בית פורומים פרחי מיאמי

ההופעה בהיכל התרבות בת"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/8/2007 00:45 לינק ישיר 
ההופעה בהיכל התרבות בת"א

הסתיימה לפני שעתיים.
מ.ב.ד. לא הופיע, וסה"כ היא הייתה דומה למדי להופעה מאתמול.
אני ועוד כמה מחברי הפורום פגשנו את ירחמיאל וכל ילדי המקהלה.
מחר אשתדל להעלות תמונות וקליפים.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2007 01:48 לינק ישיר 

אה הא!!
הרגע חזרתי, הגעתי הביתה סוף סוף.
ההופעה היום היתה מאוד שקיטה לאומת אתמול.
<אני חושב שראיתי מישהו מהפורום, אפילו שתים, אבל אני לא בטוח..>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2007 01:50 לינק ישיר 

תגיד מי...

Support our troops

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2007 02:01 לינק ישיר 

את הדובר אני חושב שראיתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2007 11:32 לינק ישיר 

כמה מילים שלי...- סיקור קטן על מה שהיה:

ההופעה החלה בשעה 8.
בתחילה התזמורת ניגנה מחרוזת קצרה של כמה שירי מיאמי.
אח"כ עלה מנחם טוקר, דיבר כמה מילים והזמין את מנדי ג'רופי לבמה. (הוא שר את: "הוא יפתח"-שוואקי, "מוריה"-פריד ואת "ונגינותי ננגן".)

לאחר מכן, הגיע חיים ישראל עם כל החברה שלו (הבוזוקי, גיטרה, או מה שזה לא היה, ושר את "תודה מהלב" ועוד כמה. לא הקשבתי כ"כ).

כל זה היה עד רבע ל-9 בערך.
אח"כ עלה יהושע בנדר, התחיל את "ירושלים" ואז נכנסו עוד 8 הילדים הנוספים. (בחלק הזה הם היו לבושים בווסט השחור הנוצץ עם הצווארון הלבן...) לאחר "ירושלים" הם שרו מחרוזת של: "לא ישא גוי", "עוד ישמע", "כל מי", "תהילת ה'" ו"והיה מחנך קדוש".
לאחר מכן הם שרו את "שבת משוש". <היה מקסים, עוד שמעתי אותם עושים חזרות לזה בזמן שחיכתי בחוץ לפני שפתחו את הדלתות...>
ואז הם שרו את "רווח". חייבת לומר: אחלה ריקוד ועוד יותר של ביצוע. יפה החידוש.

אח"כ היתה הפסקה קצרה, ולאחר מכן עלה חיים ישראל ושר עוד 2 שירים.

ואז עלו מיאמי שוב (עם התלבושת החסידית), והפעם-  רק 6 ילדים.
הם שרו את "יחדשהו" ו"ממקומך" (בתחילת השיר היו זיופים איומים. דפק לי הלב, בשבילם...).
לאחר מכן, היה את שמולי ברוין והתופים... הילדון היה פשוט הכוכב של הערב- ההערצה אליו... זה היה משהו מטורף...
שמולי החל לתופף קצת מזרחית כזה... ושאר הילדים שהיו על הבמה התחילו לשיר את "הנה מה טוב" ואז הוא הצטרף אליהם. אח"כ נשארו על הבמה רק שמולי ברוין וארי רוזנר ושרו את "קרוב ה'". הם יצאו ויהושע בנדר ו-? נכנסו ושרו את "דווי הסר", שניהם יצאו ויגאל ספרשטיין ו-? (זופניק/ קניג?) נכנסו ושרו את "אלוקה". לאחר מכן 4 הילדים ששרו לפני, נכנסו ושרו יחד את השיר "אדון עולם".

-אח"כ היתה מחרוזת "אחת שאלתי"- "ואני תפילתי" ו"זעקתי". עם יהושע בנדר, יאיר קניג, ארי רוזנר, שמולי ברוין יגאל ספרשטיין ו-? (היה לי פשוט קשה לזהות, זה היה קצת רחוק ולא הייתי ממש מרוכזת...)

לאחר השיר ירחמיאל שאל שאלות וחילק דיסקים.
-מהו השיר האחרון בדיסק   One By One? <סימן טוב>
-למה פרחי מיאמי נקראו כך? <שאלה שבוטלה משום מה...>
 -כמה שירים יש למיאמי שנקראים "כל ישראל"? <2>.
(ידעתי את כל התשובות אבל הייתי מנועה מלענות... מעצבן.)

אחרי כל זה הגיעו הילדים ושרו מחרוזת באנגלית. (אני חושבת שמכאן הם לבשו את העניבות הכתומות...)

We Need You
One By One
Live a life of Torah
when
Sunshine
lift up your candle
BSD-בסיעתא דשמיא

אחר כך הם שרו את "הנה מה טוב", בשילוב בין השיר שלהם לבין השיר של מ.ב.ד. התימרון בינהם היה באמת ראוי לשבח, והסיומת-בכלל...יפיפה!
לאחר השיר הזה ירחמיאל הציג את הילדים כל אחד בשמו. ארי רוזנר היה האחרון וכמובן דיבר קצת כמה מילים בעיברית... <ובאמת, באמת אנחנו רוצים _____ ובשיר האחרון אנחנו רוצים שאתם כולכם תעמדו על הרגליים ותמחאו כפיים!!! >
ואז הם התחילו לשיר את "משיח" וכולם קמו ו---  היה מקסים!!! צל"ש על השידרוג גם בריקוד של השיר עצמו וגם על הסיום... (היי היי!!....   למרות שבתחילה הייתי קצת בהלם, זה היה נראה מעט "קינדרלאכי" כזה... אבל זה היה נחמד רק בגלל שזה היה הסוף...)
ההופעה נגמרה ב 10:40 (די מהר...) אבל היה באמת מקסים, שווה, מדהים ונהדר!!!

כמה מילים מעבר...:
יהושע בנדר- שיחק אותה... חבל"ז! עתיד גדול לבחור, אמרנו כבר לא פעם.
יאיר קניג-  קול מקסים, מקסים, מקסים!!! פוטנציאל גדול יש לו.
ארי רוזנר...- מתוק כתמיד. אבל הקול, למרות הכל, כבר לא מה שהיה...
ושמולי ברוין- כל מילה נוספת-מיותרת... רק בשביל זה היה שווה להגיע... לראות את הקולות ולשמוע את הצרחות...

ארי גולדווג- אייכה??? מישהו שם לב שהבחור פשוט לא הופיע?

(מצטערת על הניסוח ה- לא כ"כ... אין לי פשוט כרגע כוח ליותר מיזה...  לא הספקתי עדיין להתאפס ב 100%....  ה-10 דקות האחרונות של המופע התישו אותי כליל...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2007 13:18 לינק ישיר 

תמונות משלאגר: http://www.shlager.net/default.asp?articleID=467

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2007 13:18 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2007 13:21 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2007 14:08 לינק ישיר 

אחלה תמונות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2007 10:15 לינק ישיר 

תמונות נוספות:

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2258110

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/8/2007 16:01 לינק ישיר 

הום ראיתי את כל הילדים בקניון עזריאלי בתל אביב, ממש חמודים!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2007 18:01 לינק ישיר 

בס"ד

איזה כיף לכם!!
אני ממש מקנאה בכם שהיתם שם ועוד יאצ פגשתם את כולם בקניון??
ממש כיף לך!!
דיברת איתם בטח.. כיף הלוואי והיתי זוכה לזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 14:40 לינק ישיר 

דיברתי שם עם כולם, איזה נחמדים הם, משהו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2007 23:26 לינק ישיר 

ביום ששי פגשתי את שמואלי ברוין ב"גאולה"

Support our troops

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2007 23:54 לינק ישיר 

סוף סוף אחרי המעבר דירה יש לי מחשב נורמלי.

אז היינו ביום שני בהופעה בת"א והיה מקסים. הייתי עם בן ה-5 שלי שרק אחרי שהאורות שוב נדלקו אחרי השיר משיח הוא הסכים איתי שההופעה נגמרה. גם בת השבע וחצי באה, אבל נרדמה בחלק השני והכי יפה והתעוררה רק לשיר משיח שהיא אוהבת.

קנינו כרטיסים בטלפון ב-75 ש"ח ובסוף כשהגענו לאולם התברר שהם של החלק של הגברים, אבל האולם של הנשים לא היה מלא (בלשון המעטה) אז ישבנו איפה שבא לנו. יכולנו לשבת ממש קרוב, אבל הרמקולים הפריעו, חבל יכולתי לשלם פחות ולראות אותו דבר...

ההופעה היתה מקסימה, פתאום קלטתי שפרחי מיאמי נולדו שנה אחת לפני (טוב אז אתם יודעים בת כמה אני...) ואני אוהבת אותם מגיל מאד צעיר וכל השירים של פעם שהם שרו... כ"כ נהניתי, אני צריכה להשמיע לבן שלי גם את השירים הישנים יותר.

הילדים שלי מאד נהנו לצעוק עם האמריקאים שם בקצה MBC ועד עכשיו הם צועקים את זה בבית. היום הם לקחו כל מיני כלים ומקלות וחיכו את שמולי ברוין מתופף. הם הקימו היום את פרחי.... (שם המשפחה שלנו) וכבר היה לי לא נעים מהשכנים החדשים שלנו, בטח הם חושבים איזה מופרעים הגיעו אליהם...

הבן שלי נהנה מאד מהתאורה, הוא היה ממש מהופנט לאורות.

היה מצחיק לראות שכמעט אף אחד לא מכיר את המילים של השירים של חיים ישראל, הרוב היו אמריקאים ואני לא ממש קניתי את זה שבגלל שפרחי מיאמי שרים גם מזרחי הביאו אותו. (ביננו אפשר לספור את השירים בעלי קצב מזרחי שלהם על יד אחת...) קצת התאכזבתי שההרכב היה כ"כ קטן, בשיר רווח, כל היופי זה שכל הילדים שרים יחד בבלגן אחד מסדור על הבמה, אבל גם הריקוד החדש היה נחמד. בשיר "שבת משוש" - השיר הכי יפה - הבת שלי היתה צריכה לשירותים, אז הרצתי אותה לשם ושמעתי תוך כדי. אהבתי גם את "ממקומך" למרות הזיופים...

הילדים שלי הכירו רק את ארי - חבל על הקול שלו - משהו אחר לגמרי, אבל היה חמוד איך שהוא דיבר בסוף, יהושע בנדר, היה מדהים, פעם ראשונה שאני רואה אותו ככה, ממש שולט בעניינים - מדהים כבר אמרתי?

ואיך לא, שמולי המתופף? זה היה פשוט חמוד. ואיך ירחמיאל אמר לו בסוף "לא טוב" כשהוא התכוון לתרגם את "not bed" ?

אגב, כשהוא הציג את הילדים בסוף, הוא שיגע שם את אחד מהם שאני לא זוכרת את השם שלו, מישהו יודע מה בדיוק הוא רצה ממנו?

ועוד שתי שאלות:

האם זה נכון שיחרמיאל ניצח על פרחי טורנטו? משום מה זכור לי שהשם שלו והתמונה שלו מופיעים על תקליט ישן של פרחי טורנטו שיש להורים שלי.

ושאלה נוספת: היה פה קישור להופעה שלהם בשיר "לכה דודי" שבהם הם כולם מנגנים, כל אחד על כלי אחר. איפה נמצא הקישור הזה? אני חייבת להראות אותו לילדים שלי..

בקיצור היה מדהים מדהים רק שאח"כ לקח לנו חצי שעה למצוא את החניה שבה החנתי את הרכב - אני ממש לא מכירה את ת"א.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2007 09:06 לינק ישיר 

"לכה דודי" אמור להיות באשכול הזה (הקליפ ה-5, נראה לי).

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1920786

תוקן על ידי ריבי10 ב- 12/08/2007 9:04:46

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > ההופעה בהיכל התרבות בת"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext