בית פורומים אגודה אחת

אני קונה ברשת AM:PM

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/8/2007 23:39 לינק ישיר 

מהיכן אתה שואב את ידיעותיך ומהיכן רוח הקודש שלך , שמסבירה לך את הסיבה לחתימה של רבנים על חרם כחרם צרכני ותו לא?
אתה יודע מה מדריך את הרבנים ומה דוחף אותם? אתה בטוח במה שאתה אומר בצורה מעוררת השתאות.
הנה חזל שואלים מנין לנו שמגילת אסתר נאמרה ברוח הקודש? ומחפשת הגמרא פסוקים שונים שמראים על ידיעת דברים שללא רוח הקודש אי אפשר לדעת. אבל אתה מכחיש את הגמרא עובדה שאתה יודע מה בליבם של רבנים. עד וודאות .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2007 00:09 לינק ישיר 

קראת את מה שכתבתי?
הסברתי לאט לאט בהגיון שאדם כמוך שרגש יהודי מונע ממנו לקנות בעסק המחלל שבת, אינו זקוק לתעמולה ולרבנים כדי להמנע מקניה כזו, די באינפורמציה יבשה בסגנון 'פלוני פתוח בשבת'.
מי שעושה תעמולה, אין צורך ברוח הקודש כדי לקבוע שהוא מעוניין בתעמולה ולא בהעברת מידע.

מה יש לך נגד הכלי הקרוי הגיון?

-------
מאיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2007 23:05 לינק ישיר 

ומה יש לך נגד המעוררים את הרגש היהודי? למה זה לא בסדר? וכי מה תפקידו של רב בישראל אם לא לעורר את הרגש היהודי? ואינו דומה הרגש שעוררו אותו לרגש שחי בתוך עצמו לבד. להתעוררות יש ערך מוסף גבוהה מאד. אל תלין על המגידים מדורי דורות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2007 23:18 לינק ישיר 

חכים שלום.
יש טעם לפגם שקוראים סיפור שהסופר כותב "וכאן צריך לבכות.."יש גבול להנחיית הציבור.ול"הלעיס" את מה שצריך לחשוב ולהרגיש.
נדמה לי שסוג כזה של שטיפת מוח הורס את החינוך לעומק מחשבה ולקיחת אחריות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2007 15:09 לינק ישיר 

א. צודק ארצי שהמערכה בעניני השבת ושאר עניני הדת אינה נעשית בצורה הראויה.
ב. דוקא "חרם צרכני" והמנעות מקניה במקומות מסויימים וצריכת מוצרי חברות הפוגעות בקדושי ישראל, היא הנכונה יותר, לא רק מבחינת התועלת ב"כפייה" עליהם את אורח חיינו ודעתנו, אלא מהסיבות דלהלן.
ג. כפי שכבר כתבו, בקניית מוצרי חברות כאלו, ובכניסה לחניות כאלו, יש משום אמירת "יישר" וחיזוק מה לעוברי עבירה.
לפני שנים מספר, נכנסתי בחוה"מ פסח לתומי לחנות מסויימת לרכוש סיגריות, ואומר לי בעל החנות - הנה אני מוכר חמץ ולמי זה מפריע, גם חרדים ממשיכים לקנות אצלי. מיד החזרתי לו הסחורה. דוגמא זו (ואחרות) מלמדות כי יש חיזוק מה לעוברי עבירה בקניית שומת"צ אצלם.
ד. במקרים מסויימים, בהחלט יתכן חיזוק לגופים מסויימים לשמור על השבת ודברים אחרים, ביודעם כי שומת"צ יקפידו להשתמש דוקא בשירותיהם.
ה. הצבת מערכה בחינוך הציבור להקפדה על השימוש דוקא במקומות שומרי שבת וכו', כל עוד לא מדובר במערכה ספציפית כנגד גוף מסויים בסגנון המלחמה באל על, עשוי לנחול הצלחה מסויימת ובפחות נזקי שינאה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > אני קונה ברשת AM:PM
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext