|
|
| נשלח ב-22/7/2007 10:51 |
|
| |
אדם נורמלי לא מבזה את עצמו אל מול המצלמה כשהוא יודע שאלפי אנשים צופים בו או יצפו לאחר זמן, ואם בכל זאת השלישייה הזאת מדברת בצורה לא ראויה לעיני אנשים כה רבים לא נותר לנו אלא לומר שזה מלחץ הפרנסה. שלא יובן לא נכון, הם מקבלים משכורת לא קטנה וכסף לא חסר להם, אבל הבעיה היא שהם קשורים לעבודה שלהם כמו בהמה שקשורה בקולר שלה ולא יכולה להשתחרר. אין להם אופציה אחרת לפרנסה, הם לא קיבלו בצעירותם השכלה גבוהה מדי ולא יכלו להשתלב בעבודה מכובדת ולכן מצאו את עצמם פונים לתחום המשחק והבידור. זה מאוד עגום. אני בטוח שהם מודעים למצבם זה ומייחלים ליום שבו יוכלו לפנות לעיסוק שמכבד את בעליו.
באחד ממאמרי הבקורת על השלישייה נכתב שאם ההומור שלהם היה "עממי" ניחא, אבל אינו כזה, ההומור שלהם "שכונתי" וזה כאמור עגום מאוד גם בשבילנו וגם בשבילם. אולי אימצו לעצמם מה שאמרו חז"ל "פשוט נבלה בשוק ואל תצטרך לבריות"...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2007 16:07 |
|
| |
דויטש צר לי לערער על קביעתך אני חושב שהם עושים זאת מבחירה נטו הם נהנים מזה ונהנים להצחיק אנשים אחרים. תהיה בטוח שכל אחד מ"מה קשור" יוכל למצוא כל עבודה שהיא בקלות... ואם כבר מדברים על הגששים אני חושב שהם על הפנים... אין שום דבר שמשתווה היום ל"ארץ נהדרת"...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2007 17:41 |
|
| |
"תהיה בטוח שכל אחד ממה קשור יוכל למצוא כל עבודה שהיא בקלות" - איזה עבודות למשל?
ודאי שהם נהנים מזה. אני דיברתי על נקודת ההתחלה, דהיינו בנערותם לפני כ-13 שנה כשעשו את צעדיהם הראשונים בתחום ואז ההשכלה שהיתה להם לא היתה מבטיחה במיוחד כדי לבנות עליה מגדלים של קריירות עתידיות מלבד מכירת ירקות בשוק וכדומה. ברור שמאז השכלתם גדלה מתוקף היותם מתבגרים ולומדים מנסיון החיים ומן הסובבים אותם.
דיברתי אך ורק על השכלה לימודית. אני בשום פנים ואופן לא מזלזל בתבונה הטבעית שלהם שהיא לא מעטה כלל וכלל כידוע לכל הבקי בטיבם של השלושה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 17:41 |
|
| |
האתר של "מה קשור" בפליקס כבר לא קיים. הם עברו ל- msn .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 17:54 |
|
| |
איסמיאק,
אם כבר הזכרת ארץ נהדרת יש שם משהו אחד שממש אהבתי, טיול לשבת עם חיזקי...
זה הומור בריא!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 17:59 |
|
| |
קיצה של העונה הראשונה של התכנית "מה קשור" המשודרת בערוץ "הוט 3" לא רחוק. יש סיכוי שתהיה עונה שניה אבל עדיין אין ודאות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 18:05 |
|
| |
גם אומרים שתהיה עונה שניה ל"הישראלים" (זה לא שודר בהוט).
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 18:07 |
|
| |
אין על חיזקי. האמת שלדעתי ישנם 2 קבוצות סטאנאפיסיטים טובים בארץ הקודש ואלו הם : אלי ומריאנו ופרוזאק. האחרים, אלו שאני ראיתי (אדיר מילר, אסי וגורי, מה קשור ועוד), חסרי רמה ואוויליים. כמובן שארץ נהדרת נמצא אי שם מעל כולם. עכשיו, לאחר הסקירה, לדעתי, זה עומק הדברים, ככל שאמן מדבר נמוך ורדוד יותר הבדיחות שלו נקלטות בקרב מספר רב יותר של אנשים. וכיוון שמספר רב של אנשים = הון כסף, מעדיפים האמנים להוריד את רמתם. ואכן, שמתי לב, בכמה מופעי הומור שראיתי, כאשר האמן מגלה שלא צוחקים, הוא ישר עובר לנושאים גסים והמוניים יותר שסביר שיצחיקו יותר את הבריות.
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 18:12 |
|
| |
"מה קשור" חסרי רמה ואויליים?! האמנם?!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 18:21 |
|
| |
כך הם היו נדמים בעיני, מה אומר ומה אדבר...
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 18:32 |
|
| |
אין ספק שדיבור גס הוא רמה ירודה.
אבל בכל זאת יש בשלישיה הזאת הרבה אנושיות (ואפילו ילדותיות וד"ל).
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 18:43 |
|
| |
מה אומר לך, אני לא אהבתיהם כלל, אך אני לא אנושי מזה 15 שנה כך שאל לך להביא ראיה מכאן לאנושיותם של החברה ממה קשור.
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 18:49 |
|
| |
התכוונתי בעיקר לציון ברוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2007 11:36 |
|
| |
אני המום מהרמה הרדודה היום.
זה מצחיק מישהו? הגששים מצחיקים אתכם? מה קשור מצחיקים אתכם? ארץ נהדרת מצחיקה אתכם? הרי כל אלו חסרי רמה מינימלית, בדיחות קרש לא יכולות להצחיק זבוב.
זו הרמה היום?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2007 12:09 |
|
| |
וממה אתה כבוד הגולם צוחק? אפשר לשאול?
|
|
|