I saw them a lot
last year I spend my time in LA and it was the same time that MBC came for concert
I saw few times yosef Shick and Shaul walking together.....
נשלח ב-12/8/2007 17:22
שאול עזב רשמית את המקהלה. כך אמר לי יאיר קניג אחרי ההופעה.
אוי שאול...רק הוא היה חסר! כמה חבל!!!
נשלח ב-13/8/2007 00:36
קבלתי עוד כ60 תמונות בע"ה אני יעלה את זה
נשלח ב-13/8/2007 10:56
הדובר, ככה כ"כ בשקט בשקט אתה מעביר את הענין?! חשבתי שתעשה קצת יותר רוח...
נשלח ב-13/8/2007 17:05
איזה רוח יש לעשות???
לעשות נחת רוח לבורא יתברך שמו!...
דרך אגב שאלתי את ירחמיאל בכבודו ובעצמו מה עם האתר של מיאמי. התשובה: אין תגובה.
נשלח ב-13/8/2007 19:53
הי חברה רק עכשיו מאז ההופעה הצלחתי להגיע למחשב......(לא הייתי בבית...) ההופעה היתה מיוחדת..........הצלחתי להכנס בזמן שחיים ישראל שר פעמיים למאחורי הקלעים ודברתי עם הילדים...הם פשוט מתוקים....כיף לדבר איתם....חלקם ביישנים...(כמו יאיר ודורון)...וחלקם אוהבים לדבר ולהצטלם...(כמו שמולי...) ארי מאוד חברותי ופתוח...הוא אמר לי ששאול יצא מהמקהלה וג'ורדן עדיין לא ברור.......ראיתי גם את ירחמיאל עם מגבת על הצוואר מולי...חחח הייתי בטוח שהוא עוד רגע יעיף אותי משם אבל מרוב לחץ הוא כלל לא ראה אותי...למרות שכמעט נתקלתי בו...
יש לי תמונות שלהם מאחורי הקלעים...בע"ה אני מקווה להצליח להעביר אותם לכאן...
ד"א כשהם יצאו מהאולם בסוף ההופעה...פשוט כ50 חבר'ה התנפלו על כל אחד מהם...הרימו אותם, צילמו, צרחו ומה לא...עד כדי כך שארי פשוט נבהל וברח מתחת לידיים שלהם ובחור אחד חסם אותם מלהתנפל עליו...אח"כ הצליחו להבריח אותם להסעה שחכתה להם....פשוט רחמתי עליהם....אני חושב שהם בהחלט צריכים מאבטחים...
נשלח ב-13/8/2007 21:16
להבריח אותם??? למה מה פתאום? דיברתי עם כמה מהם בחופשיות בחוץ.
נשלח ב-13/8/2007 21:21
ירחמיאל היה צרוד במופע או שזה רק היה נדמה לי?
נשלח ב-13/8/2007 21:47
כדאי שתשמעי את המחרוזת המרכזית ב"אקספריאנס 2" ואז תשפטי.
אני יודעת??? אחרי כאלו הכל היה מתקבל אצלי חוץ מכזו אדישות... (אני סתם ככה... אבל כבר חודשים חיכתי כדי לראות את הפרידה הנרגשת ש"תחגגו" כאן...)
נשלח ב-13/8/2007 23:01
דור הולך ודור בא...וירחמיאל לעולם עומד.
נשלח ב-16/8/2007 20:51
הבטחתי תמונות ובעזרת ה' היום בערב אני יעלה אותם
נשלח ב-16/8/2007 22:47
תנקס....
הדובר, 'הבריחו' אותם מיד כשהם יצאו מהיכל התרבות.........יש לי תמונות של הבלאגן שהיה בחוץ...(הם יצאו בערך חצי שעה אחרי שהסתיים המופע...חלקם הספיקו גם להחליף בגדים)