עשרות בחורים בבני תורה חשו היום בבטנם וחלקם אף פונו לבית חולים. משיחות שערכתי עם חברי שם התברר שהם בריאים ושלמים אך כנראה שחבריהם הסובלים לקו בבטנם ממזון שעמד זמן רב בשמש. על פי מה שטען עוצר, שתופעה כזאת התרחשה כבר לפני 3 שנים דאז רבים התפתלו עכב אכילת עופות מקולקלים, מדובר במחדל מתמשך. מעניין מה יש לחברי הפורום לומר בנושא.
טעות מצערת נפלה כאשר בדקתי את ההודעות החדשות בניק הניהול של הפורום ושכחתי להחליפו לניק שלי. אין שום דבר רשמי באשכול וההודעה הזאת נועדה לצאת לאוויר העולם בשם הלמדען (מזל שבניקים החלופיים שלי אני לא טועה כל כך מהר)
נשלח ב-5/8/2007 22:44
העובדות נכונות מדובר על המזון שחולק בטיול בניהם נקניקים שעמדו זמן רב בשמש והתקלקלו והחל מיום חמישי בערב החלו לפנות בחורים לבית חולים לניאדו הסמוך והיו גם בחורים שפונו בשבת לפי דעתי לא מדובר במחדל אלא פשוט בטעות אנוש שהמארגנים לא יודעים איזה אוכל מוצאים לטיול ואיזה לא..
נשלח ב-5/8/2007 23:52
העופות של אז היו כשל של הקייטרינג. יש לציין שגם בחורי עטרס התגוללו בקיאם.
ראיתי שכתבת שם שהיה רק שולחן אחד ורק 7 בחורים.
אני זוכר שהיה תחת כל שיח רענן בחור אחר..לפחות 20 חבר'ה.
הייתי שם בסוף יא' דהיינו 3 שנים (גם בסוף יב' בתור נספח)
נשלח ב-6/8/2007 01:28
אז אני הייתי אורח של אחת הקבוצות... (ואפילו דיברתי ברב-שיח...)
הייתי רק בשבת...
עברו שנים. (ואני הייתי מאלה שחטפו את הקילקול קיבה...)
נשלח ב-6/8/2007 01:36
אתה מצפה ממני לזכור מי היה אורח של מי ? ומי דיבר ברב שיח שיכול מאוד להיות שבכלל לא הקשבתי לו ? או לא הייתי בו ?
הרבה חטפו- בזה תהיה בטוח.
הרב שיחים האלו- אם לא היו מזילים דמעות ברב שיח האחרון איך הייתי משתכנע שהכל אוטנטי?
נשלח ב-6/8/2007 12:51
ה' ישמור אותך עויצער.
נשלח ב-6/8/2007 13:05
בוא נגיד שכמעט נהרגתי 3-4 פעמים בחיים שלי וכל פעם הוא השאיר אותי בחיים.
נשלח ב-6/8/2007 13:27
חח גם לי יש רקורד דומה...
נשלח ב-7/8/2007 11:08
הנה תשמעו את הסיפור ממקור ראשון: יום חמישי בטיול נתנו לנו ארוחת צהריים - סנדוויצים של נקניק ושל חביתה - המנות היו ארוזות בשקיות ניילון ושמו את כל המנות הארוזות בשקיןת זבל שחורות מתחת לאוטובוס! כבר בדרך חזרה למחנה התחלתי להרגיש ברע, הקעתי באוטובוס...ואז כל הלילה הקעתי ושילשלתי ביום שישי סמוך לכניסת שבת לקחו אותי לבי"ח, סה"כ היינו כ25 חבר'ה בבי"ח ועוד חבר'ה שהלכו הביתה ועשרות בחורים שנשארו במחנה ולא הרגישו טוב שיחררו אותנו אתמול מהבי"ח, אבל אני עדיין לא מרגיש הכי טוב
לסיכום אני חייב להגיד שאני מאד מאוכזב מהמחנה, לא רק בגלל הקלקול קיבה, גם בגלל החדרים והאוכל הגרועים זה הפעם הראשונה והאחרונה שאני הולך למחנה בני תורה
נשלח ב-7/8/2007 11:14
החדרים תמיד לא היו טובים..
האוכל בדר"כ בבוקר טוב. בצהריים ככה ככה ובערב גם בסדר.
חוץ מהתנאים הפיזיים - איך היו החיזוקים ושאר הפעילויות ?
נשלח ב-7/8/2007 11:28
אתה מדבר מוך ידיעה?היית שם השנה?
בקשר לארוחת בוקר אני לא יכול להעיד..אבל ארוחות צהרים וערב לא היו כ"כ טובות, היינו צריכים לחכות הרבה זמן למנה העיקרית רק כדי לגלות שזה לא אכיל
בקשר לפעילויות- היה לנו יום אחד קוסם שהיה בסדר, היה תאיטרון - 3 אנשים שעשו כל מיני מערכונים-חלקם היו גם מצחיקים היה כמובן גם את ההופעה אבל אני ביליתי בבי"ח במקום
נשלח ב-7/8/2007 11:46
לא הייתי השנה. אבל זה מה שבדרך כלל.
חח לא יכול להעיד על ארוחות בוקר? :)
מה עם הרבי שיח - שלל התחרויות שהיו.. ?
נשלח ב-12/8/2007 08:22
דווקא ארוחות הבוקר של המחנה זכורות עלי לטוב יותר מכל...