רדיו קול חי לא יזמין לראיון את ירחמיאל ביגון בגלל ארגונים שונים שטוענים שזה לא על פי ההלכה...
נו באמת... זה בהפרדה מלאה, זה לא מספיק??? הרי כל האירועים מתקיימים כך... הארגונים הללו מנסים להיות יותר צדיקים מכל גדולי ההלכה שקבעו שיש לעשות כנסים וערבים בהפרדה מלאה... עכשיו גם רדיו קול חי מצטרף עליהם.....
אני שאלתי את מונסי בשיחה פרטית שהיתה לי איתו... למה אני צריך להזמין את ביגון אם הוא עורך מופעים בניגוד לרצון הרבנים... שאלה ששאלתי את מונסי וא"א להחליט שעל פי שאלה זו אכן נקבעה החלטה כלשהי... התייעצתי עם אלי זה הכל.
מי שמכיר את היכל התרבות יודע שזה בלתי אפשרי.
בבניני האומה עוד איכשהו זה אפשרי בתאוריה עם המון עבודה... אבל לא בהיכל התרובת.
מה שהם כותבים במודעות.... אז הם כותבים...
נשלח ב-27/7/2007 17:24
רבנים אמרו לך לא להזמין אנשים כאלה?אתה יכול להזמין אותו בלי קשר להופעה סתם לראיין אותו
ואם אתה אומר שהוא עושה נגד הרע בנים וכו'אז אתה לא יכול להזמין שום זמר בעולם
נשלח ב-29/7/2007 10:57
א. המחאה היתה סביב המופע בטדי. ב. המוחים הם כלל לא רבנים.
ואתם הולכים לפי התלם שהם התוו??? הרי הם מתנגדים לקיום כל מופע שהוא... מבחינתם, כל זמר שמופיע לא הולך בתלם... ואם כך, גד אלבז מבחינתם, הוא....................
שמעת את מה שהשיב שלומי שטרן בפינתו "חוזרים בתשובה" על שאלה בנושא המופע?
נשלח ב-30/7/2007 20:34
אני לא שמעתי אולי תעדכן אותי?
נשלח ב-31/7/2007 19:16
כן, שמעתי... הוא אמר שברדיו לא רוצים להכנס לסכסוכים...
אבל חשבו על זה: מהיום יקומו גופים שונים בעלי אינטרסים שלא תדברו על הופעה מסוימת או על יציאת אלבום מסוים, ויתחילו להפיץ מודעות בגנות ההופעה או האלבום, וכך יגרמו למצב שלא תדברו על זה ברדיו...
זה עומד להיות מאד בקרוב.
בעוד פחות משבועיים מתוכננת בר מצווה בירושלים בהפקת ג'י ג'י פריד....גם שוואקי גם פריד גם יידל [ שגם כעת נמצא בארץ ומופיע ערב ערב וככל הנראה יהיה במופע עם פרחי מיאמי גם ] וגם ליפא שמלצר...
וליפא כבר אומר שהוא יהיה לשבועיים בארץ ויהיה רגוע יותר לתוכניות...