יש רשימת שירים ובכל סבב מורידים שיר אחד עד שמגיעים לשיר הנבחר והמובחר.
בכל סבב מורידים את השיר שהיו הכי הרבה תגובות שהיו בדעה שכדאי להוריד אותו.
כמו לדוג' בסבב הקודם, היו 6 תגובות ו-3 מתוכם חשבו שכדאי להוריד את "בעבור דוד" וזה היה דעת הרוב ולכן הורדנו.
עכשיו נשארו כל השירים חוץ מ"בעבור דוד", כך לאט לאט נצמצם את הרשימה עד שנגיע לשיר האחרון.
נשלח ב-25/5/2009 10:35
אני מורידה את עזור נא
נכון שיאיר קניג מבצע את זה מקסים
אבל השיר עצמו
מ-ר-ד-י-ם
ודרך אגב
למה לא עושים סקר בנושא השיר שהכי טוב בדיסק
דעתי:
אחרי שכבר נמאס לי לשמוע את איום ונורא (אני לא ידועת למה אבל אין לי כח לשמע אותו, אותו דבר קרה לי גם עם ריווח, נשמע מלהיב ברדיו, אח"כ בדיסק אין לי כח לשמע אותו)
השיר שאני הכי אוהבת זה יבוא
תגידו מה שתגידו
נשלח ב-25/5/2009 23:35
מה קרה לך ריבי זה "משחק של בנות" הם לא ירדו רמה...
נשלח ב-26/5/2009 10:35
רוקי, מסקנה: עדיף לא לשמוע רדיו, כדי שלא יקבעו לנו את הדיעה.
נשלח ב-26/5/2009 15:38
זה לא קשור לרדיו... לפעמים שומעים שיר מסוים הרבה פעמים לפני שיש את הדיסק ואז שכבר יש אותו אין כוח כבר לשיר הזה. (ע"ע "בעבור דוד" ו"אשא עיני". שמתם לב לענין?)
בשביל ששיר לא ימאס הוא צריך להיות ממש טוב. דווקא את "רווח" למרות ששמעתי אותו המון המון המון הוא אף פעם לא נמאס עלי...
לגבי "עזור נא"- קשה לי להסכים איתך. הביצוע של קניג מקסים, אבל גם הלחן עצמו מדהים.
נשלח ב-26/5/2009 15:58
דווקא רווח יצא לי מהאף....
נשלח ב-26/5/2009 16:26
לא אמרתי שזה רק בגלל רדיו, זה גם בגללו.
נשלח ב-26/5/2009 17:31
הבעיה שלי עם "בעבור דוד, לא קשורה לזה שהכרתי אותו לפני שיצא האלבום, אלא העובדה שהוא לא מבוצע ע"י כל המקהלה, אלא רק ע"י קבוצת סולנים קטנה (שניים מהם בעלי קולות גרועים).
נסכם את זה בכך שהביצו הרבה יותר גרוע מהלחן, בשיר הזה.
נשלח ב-26/5/2009 18:08
טוב כי לי דווקא השיר התחיל להיות נמאס....
נשלח ב-27/5/2009 09:22
הם שרים את זה גרוע ביותר. אין מה לומר. הם שברו כאן שיאים עם הזיופים וצרחות שלהם.
אבל נראה לי שאם לא הייתי מכירה את השיר מלפני שהדיסק יצא, היתה לי עוד מעט סבלנות עבורו ורצון לנסיון לשמוע ממה שיש כרגע.
ואני מנסה כל הזמן להבין מה חשב ירחמיאל כשלקח את הקבוצה הזו לשיר בנפרד.
פעם אחת הוא כבר עשה את זה ב"לכה דודי" וזה היה נחמד כי הסולנים שם היו המעולים שבמקהלה.
אבל כאן?
נשלח ב-27/5/2009 09:57
כאן הוא גם חשב שהסולנים מעולים וברמה מעולה!
לא נורא בדיסק עצמו הם נשמעים הרבה יותר טוב-מאשר בהופעה!!!!!!!!!!
נשלח ב-27/5/2009 13:08
הביצוע בהופעה ממש על הפנים, (חוץ מיאיר) אבל השיר עצמו נחמד.
נשלח ב-27/5/2009 19:20
הביצוע גרוע גם בדיסק וגם בהופעה. בהופעה הם גם פחות ילדים וזה נשמע עוד יותר עלוב.