ישראל. מול מאפיית יעלה שם, יש בין הנגריות שם, כוך כזה ויש שם פיצה שמכונה "ירושלים 2".(זה הבעלים שהיה פעם של פיצה ירושלים 2 בהר נוף). הפיצה הכי טעימה שיש. זה יותר טוב מ: פיצה אורי. פיצה ירושלים. דוקטור טוסט. הפיצה בצומת שמואל הנביא. הפיצה בסנטר 1. הפיצה ברמות 06. פיצה אמנון. (בדקתי את כולם, ואני חושב שהוא הכי טוב) ואווו כמה כתבתי. טוב , פיצה זה נושא קרוב לליבי. יוותר נכון לקבתי.
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2007 20:40 |
|
| |
עד כאן הפרסומת לפיצה ירושלים 2
[אגב מעדות אישית שלי ומעדותם של כמה עובדי פיצריות ושליחים עם דיפלומא, רבים מבעלי הפיצריות מרטיבים את אצבעותיהם ברוקם קודם טיפול בקרטוניות...ודו"ק]
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2007 23:12 |
|
| |
אפשר לקרוא לזה פרסומת... למרות שלמיטב ידיעתי פרסום זה יותר ענין של תשלום/תמורה תמורת חשיפה לעסק. כאן יש יותר ענין של חשיפה לעסק, תמורה/תשלום איני מקבל.
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2007 03:54 |
|
| |
דוסי,
דווקא פה בברוקלין הפיצה הכי טעימה (בכל ברוקלין!) היא amnon's pizza
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2007 08:12 |
|
| |
איפה זה ברוקלין? (זה בארץ?)
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2007 18:13 |
|
| |
ברוקלין זה בניו יורק.
[אתה מכיר בורו פארק? וויליאמסבורג? קראון הייטס? אלו שכונות יהודיות (חרדיות) בתוך ברוקלין].
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2007 21:27 |
|
| |
בס"ד
תחזרו לדיון בבקשה!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2007 22:10 |
|
| |
וואלה,
אני כולי רועדת כשאני נתקלת במנהלים כמוך,,,,, אסיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2007 01:43 |
|
| |
שורי, זה רק בגלל שהאוכל האמריקאי מתחת לכל ביקורת... :P
בכל אופן נסי את "קינגסטון פיצה" בשד' קינגסטון, קראון הייטס. אומנם לא טעמתי את הגירסא האמריקאית של אמנונ'ס, אבל אני מאמינה שהיא זהה לגירסא הירושלמית...
מאחר ואסיק ביקש חזרה לנושא, אז ראשית נהניתי מהכתיבה. שנית, סוברת שזו בועת אשלייה בלבד...
תוקן על ידי רותי_אחת ב- 03/06/2007 1:40:50
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2007 20:13 |
|
| |
[רותי אחת
מצאת לך, אם כבר אז הפיצה בטרוי לא בקינגסטון.
(כמו כן עדיף הבייגל בטרוי על הבייגל בקינגסטון), תשאלי מקומיים.]
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2007 23:15 |
|
| |
[שורי, אני לא אמריקאית כך שוודאי שאת כל הפיצריות אני לא מכירה. פשוט אמרת שאמנונ'ס ידועה כהכי טובה אצלכם, וזה לא ממש נכון... זה שיש יותר טובות מקינגסטון- האמנתי שכן, עכשיו אני בטוחה:) ]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2007 10:32 |
|
| |
חחח
א. אהבתי את הסטיה מהנושא....
ב. אני משגיחה היטב שלא יעשו זאת בפיצה אורי, לפחות לא בפיצה שלי ולא מול עיניי.
ג. נו, יש פה עוד כשרונות כתיבה? שמישהו יכתוב על קופת חולים......................................................................................................................
|
|
|
|
|