כמה מילים שלי...- סיקור קטן על מה שהיה:
ההופעה החלה בשעה 8.
בתחילה התזמורת ניגנה מחרוזת קצרה של כמה שירי מיאמי.
אח"כ עלה מנחם טוקר, דיבר כמה מילים והזמין את מנדי ג'רופי לבמה. (הוא שר את: "הוא יפתח"-שוואקי, "מוריה"-פריד ואת "ונגינותי ננגן".)
לאחר מכן, הגיע חיים ישראל עם כל החברה שלו (הבוזוקי, גיטרה, או מה שזה לא היה, ושר את "תודה מהלב" ועוד כמה. לא הקשבתי כ"כ).
כל זה היה עד רבע ל-9 בערך.
אח"כ עלה יהושע בנדר, התחיל את "ירושלים" ואז נכנסו עוד 8 הילדים הנוספים. (בחלק הזה הם היו לבושים בווסט השחור הנוצץ עם הצווארון הלבן...) לאחר "ירושלים" הם שרו מחרוזת של: "לא ישא גוי", "עוד ישמע", "כל מי", "תהילת ה'" ו"והיה מחנך קדוש".
לאחר מכן הם שרו את "שבת משוש". <היה מקסים, עוד שמעתי אותם עושים חזרות לזה בזמן שחיכתי בחוץ לפני שפתחו את הדלתות...>
ואז הם שרו את "רווח". חייבת לומר: אחלה ריקוד ועוד יותר של ביצוע. יפה החידוש.
אח"כ היתה הפסקה קצרה, ולאחר מכן עלה חיים ישראל ושר עוד 2 שירים.
ואז עלו מיאמי שוב (עם התלבושת החסידית), והפעם- רק 6 ילדים.
הם שרו את "יחדשהו" ו"ממקומך" (בתחילת השיר היו זיופים איומים.

דפק לי הלב, בשבילם...).
לאחר מכן, היה את שמולי ברוין והתופים... הילדון היה פשוט הכוכב של הערב- ההערצה אליו... זה היה משהו מטורף...
שמולי החל לתופף קצת מזרחית כזה... ושאר הילדים שהיו על הבמה התחילו לשיר את "הנה מה טוב" ואז הוא הצטרף אליהם. אח"כ נשארו על הבמה רק שמולי ברוין וארי רוזנר ושרו את "קרוב ה'". הם יצאו ויהושע בנדר ו-? נכנסו ושרו את "דווי הסר", שניהם יצאו ויגאל ספרשטיין ו-? (זופניק/ קניג?) נכנסו ושרו את "אלוקה". לאחר מכן 4 הילדים ששרו לפני, נכנסו ושרו יחד את השיר "אדון עולם".
-אח"כ היתה מחרוזת "אחת שאלתי"- "ואני תפילתי" ו"זעקתי". עם יהושע בנדר, יאיר קניג, ארי רוזנר, שמולי ברוין יגאל ספרשטיין ו-? (היה לי פשוט קשה לזהות, זה היה קצת רחוק ולא הייתי ממש מרוכזת...)
לאחר השיר ירחמיאל שאל שאלות וחילק דיסקים.
-מהו השיר האחרון בדיסק One By One? <סימן טוב>
-למה פרחי מיאמי נקראו כך? <שאלה שבוטלה משום מה...>
-כמה שירים יש למיאמי שנקראים "כל ישראל"? <2>.
(ידעתי את כל התשובות אבל הייתי מנועה מלענות...
מעצבן.)
אחרי כל זה הגיעו הילדים ושרו מחרוזת באנגלית. (אני חושבת שמכאן הם לבשו את העניבות הכתומות...)
We Need You
One By One
Live a life of Torah
when
Sunshine
lift up your candle
BSD-בסיעתא דשמיא
אחר כך הם שרו את "הנה מה טוב", בשילוב בין השיר שלהם לבין השיר של מ.ב.ד. התימרון בינהם היה באמת ראוי לשבח, והסיומת-בכלל...יפיפה!
לאחר השיר הזה ירחמיאל הציג את הילדים כל אחד בשמו. ארי רוזנר היה האחרון וכמובן דיבר קצת כמה מילים בעיברית... <ובאמת, באמת אנחנו רוצים _____ ובשיר האחרון אנחנו רוצים שאתם כולכם תעמדו על הרגליים ותמחאו כפיים!!!
>
ואז הם התחילו לשיר את "משיח" וכולם קמו ו--- היה מקסים!!! צל"ש על השידרוג גם בריקוד של השיר עצמו וגם על הסיום... (היי היי!!....
למרות שבתחילה הייתי קצת בהלם, זה היה נראה מעט "קינדרלאכי" כזה... אבל זה היה נחמד רק בגלל שזה היה הסוף...)
ההופעה נגמרה ב 10:40 (די מהר...) אבל היה באמת מקסים, שווה, מדהים ונהדר!!!
כמה מילים מעבר...:
יהושע בנדר- שיחק אותה... חבל"ז! עתיד גדול לבחור, אמרנו כבר לא פעם.
יאיר קניג- קול מקסים, מקסים, מקסים!!! פוטנציאל גדול יש לו.
ארי רוזנר...- מתוק כתמיד. אבל הקול, למרות הכל, כבר לא מה שהיה...
ושמולי ברוין- כל מילה נוספת-מיותרת... רק בשביל זה היה שווה להגיע... לראות את הקולות ולשמוע את הצרחות...
ארי גולדווג- אייכה??? מישהו שם לב שהבחור פשוט לא הופיע?
(מצטערת על הניסוח ה- לא כ"כ... אין לי פשוט כרגע כוח ליותר מיזה... לא הספקתי עדיין להתאפס ב 100%.... ה-10 דקות האחרונות של המופע התישו אותי כליל...
)