בשבוע שעבר ראתה רעיתי שתח' מתכון טוב באתר "אקטואליטי"
בד"כ אנו לא משנים מהמסורת ומושפעים מכל מתכון שנראה ברשת ,
אבל התמונה דיברה אלינו כ"כ והחלטנו לעשות מעשה ולשנות מהמתכון המיתולוגי שלנו.
התוצאה לא איחרה לבוא ובבית "חגיגה " (על הצ'ולנט) ממש ממש מדהים.
נכון שצ'ולנט זה ישיביש, אבל מכאן ועד לשלוח תמונות ומתכונים לפורום של "בעולם הישיבות" יש הבדל. נכון שאנחנו רוצים לעורר את הפורום ולהחזיר אותו למוטב, ונכון שאני אקבל הערה באישי שאני מדיר רגליהם של ישראל ומוציא להם את המוטיבציה מלכתוב בפורום, אבל אנא!
נשלח ב-29/7/2007 00:06
מראה הצ'ולנט בהחלט מלבב..
להבא אנו רוצים תמונה מהצ'ולנט שלך...
נשלח ב-29/7/2007 00:13
בעל הדעה,
אמרתי כבר מהצ'ולנט שלי לא נשאר מה לצלם.
אבל ביננו הוא היה כמו בתמונה ואולי...
הלמדען חביבי,
לא ראיתי טעם נפגם מלהביא מתכון טוב לחברים.
וחבל שלא מסתכלים על הכוס המלאה.
נשלח ב-29/7/2007 00:21
אני מצטער על התוקפנות (אם היתה ואם חשת נפגע או נפגם). לפני זמן מה נפתח אשכול על נושא האוכל של בני הישיבה ובו דנו קצרות בנושא הצ'ולנט, ונאמר שם בין השאר כי "צ'ולנט נהפך לסמל ולאיקון ישיבישיות", האם אינך מצפה כי אנחנו בתור מתנגדי "אייקונים" ולעשות כי כולם עושים" , נביע את התנגדותינו למתכון החמין שזה מה שהוא מסמל בעינינו? בנוסף, נאמר שם כי אנחנו לא יודעים לבשל שום דבר מלבד חביתה וביצה. והיות והוחלט לפני שנים שהפורום לא ייועד לבנות הסמינרים הנאוות, לא ראיתי מה המקום להביא לפנינו מתכון לצ'ולנט. אבל, כאמור, קיבלתי נזיפה מאחד מהמנהלים, ואני מתנצל לפניך על השלילה בה הגבתי להודעתך. המשך לשתף אותנו במתכונים שאינם מהווים אייקונים וסמלים חברתיים ואני אכין אותם בשקיקה. יחי האינדווידואליזם!
נשלח ב-29/7/2007 00:35
אין כמו לשבת בליל שישי על צלחת טשולנט בהדר גאולה....
חלק מהסממנים של הבחור ישיבה זה הישיבה המשותפת בחנות לממכר טשולנט תחת הצלחת המהבילה. ומתכון....אחרי שנתחתן.
נשלח ב-29/7/2007 00:59
אהמ אהמ..אולי אתה לא יודע לבשל שום דבר מחביתה וביצה..
ובעל הדעה..אני אישית לא אוהב במיוחד לצפות בבחורי ישיבות שיושבים להם ב"חנות לממכר צ'ולנט"..בכלל לא..
(זה די נדמה לי כמו לראות בחורי ישיבות היושבים להם בקיוסק מול טלוויזיה...למרות שהדימוי לא הוגן אבל בכל זאת - זאת האסוסיאציה שלי)
נשלח ב-29/7/2007 09:34
אני מבין שאתה, עוצר וחושב, שף דגול, אולי תשלח גם אתה מתכונים לחברי הפורום למען נאריך את זמן ישיבתינו בבית הכיסא לאחר עוד סוג של יציקה למעיים?
נשלח ב-29/7/2007 10:35
חחח אם אתה מדבר דווקא על צ'ולנט אז אני יכול להביא מתכון.
או שבספגטי חשקה נפשך ? רק תגיד מה