יכול להיות שהדברים הבאים שאכתוב בעניין העתיד הצפוי עפ"י הגילויים הרוחניים יראו ויובנו כבלתי אמינים ברגע הראשון אבל אני את שלי חייב לעשות ולפרסם זאת ולהשתדל בכל הכוח. גם אם יאמרו שאני לא שפוי לא איכפת לי כי אני יודע שזאת האמת!
אישה צדקת בשם שרה (שומרת תורה ומצוות וצניעות וכו') שאמינותה איננה מוטלת בספק,רגישה מאוד שכואבת את המצב של עם ישראל יום ולילה בתפילות ומעשים טובים מקבלת מידי פעם גילויים רוחניים אמיתיים. לפעמים הגילויים הרוחניים מעודדים יותר ולפעמים פחות.
לאחרונה היא קיבלה גילוי רוחני שבו נאמר לה שהממשלה הנוכחית הולכת בקו של כניעה כלפי הערבים ונוטה להחזיר עוד ועוד שטחים. היא חלמה שהערבים לא יסתפקו בחלוקת י-ם או חזרה לארץ (מה שקוראים היום "זכות השיבה")הערבים רוצים את כל ארץ ישראל!!! ממש כך.
המצב עלול להגיע לידי כך שממש לא יהיה לנו מקום לחיות ונגיע ממש עד הים ח"ו.
יש מסר רוחני שעדיף לצאת למלחמה כמה שיותר מהר ושהממשלה לא צריכה לפחד שחיילים יפגעו או יהרגו (כי בגלל זה הממשלה מפחדת להוציא את החיילים לקרב כעת). כל חייל שיהיה בקשר עם הקב"ה ע"י שהוא יתפלל תפילות 18 בכונה ויאמר את פרשות הקרבנות המודפסות בכל הסידורים בתחילת תפילת שחרית ה' ישמור אותו ויגן עליו!!!
לא לפחד ליזום מלחמה כמה שיותר מהר לפני שיהיה יותר גרוע ח"ו!!!
היא ראתה שלבושי הפריצות מפריעים לעם ישראל במלחמה וזו הסיבה לחולשת הצבא במלחמה האחרונה בשנה שעברה.
חייבים לפרסם שבפרט נשות הלוחמים בחזית יתנהגו בצניעות (אם לא חצאית אז לפחות לעבור ממכנסיים קצרים לארוכים יותר ומחולצה חשופת בטן לחולצה שאינה כזאת)
מה שהאויבים מסביב לא תוקפים את ישראל בכוח כעת, הוא רק מפני שהם מנצלים את הזמן כדי לאגור כמויות עצומות של נשק כדי להביס את ישראל ח"ו יותר מאוחר.
יש סכנה מצד סוריה ואירן בעיקר שעלולות ליזום מלחמה נגדנו. נאמר לשרה שכל מי שיקרא את פרשת
"קרבנות הנשיאים" ( כל פרק ז'
בספר "במדבר")
לא יפגע מטילים כי לקריאת הפרק הזה יש כוח גדול מאוד להגן.
הקב"ה לא יתן שיפלו כאן טילים כימיים או ביולוגיים אלא טילים רגילים בלבד (אולי יש רשעים שלא מעם ישראל שצריכים ללכת)
הקב"ה לא יתן שתיפול כאן פצצת אטום. אם תשוגר פצצת אטום לעבר ישראל, הקב"ה יפרק אותה בעודה באויר.
עד כאן ממה שקיבלתי ממנה. אנחנו לא מחפשים פרסום או כסף או כבוד או משהו דומה לזה. אין לנו עסק בהשפעה פוליטית כזאת או אחרת על הממשלה או הציבור בישראל. אנחנו מחפשים את טובת עם ישראל בלבד.
אנחנו הקטנים, אין לנו את האפשרות הזאת לצאת בהכרזה לכלל הציבור בארץ ולהשפיע על המנהיגים שעדיף לצאת למלחמה כמה שיותר מהר לפני שיהיה ח"ו יותר גרוע ולכן נשאר לנו לפרסם זאת בדרכים כאלה ולקוות שהדבר יפול על אזניים קשובות.
אם אפילו נפש אחת תיקח זאת לתשומת ליבה-הדבר כדאי בשבילו. שלא יגידו אח"כ שלא הייתה אזהרה. פשוט מפני שיש בילבול כ"כ גדול היום של חוזי עתידות שמשלים את הציבור, יש חשש שגם הפעם שמדובר בדבר אמיתי אנשים ישארו אדישים ח"ו. הצילו את עצמכם עם ישראל!!!