בית פורומים בעולם הישיבות

ספרים, רבותיי, ספרים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/8/2007 20:37 לינק ישיר 

עוצר, אני נוכח כי אתה מצוי חזק בז'אנר ספרי המדע הבדיוני והפנטזיה. זה יפה, אולי יש בין קוראי הפורום אנשים המתעניינים במד"ב. אני עכ"פ מעודי לא התעניינתי בתחום. איפה שאר הכותבים בפורום, בשביל מה קיבלתם אישור כתיבה וצפייה? בשביל לשבת בחיבוק ידיים בבית?

"במקום שאין אנשים השתדל להיות איש"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2007 20:56 לינק ישיר 

חבל, יש ספרים שיכולים לעניין אותך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2007 21:11 לינק ישיר 

אני אדם פתוח וליברלי, תעניין אותי בספרי פנטזיה ומד"ב ואתעניינה. לפלא הוא בעיני שאתה, עוצר, ואני, כמעט היחידים שמגיבים וכותבים בפורום זה. אמת שמנהלי הפורום נסעו לחופשה קצרה, אך מכאן ועד לנטישת הפורום בידי כל מוקיריו ארוכה הדרך. רבותיי, ניק הניהול נמצא כעת בידי, ובלי לאיים אני יכול לסנן קלות את חברי הפורום שהתחננו על ברכיהם לקבל אישור צפיה וכתיבה ומשקיבלוהו נטשו את הפורום ככלי אין חפץ בו.

אנשים, זו הפניה האחרונה שבכוחי לפנות ולבקש מכם לחזור ולכתוב, אנא, חיו את הפורום שלנו ברעיונות מרעננים ובאשכולות נוטפי עסיס.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2007 22:32 לינק ישיר 

מה עם קלאסיקות כמו
הרוזן ממונטה קריסטו
אוהל הדוד תום
וכאלה...
אלו ספרים שמעניינים בכל גיל והם נקיים וחפים מכל שמץ תועב ודואב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2007 23:31 לינק ישיר 

יעקב, את ספרי הקלאסיקה קראתי עוד לפני שידעתי להכין חביתה (וזה היה שלב מאד בסיסי בקיום שלי עלי אדמות) כך שלא חשבתי שיש צורך עמוק. אבל לאלו שחשים צורך בקריאת קלאסיקות נספר על סופרים בשמות : אלכסנדר דיומא, צ'רלס דיקנס, פרנץ קפקא ועוד רבים שעל ברכיהם זכינו, בין השאר, לגדול. (אני לפחות..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2007 23:36 לינק ישיר 

זה ודאי עדיף מלגדול על הארי פוטר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2007 23:42 לינק ישיר 

מסכים איתך, על כל פנים, נעים לראות שמישהו חדש מחיה את הפורום, יעקב, המשך בהפצת היהדות ברחבי הפורום ואל תבהל מוויכוחים תקפניים שנמשכים עד אין סוף. אם אתה רוצה לענות על תגובה זו באשכול זה, תוסיף לפחות המלצה אחת כדי שלא נסטה מהנושא המצויין למעלה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2007 00:12 לינק ישיר 

אנשים מספרים על עצמם 3...
רצית המלצה? בכח?
קיבלת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2007 01:18 לינק ישיר 

לא אהבתי בכלל.  כבר נמאס מהמחזור של הרעיון (המצליח בזמנו) של ולדר. בנוסף, ולדר לא חידש את הסיפורים בספר ממקורות עדכניים כי אם שלף אותם ממקורות שפורסמו כבר, כך שכמות נכבדה מהסיפורים המפורסמים בספר התגלו לי כמוכרים היטב.
אבל אין ספק שזה ספר שעשוי לרתק את הקונים הממוצעים בעלי הזיכרון הקצר ולמלא את קופות חנויות הספרים ברחוב החרדי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2007 01:34 לינק ישיר 

הרוזן ממונטה קריסטו- נוסטלגיה.
הרביעיה והתוכי? החמישיה והכלב?
השישיה והחרגול?

בין ספרי הפנטזיה- תנסה את 3 הטריולוגיות של האלף האפל. של ר.א.סלבטורה (salvatore)
יש ספרי המשך באנגלית רק שעדיין לא תורגמו.

לגדול על הארי פוטר עדיף מלגדול על המשפט האחרון של פרמה.
(אל תשאלו אותי איך הצלחתי לקרוא את הספר הזה..פשוט תחשבו חיובי וזה יעבור)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2007 02:17 לינק ישיר 

המשפט האחרון של פרמה הוא ספר שמנסה ליצור הכלאה בין פרוזה למדע ולמרבה הצער לא מצליח במיוחד. אם בספרים המגישים מדע בצורה שאף אנשים שאינם אנשי מקצוע בתחום יכולים להבין חשקה נפשכם, הריני להמליץ על הזמנה לפילוסופיה של יובל שטייניץ (כן, כן ההוא מהכנסת, נכון, מוועדת החוץ והביטחון... אוי לה למדינה שפילוסופים ראשיה...).
באשר לכל השישיות והחרגול, אמת שפינה חמה שמורה עבורם בליבי, ותמיד אנצור את עלילותיהם עמוק באותה פינה, אך הם שייכים לזאנר ספרי הילדים בו אין צורך בהמלצה על ספרים טובים ונקיים. אנא גידלו והעלו את רמת הצעותיכם לעבר המדפים למבוגרים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2007 03:54 לינק ישיר 

:)
אגב, דווקא מצאתי את המשפט האחרון של פרמה די מעניין וגם הבנתי אותו. (5 יח' מ"מ באו עם תוספות)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2007 09:27 לינק ישיר 

לא טענתי כלום על העניין שבו, אין לי התנגדות לספרים מדעיים ואני בדרך כלל מוצא אותם מעניינים. מחיתי על השילוב הבלתי מוצלח בין פרוזה למדע.  אבל הספר חמוד ללא ספק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2007 09:36 לינק ישיר 

עוד מעט תגיד לי שגם נהנת מנפלאות התבונה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2007 10:31 לינק ישיר 

אין לי מושג מה זה נפלאות התבונה, שם של ספר? יש להניח. לא מכיר. אולי אהנה ממנו, מה כזה מופרך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בעולם הישיבות > ספרים, רבותיי, ספרים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.