לא..המרחק בין עצלות למעגל חשיבה הוא רחוק.
עצלות מבוטאת ב"אין לי כוח" נטו. שיכולה כמובן מהפה ולחוץ להיות מתורצת בעשרות תירוצים.
בעוד שמעגל חשיבה מביא טיעונים לכאן ולכאן בלי הרף...בתוך מוחו של האדם עצמו.
נשלח ב-13/8/2007 02:32
לדעתי לעצלות תירוצים הרבה.
זה כמובן לא מוריד מרמת הקושי וראוי להעריך כל מי שמצליחה.
נשלח ב-13/8/2007 02:40
אין שום סיבה לרוץ מעגלית או בכל צורה אחרת אם את מפילה את האשם על הציבור הקלוקל שלא מצליח לראות מבעד לקפלי השומן.
למרות שאני חושבת שאם היא עצמה נהנית מהשומן שלה (קשה להאמין) אין סיבה שתרד כדי למצוא חן בעיני מישהו.
במקרה כזה, לדעתי, עדיף שתשאר כמו שהיא.
נשלח ב-13/8/2007 02:45
אין קשר בין ההבנה שלציבור יש בעיה לבין הבנה שגם לי בתור פרט יש בעיה.
כל אחד יתקן את שלו..בלי להאשים..במקרה שהתיקון בלתי אפשרי או קשה מאוד אפשר להגיד "תתחשבו בי".
נשלח ב-13/8/2007 02:50
גבר ממאדים
אני מקווה שדעותיך עקביות יותר משלל הניקים החדשים שאתה עמל להמציא. הוסף עוד כמה למאגר, אם אתה יכול.
וכן, אני חושבת שמי שמסתכל רק על "הנוי"הוא רדוד לא משנה אם הוא רזה או שמן, יפה או מכוער.
אך כמו שהדרישה מטיפשים לא לבוז לטיפשים.
ממכוערים לא לבוז לשכמותם.
וגם משמנים לא לבוז לשאר עצמם ובשרם ולהתלונן על כך שיפי תואר לא רוצים אותם? זה אנטיזה שלהם לעצמם.
נשלח ב-13/8/2007 02:51
במה בדיוק להתחשב?
מה היא דורשת?
שבחורים יותר יפים ממנה לפי הערכים המקובלים שיתנו לה עוד צ'אנס וישארו לשבת... ולמה זה?
נשלח ב-13/8/2007 02:52
מה רע לה עם בחורים שלפי הערכים המקובלים יפים פחות או יותר כמוה? למה היא מתקוממת?
נשלח ב-13/8/2007 02:55
א. תפסיקי להאשים כל עובר ושב בכפילויות. ההודעה הבאה שלך שתכיל האשמה פשוט תמחק.
ב. תנסי לצמצם מס' הודעות לאחת.
לנושא הדיון,
היא דורשת שיפתח לפניה מאגר גדול יותר היות ומה לעשות, בשמנים לא הצליחה למצוא אדם מתאים.
נשלח ב-13/8/2007 02:56
ועוד משהו..(היום אני ממש חופרת)
היא מבקשת מאותם בחורים שנרתעים מהמראה שלה בהתחלה להשאר, לא לפסול מיד ולתת לה צ'אנס.
ונניח שהיא תצליח לשכנע בחור כזה ש כן, היא שווה את המראה החיצוני. האם בחור כזה היא רוצה? שמלכתחילה נרתע והיה צורך בשיכנועו?
שתגיד "שלום עלייך נפשי" ותקום ראשונה. למה לה לנסות לדובב אותו ולשכנע אותו במשהו?
נשלח ב-13/8/2007 02:57
בלאק קאט
נראה שנכנסת להלך הפורום מהר... ישר החלטת שיש לי עוד ניקים ושאר מסקנות. אנא הירגעי.
אגב הייתי שמח לראות למי מדמים אותי..
ולעניין:
גם חכמים נדרשים לא לבוז לטיפשים
גם חתיכים נדרשים לא לבוז למכוערים
גם רזים נדרשים לא לבוז לשמנים
אין כל סיבה לשכנע שני אנשים עם חסרונות דומים להתחתן יחד.
לא מדובר בהתאמה מדובר בהכללה.
בחורה שמנה צריכה להבין שהיא צריכה לוותר אבל לאו בדווקא על שומן. היא יכולה להתחתן עם דוגמן שאין לו שקל לדוגמא. ואם יתמזל מזלה היא גם איננה צריכה לוותר כלל על שום דבר.
נשלח ב-13/8/2007 03:00
עוצר וחושב,
אתה נגרר להאשמות שווא.
את מי האשמתי בכפילויות ולו פעם אחת?
בסה"כ דברתי אל גבר ממאדים על השמות הרבים שבהם הוא קורא לי ולא ברורה לי הבעיה בכך.
לגבי אותה בחורה מניין לך שבשמנים לא מצאה אדם מתאים?
נשלח ב-13/8/2007 03:04
למה אני מרגישה צורך להצדיק את עצמי על דברים שלא אמרתי, שוב?
האם טענתי שחכמים/יפים/רזים יכולים לבוז לטיפשים/מכוערים ושמנים?
טענתי האחת הייתה אל תטען שאתה בעצמך נחות ע"י שתחפש מישהו שהוא לא כמוך.
אתה בעצמך משפיל את עצמך בכך. זה הכול.
נשלח ב-13/8/2007 03:05
ייתכן שפירשתי את המשפט "אני מקווה שדעותיך עקביות יותר משלל הניקים החדשים שאתה עמל להמציא" בצורה שונה ממה שהתכוונת. אני רואה שגם גבר הבין כמותי.
סליחה אם לא כך הייתה כוונתך.
תניחי שבשמנים היא לא מצאה התאמה, האם גם אז תהיה לך בעיה עם הדרישה?
אגב, שמנים לא באים עם דרישה אני רוצה רק רזים ויפים..אלא אני רוצה שגם רזים ויפים יוצעו לי ע"י המשדך..
אין פה נסיון שכנוע של הבחור עצמו..כיוון שהכל מסונן דרך השדכנים עוד לפני..
תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 13/08/2007 3:04:14
נשלח ב-13/8/2007 03:05
לילה טוב ורגוע שיהיה לכם
נשלח ב-13/8/2007 03:09
גארפילד (זה לא שם של חתול הוליוודי?)
א. לא הבנתי כוונתך בעניין ריבוי השמות ואני מושך את המשפט לעיל.
ב. שמנה מכירה בנחיתותה לעומת רזה. האם זה שולל זכות אנושית של כל אדם להעדיף רזה? אולי דוקא לה בגלל שהיא שמנה זה מפריע יותר?
ג. היא אינה משפילה את עצמה הי בס"ה ריאלית לגבי רצונותיה. (האם לעני אסור להתאוות לממון?)