גם לי יש כמה. שקראתי שהייתי צעיר...(לפני בין חמש לשבע שנים- ימי חורפי...)
נראה מתי ייפתח אשכול הסרטים - ח"ו!
אני חושב שספרים כאלה לא מתאימים לבחורי ישיבות וד"ל.
לילה טוב
נשלח ב-6/8/2007 01:36
משגיח, אל תלך רחוק.
לפני הסרטים, יש את המוזיקה.
נשלח ב-6/8/2007 01:38
אשכול הסרטים ייפתח כשמישהו פה יראה גרובייס. וגם אז לא נראה לי שלמישהו יהיה את האומץ
"ספרים כאלה"? אולי תפרט כדי שנדע בדיוק על מה דיברת. או שאתה מתכוון בכלליות לספרות כללית ?
והאלי צודקת. צריך לפתוח אשכול מוזיקה..איפה שושו השועלית שתשיר לנו בוא נילס בוא נעוף?
תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 06/08/2007 1:37:17
נשלח ב-6/8/2007 09:42
אז זהו ילדים חסרי תרבות? נגמר לכם מלאי הספרים שאי פעם קראתם ועכשיו אתם משתוקקים לעבור לסרטים? אני בטוח ששם יש לכם מה להגיד, או שמא אתם רוצים קצת לצאת לשחק בדשא? שלא תתעייפו לי מעודף אינטלקטואליה. רבותי, אבקש לשמור את האשכול למה שנועד.
נשלח ב-6/8/2007 09:57
מישהו המליץ לי על האי של סופיה של ויקטוריה היסלופ.
נשלח ב-6/8/2007 12:54
רומנים מותר? (רק בשביל הידיעה- נאי לא מתכוון להמליץ...שלא תלכו לקרוא)
(בנות אם אתן מתעקשות אז בפרטי...;-))
נשלח ב-6/8/2007 13:07
הייתי 3 פעמים בספריה בשביל הספר הזה..פעם ראשונה לא היה.
פעם שניה (אתמול) סוף סוף החזירו אחד מההשאלה (יש 3 ספרים) אבל ליד המדף עמדו גוש חוסם של זקנות שאחת מהן לקחה אותו בסוף. ככה ששוב נתבדתה תקוותי.
בקשתי מהספרנית לשמור לי כשיגיע.
פעם שלישית (לפני כ-20 דק') הגעתי לספריה והספרנית אמרה שהיא שכחה - כל השלוש חזרו ונלקחו שוב.
לא ייאמן.
נשלח ב-8/8/2007 02:33
ממש מסירות נפש...
אני סיימתי ממש לאחרונה את "כל כתבי שלום עליכם"
שזה בערך 14 ספרים מרתקים לחובבי הז'אנר...
נשלח ב-8/8/2007 07:43
אולי שמישהו יפתח כבר אשכול של מוזיקה?... (הלמדען!!....)
המליונר, כשתצליח להזכיר לי את האשכול האחרון שאתה פתחת, אני אחשוב על לפתוח עד אחד. חוץ מזה שאני עדיין כועס עליך, ואתה יודע למה...
נשלח ב-8/8/2007 09:50
חבר'ה לא יפה לכעוס אחד על השני. :)
לגבי האשכול מוזיקה (במקביל לספרים צריך מוזיקה נקייה)
- בוא אני אקצר לך..כל הדיסקים החסידיים שיצאו אי פעם.
נגמר.
נשלח ב-8/8/2007 10:24
חוץ משוואקי שאסור לקנות בגלל המופע, כנ"ל פריד. ומרדכי בן דוד שהיתה לו הווה אמינא להופיע... ואהרן רזאל שהוא מזרוחניק וישי לפידות שהמוסיקה שלו לועזית לחלוטין ופרחי מיאמי שגם להם היתה הווה אמינא להופיע ואלי פרידמן כי הוא שר שירים שמילותיהם לא לקוחות מהתנ"ך, וכן שאר כל הזמרים... יאללה, לכו תשמעו evanescence כבר, יותר טוב... וגם הרבנים לא אוסרים.
תפתח. מישהו אמר לא?! פשוט רציתי לעזור.
ולמדען אתה צודק. אסור לשמוע מוזיקה.. אולי תתלהב מהמוזיקה ומפה הדרך ללכת להופעות היא קצרה מאוד.
מה שרע בהופעות הוא לא רק האווירה וההערצה אלא שבדרך לתור בחוץ יש גם נשים שבאו- שם אין הפרדה.
מכאן הדרך שתפתח שיחה עם מישהי קצר מאוד
לאחר שהתחלתם להפגש על בסיס קבוע הדרך מכאן לנפילה קצר מאוד.
אז בשביל מה לכם כל זה? תניחו את האוזניות בצד וזהו..
אגב למדען אני לא בוחר שירים לפי זמרים או להקות אלא לפי התוכן של השיר. ככה שאני לא הולך להתחיל לשמוע את אוונאסנס.
תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 08/08/2007 13:17:08
נשלח ב-8/8/2007 13:32
המליונר, אני כועס עליך מאד לאחר שניתקת לי את הטלפון בפרצוף לאחר שסירבת לשמוע לקול ההגיון. ולא זאת בלבד אלא שסיננת את שאר השיחות שלי וקראת לשניים מחברינו הטובים בכינויים "ראש קטן" ו"טפשים".
אם כל אחד יהיה אחד שמשתתף וזהו, הפורום לא יגיע רחוק בכלל...