|
|
| נשלח ב-29/6/2007 15:43 |
|
| |
המרקד... [ ובעצם כולם ]
פניה מנומסת מתורבתת לרידו לבקש בקשה. היא דבר חשוב גם אם לא תצליח לשנות דברים.
עצם הפניה. עצם ההתבטאות היא דבר חשוב בחברה בריאה. חשוב שיהיה משוב בין הצרכנים למשווקים. חשוב שיהיה משוב בין הרידו למאזיניו.
מלבד זאת... אני אישית חושב שלתוכנית של הרב אייזנטל תינתן הצ'אנס שלה ויהיה מה... אבל יחד עם זאת דיי ברור לי שאילו תהיה פנייה נרחבת בעניין הדברים יישקלו ויתבררו שוב מהתחלה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2007 00:19 |
|
| |
לכל חברי הפורום וליוסי ושי כמובן.
אני מאזינה קבועה לתוכניות מוצ"ש ולילה חי אך לא משתתפת בהם באופן פעיל ועכשיו לאור הודעותיה של יעלילוש החלטתי לפתוח ניק ולהגיב (אומנם קצת באיחור). שאני ועוד רבים מאמאזינים נהנים מאוד מהתוכניות ורוצים שיוסיפו עוד כאלה תוכניות ולא יפחיתו, כנראה שם ברדיו לא מבינים זאת ואולי על במה זאת זה יעזור, שי ויוסי תעשו משהו ועוד כל מי שיכול להשפיע בבקשה בבקשה!
ויוסי בקשר לשאלה האיזה יום שעדיף יום שני ממש לפני שלושת השבועות אבל צריך לבדוק עד איזה שעה מותר ואם זה לא עד הבוקר אז שיהיה יום ראשון.
המשך האזנה טובה לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2007 00:58 |
|
| |
הי בחורית! ברוכה הבאה לפורומינו! מקוה שתהיי פעילה ותמשיכי להשתתף בפורום למרות שפתחת רק בגלל ההודעה החשובה. בהצלחה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2007 02:13 |
|
| |
זה מוזר שכתבת שפתחת ניק עכשיו כי כתוב בפרופיל שאת חברה משנת 2006...........
ואגב שי אני מחכה לתמונות מהתוכנית למרות כל הסיכסוכים בין כל הגורמים...........
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2007 04:10 |
|
| |
כשוועד העובדים יאשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2007 06:01 |
|
| |
דאחילק...................יאלה אל תיהיו בגנון............ומי אחראי על וועד העובדים?נ
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2007 07:55 |
|
| |
שי מי הוועד העובדים?
אה לפני שאני שוכח...
ברוכה הבאה בחורית
|
|
| נשלח ב-1/7/2007 15:59 |
|
| |
שלמה גורי הוא יו"ר הוועד חיים וולדר סגן יו"ר הוועד
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2007 21:41 |
|
| |
תודה לכם על הקבלת הפנים הנעימה השתדל להיות פעילה עד כמה שהתאפשר לי,ולגבי השאלה שלך יעל 109 פתחתי את הניק ב2006 אבל זה לא היה בשימוש
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2007 22:13 |
|
| |
יעלילוש שלום!
נראה לך שמשהו ברדיו רואה את כל התגובות, כנראה ששם רוצים להבריח את המאזינים בתוכנית של שאלות ותשובות, וכנראה שי ויוסי לא מספיק מבקשים (או שלא כל כך מתחשבים בדעתם) בכל אופן אם על במה זאת יש רושם אז גם אני מצטרפת, המשך האזנה מהנה לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2007 01:24 |
|
| |
יוסי ושי לא לא מבקשים על כך בכלל!
כפי ששנינו כבר הסברנו בראש האשכול הדברים היו ידועים וברורים מראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2007 18:16 |
|
| |
שי! לא התכונתי על התוכנית ביום שני אלא באופן כללי, שהרדיו לא יודע את אחוזי האזנה הגבוהים לתוכנית ואם יודע אז הוא פשוט לא מתחשב, ומשאיר אותנו אם תוכנית אחת ביום ראשון.
עוד מעט בין הזמנים והבחורי ישיבות בחופש הבנות בחופש ואפילו חלק מהמבוגרים בחופש, והם יעדיפו תוכנית לילית מענינת מאשר תוכנית שאלות ותשובות או תוכניות אחרות - לא שאני מזלזלת בהם אבל הם תוכניות כבדות שלא מתאימות לשעות כאלה ולכן פשוט צריך להאיר את צומת ליבם של האחראים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2007 18:27 |
|
| |
את יכולה אמנם לדעת שהם יוצאים לחופשה אבל את לא יכולה להצהיר בשמם שיאזינו לתוכנית כזו או אחרת או יעדיפו לעשות מנגל באי כריתים....
הרדיו מודע היטב לאחוזי האזנה בכל שעה יעודה. ומתחשבים מאד ברייטינג.
הבעיה כאן היא אחת. כל אחד חושב שהוא חושב יודע ומבין באופן הכי נכון . ובטח לפחות חצי מיושבי כדור הארץ חושבים כמוהו ועל כן כל מי שחושב אחרת ממנו טועה.
זו טעות לחשוב כך.
יש אחרים שחושבים אחרת ממך... וייתכן בהחלט שאתה הוא דעת מיעוט...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2007 18:43 |
|
| |
דווקא בחופשים מאזינים פחות,(לא שיש לי איזה סטטיסטיקה מולי,אבל כך נראה לי)כי אנשים יוצאים,נהנים...ולאוו דווקא מאזינים לרדיו.......
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2007 18:57 |
|
| |
שי דוקא לי כן נראה שאחוזי האזנה עולים, נכון שמטיילים יותר אבל דבר ראשון מאזינים בדרכים וכן מה אשמים אלו שלא יוצאים? ואלו שיוצאים הם לא שלושה שבועות בדרכים וחוץ מיזה מי שאוהב את התוכנית יתכנן את טיוליו בימים אחרים או בשעות מתאימות כך שהיה באזנה.
|
|
|
|
|