שבוע טוב!
אתה נשמע עם מצב רוח היום בתוכנית מוצ"ש וזה טוב!
המשך כך.
נשלח ב-3/6/2007 00:52
האמת שגם אני אומר ליוסי מתחילת הערב שהוא נשמע כך.. רק שאני ניסיתי ל"נכס" את זה לעצמי והעבודה על התוכנית והשנויים בה...
הוא מרגיש שזה לא "רק" מזה...
נשלח ב-3/6/2007 07:15
זה שאתה מפרגן אני חושבת שזה נהדר אבל... זה צריך לפי דעתי לבוא לו מבפנים ואם אתה אומר שזה לא רק זה אז כנראה שבאמת משהו יותר אישי עושה לו את זה.. בכול מקרה זה טוב תמשיכו כך יותר כיף להנות מכם שאתם משדרים בשמחה.
תוקן על ידי elmonsey ב- 03/06/2007 8:43:41
נשלח ב-3/6/2007 16:38
יוסי,
אני נוהגת שלא להגיב אך יצאתי מגדרי לרגל התוכנית אתמול של מוצ"ש בעלותך. השינויים היו מאוד מבורכים ומרעננים, היה כיף להאזין ובפרט נהנתי מהרעיון שתחמת את הזמן של הזמר- אורח, שככה גם אם לא ממש אוהבים אותו אז נהנים משאר הפינות וכך התוכנית לא יצאה מהאזנה מלאה, וכן לא מורחים את הזמן עם הזמר ומנצלים את השעה היטב.
המשך עם השינויים והגיוונים המבורכים שמוסיפים יופי וחן.
אנצל את במה זו כדי להאיר שאפשר גם לעשות שינויים בתוכניות הליליות (למרות כל התגובות שקראתי...) יש מה לשפר ולהוסיף, למשל משחקים עם תוכן ולא רק לשולחי ה- sms. יש גם הרבה שישמחו לעלות בטלפון למשחקים ושאלות ולא רק לחידות מוזקליות (שזה מה שקרה בזמן האחרון, כמובן אם שי הועיל בטובו לענות לטלפונים).
בכל אופן לא התכוונתי להעיר אלא רק להאיר בתור מאזינה ששומעת ונהנית מאוד!!! יישר כוח, עלה והצלח! (נ.ב. נכתב מניק של חברה)
נשלח ב-3/6/2007 17:54
אכן. השינויים ממש מבורכים. נהניתי מאד להאזין לתוכנית אמש. יוס ושי יישר כוח גדול. תמשיכו להנעים לנו את הזמן. שתזכו תמיד לשמוח ולשמח. עלו והצליחו! יעלילוש
ראשית, תודה לכולם על המחמאות..... אנחנו תמיד שמחים לשפר ועוד יותר שמחים כשהמאזינים גם חושבים שהשינויים שנעשו הם לטובה....
למרקד,
בהחלט אם נמצא לנכון שהאורח מעניין ויש עוד מה לדבר איתו, אנחנו נארח אותו גם בשעה השלישית בין הפינות.... לא תמיד לכולם יש מה לתת מעבר לשעת האירוח.
נשלח ב-3/6/2007 23:06
יוסי אני חושבת שלא נכון להגיד שאין לכולם מה לתת , צריך לדעת איך לנתב את השיחה בכדי שיהיה יותר מעניין וזה יגלוש גם לשעה השלישית בכיף.
ולך המרקד אני חושבת שאתה קצת מרובע צריך לפעמים שינויים בחיים וגם קצת יותר פירגון.
תוקן על ידי פרפר_לבן ב- 03/06/2007 23:05:42
"אם אין אני לי מי לי"
נשלח ב-3/6/2007 23:24
אסור לחשוב שונה מכולם???
אני אוהב שיחה עם זמר שנמשכת על פני שלוש שעות...
ליוסי, עובדה שעד עכשיו הצלחתם לקיים ראיונות ארוכים ונרחבים עם הרבה מאוד אנשים מתעשיית המוזיקה.
לדעתי, אם הייתם רוצים, הייתם יכולים לעשות זאת גם השבוע...
זה בסדר, אתה יכול לחשוב איך שבא לך...
אל תיקח אותי ברצינות!
נשלח ב-4/6/2007 00:02
צורי ברלב תעשה לי ילדדדדדדדד!!!!1111
.
נשלח ב-4/6/2007 00:12
בת_המלך כתב:
יוסי,
אני נוהגת שלא להגיב אך יצאתי מגדרי לרגל התוכנית אתמול של מוצ"ש בעלותך.
(למרות כל התגובות שקראתי...)
בכל אופן לא התכוונתי להעיר אלא רק להאיר בתור מאזינה ששומעת ונהנית מאוד!!! יישר כוח, עלה והצלח! (נ.ב. נכתב מניק של חברה)
אז זה בסדר. מותר להאיר ולהעיר....
אבל מתי הספקת לקרוא את כל התגובות עם רק ב2.6 כלומר אמש... יצרת את הניק הזה?
נשלח ב-4/6/2007 19:58
אוח שי שתהיה בריא... התגובה שלך גרמה לי לקבל טלפון בהול מחברה שלי ש"את חייבת לבדוק לי מה שי כתב! חייבת! אמרו לי שהוא הגיב למה שכתבתי.." :)
בכל מקרה, הניק הזה נפתח לפני יותר משנה (!!) אז לא ברור לי מאיפה הסקת שהוא נפתח לפני יומיים... :O
למעשה החברה שלי ישבה וקראה כמעט כל תגובה שצצה פה, והיא עדיין מתיישבת פעם בשבוע בערך לעשות את זה. כשהגיע זמן שהיא החליטה להגיב (והבנתי שזו לא תהיה תגובה אחת...)הצעתי לפתוח לה ניק, אך היא לא רצתה כיוון שהיא חששה שניק אישי יהווה ירידה בעבורה. מסיבה זו היא "ירשה" את הניק הזה, שהוא ממילא לא בשימוש כמעט כי יש לי ניק אחר, מוכר יותר.
בקיצור, אני אפסיק לחשוף כאן עובדות כי באיזשהו שלב היא תבוא הנה ותקרא את זה. או שגרוע מזה, היא תקבל דיווח מאחת המסמסות שכתבתי משהו... שאגב, בקרוב אותה מסמסת תהיה פה ג"כ...
נשלח ב-4/6/2007 23:27
לא יאומן כי יסופר....
אני קורא את דבריה של בת המלך ואת הודעתי קדמה לה . רואה שהבאתי ציטטה מניק בת המלך ואני לא מאמין למראה עיני...
כנראה שכשאני עייף אני בכלל לא מבחין מה אני עושה... והכי מצחיק שעשיתי אתמול פאדיחה כזו גם במסנג'ר.. כתבתי הרצאה של ממש למישהיא כשאני בטוח שזה למישהיא אחרת......
אני עוד באתי לצלם מסך להכויח לה שהיא ניק חדש....
הלו הלו .. שי תתעורר [ מכירים את הג'ינגל הזה? ]
נשלח ב-4/6/2007 23:53
כן, כשאני שומע את זה, אני תמיד חושב שמדובר בך....
למה אתה לא התנדבת לשחק את "שי"???