|
|
| נשלח ב-1/8/2007 23:48 |
|
| |
כיוון שלא אני, לא אתה, עוצר, ולא האלי לא מספיק מבוגרים כדי שיהיו לנו חברים מלפני עשרים שנה, כוונתך הייתה ברורה מאד. אבל תודה על ההבהרה.
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 00:51 |
|
| |
:)
(אני כמעט.)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 09:40 |
|
| |
טוב, אם אתה מעוניין להפגש עם חברים מגיל 2, ולשוחח על חוויות משותפות שחוויתם בשעת החלפת הטיטולים, אני פורש זרועותיי בכניעה נואשת. אודה ואתוודה שלא לכך ציפיתי בדברי על פגישות עם חברים ישנים... אבל אני תמיד מעודד יוזמות חברתיות, כמה משונות וביזאריות שרק יהיו, אז לך פגוש את חבריך, ואולי, אפילו יתברר שהיינו יחד באותו פעוטון...
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 11:50 |
|
| |
אף חברה שלי לא נעלבה, וגם אם כן... יש דרכים להתגבר על זה.
ליבי ליבי על אותו מפגש בין בנים שחוץ מכלום אין שם שום דבר... (להוציא מיקרים ביזאריים וחד עונתיים.)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 12:07 |
|
| |
יש אוכל! יש מוסיקה, ומה עוד צריך, לכל הרוחות? (חוץ מאיזה דבר תורה קטן?) נכון, שבשונה, כנראה ממפגשייך, אין שם חיבוקים נואשים ובכיות קורעות לב, אבל כל השאר יש. אם את חושבת שכדי לפתח יחסי חברות טובים צריך להתחבק הרבה ולבכות כמקובל בעולם הבנות (יש לי 6 אחיות בלע"ה), הרי שאת טועה טעות חמורה. תבדקי שוב מה שלום החברות שלך... אולי היא בוכה עכשיו מתחת לכרית...
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 13:16 |
|
| |
יש לי חברים שאני יודע בוודאות שהיינו יחד באותו פעוטון..
האלי אני מצטרף ללמדען. אפילו blue fringe שרו על זה...(flipping out)
Suddenly i hear an high peach scream
i turned around to see what that could be
than i notice two semniary girls
and they hug and shriek
'cuz they had'nt see each other - for one whole week.
אם אני זוכר נכון..
בכל מקרה הכוונה הייתה פשוטה- חבר'ה שהיינו איתם בשנות העשרה האמצעיות שלנו מעניינים אותנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 13:20 |
|
| |
זהו שבינתיים הספקתי לראות גם גברים בוכים בתוך מגדלי שן תחת מעטה כבד של סודיות ושל לילה אפל.
החברה שדיברת עליה, היא אכן בוכה כעת. אבל לא מסיבתי. תתפלא, לפעמים גם דברים אחרים חוץ מ'חברות סוערת' העשויים לגרום לבנות לבכות.
חבל שאינך יכול לנסות לפחות לדמיין בעיני רוחך מפגש של בנות ללא בכיות וחיבוקים. זה סדק כלשהו בהשכלה הגברית.
אבל מי אני שאבוא ואתקן זאת? - שיישאר כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 14:04 |
|
| |
חחח צוחקים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 14:29 |
|
| |
האלי, הסיבה השניה שאני מסוגל להבין שתגרום לבנות לבכות היא הערצה סוחפת לאישיותי המסתתרת מאחורי הניק "הלמדען", מלבד זאת רק מוות או מסיבת חברות. אני מקווה שלא את היא זו שגורמת לגברים במגדלי השן לבכות, כי "כשאת בוכה את לא יפה" (זה סתם קשור ולא קשור כזה, ולצטט זה תמיד טוב). עוצר, ?BLUE FRINGE הכית אותי בשוק, לזה לא ציפיתי.
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 16:44 |
|
| |
היי את בלו פרינג' שמעתי לפני שלוש שנים אני חושב (חבר אמריקאי הביא לי לשמוע ) עברו הרבה מים בנהר מזה.
משגיח, בסוכות נראה אם נפתח חדש או לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 18:00 |
|
| |
אז אני מניח שאין לפקפק ביכולת הזכרון המרשימה שלך. סוכות לא נקרא בין הזמנים, סוכות זה רק חטיף כדי להזכיר לנו את הקיץ ופסח וכדי להתגרות באומות שעומדות לפני זמן חורף ארוך וקשה.
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 18:04 |
|
| |
טוב..אני גם ככה לא אוהב את החטיף הזה.. (רק מזל שהוא מגיע אחרי יום כיפור אחרת בטח הייתי מרחף בעולמות עליונים)
אולי סוכות נועד רשמית כדי להוריד את המוטיבציה של הבחור אחרי יום כיפור.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 18:17 |
|
| |
"ביטול בין הזמנים" זה גם ענין של מסורת כי כבר המהרש"א (נפטר לפני 375 שנה) מדבר על זה שהבחורים מסתובבים משועממים בבין הזמנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 18:37 |
|
| |
וואלה? זה חידוש עבורי, יש לך מקור?
|
|
|