בית פורומים א חרדים ספרדים

זהירות !!! כנופיות מתאבדים חדרו לקרב בני ישיבות .

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/8/2007 14:03 לינק ישיר 
זהירות !!! כנופיות מתאבדים חדרו לקרב בני ישיבות .

הדברים  נכתבים  בעקבות  התאונה  בה  נהרגו  במדבר  יהודה  כאלו  המוגדרים  כבני  ישיבות

הם  כלל  לא  נהרגו.  הם  התאבדו  בכוונה  תחילה !!!

מי  שמכניס  ברכב  יותר  נוסעים  מהמותר.
מי  שנוסע  בשביל  צר  של  40 ס"מ  שמצידו  האחד  תהום  עמוקה  ומהצד השני  צוק,  והשביל  מיועד  להולכי  רגל  בשוורה  ולא  בצמוד  כזוגות.  דינו  עם  כל  הצער  שבכך,  כמאבד  עצמו  לדעת  ומקום  קבורתו  מחוץ  לגדר,  ואין  מתאבלים  עליו.  כמבואר  בשו"ע  וברמב"ם  ובכל  ספרי  ההלכה  ודינו  כגרוע  בפושעי  ישראל.

שלא  יקומו  יפי  נפש  כלשהם  להצדיק  מעשים  נפשעים  שכאלו  ולךומר  אחרי  מות  קדושים  אמור.  מדובר  בפושעי  ישראל  על  כל  המשתמע  מכך.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2007 14:30 לינק ישיר 

הרבנים בישיבות חייבים לדבר על התופעה המסוכנת הזו ,
כל שנה יותר גרוע ולא מטפלים בבעיה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2007 15:46 לינק ישיר 

מה  עם  המתאבדים  שיוצאים  לטייל  במדבר  יהודה / רמה"ג  ושאר  אזורים  ולוקחים  עימם  הרבה  מאד  שתיה (בקבוק  של  ליטר וחצי עבור  כל  אחד  במקרה  הטוב)  כשאדם  ממוצע  חייב  לשתות  לפחות  4-5  ליטר  נוזלים  במצב צונן ( 4-8 מעלות)  ביום  כשאיננו  במקום  ממוזג ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2007 09:23 לינק ישיר 

ארבל, חזור מדבריך.

אסור לדבר כך על 4 בחורי-ישיבה טהורים שיצאו לטיול.

מותר לדבר כך על מי שיוצא לטיול, אבל לא על מי שכעת נמצא למעלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2007 12:43 לינק ישיר 

הם לא לקחו מעל המותר
ואל תדבר על המתים
זה סיפור מזעזע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2007 13:34 לינק ישיר 

בהמה!!!!!!!!

ושוב....

בהמה!!!!!!!!

נראה אותך מדבר כך אם זה היה אחיך הקטן!!!! בושה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2007 13:41 לינק ישיר 

איך אתה מגיב ע"ז מר ארבל האוויל...???

הודעה שכתב אחד מהבחורים שלמד עם ההרוגים:

בס"ד

כבחור שלמד בישיבה והכיר את ההרוגים.................
(הבהרה :  אילו לא בחורים שעושים שטויות ולא פזיזים אני בטוח במליון אחוז שהייתה פה טעות אנוש , לכן בקשה אישית לא להשמיץ את המקרה הספיציפי דנן)

דמעות עצורות בתוכי , חונקות את גרוני ויוצאות כמי שאין עליהן בעל הבית........

אוי לי כי איך אבדו עלי 4 נשמות טהורות אשר חבשו את ספסלי בית המדרש , בחורים משכמם ומעלה
יודעי ספר ובני תורה לשמה!

אין שם בחור אחד בתאונה שציפיתי בכלל לשמוע את שמו כמי שהיה מעורב בתאונה! כולם משכימי קום וממלאי ספסלים בכל זמן נתון בישיבה!!!!!! בחורים מתונים בלי שמץ של גאווה שקנאתם היחידה הייתה לסופרים ולתלמידי חכמים

אוי לי עליכם האחים שבמותכם לא נפרדתם עדיני נפש וזכים ליבי דואב ואיני יכול למצוא מילים לגודל הצרה !

אוי לי עליך אבי רוזנפלד , דמעות על אברך שהעדינות והנחמדות לא הפסיקה "לנזול" ממך ואיכה אוכל לבוא בית שערי הישיבה ולעקל שאינך שם ?!?!?

אויייייי גלעד דהרי ששכלת את אחותך בטביעה ואתה שהלכת בחיוך נצחי תמידי , שתמיד שבאתי לישיבה רק לבקר לכמה דקות , תמויד חיפשתי אותך! שאוכל לשאוב ממאור פניך עוד קצת דלק עד שאבוא שוב...

בליבי עוד מקונן ומכרסם הספק : "אולי בגללי"???

אולי אם הייתי מקפיד יותר על התפילה שלי זה לא היה קורה? אולי אם רק לא הייתי מתעצבן על ההוא אתמול ודן אותו לכף זכות ..... אולי רק אולי לפחות אחד מכם היה נשאר בחיים?
אולי אם הייתי נשאר עם התפילין עד סוף התפילה ולא ממהר כ"כ לעבודה ומכבד את הקב"ה יותר.....רולי רק אולי הבוקר של כולנו היה נראה שונה?!?!?!?

חבל לעולם על ארבעה דאבדין ודלא משתכחין
כואב לי הלב ודואב על שנקטפו ככה בדמי ימיהם ארבעה צדיקים נשמות טהורות שהמיתו את עצמם על אוהלה של תורה !

ת . נ . צ . ב . ה

אולי עכשיו תחזור בך ואת החוכמה שלך תשמור לפעם אחרת יא...

תדע לך שאתה פשוט זיעזעת אותי!!!

זה לא שאין לך רגש, אין לך שכל!!! כלום!!! אפס!!! גורנישט!!! זירו!!! נאדה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2007 14:21 לינק ישיר 

מפחיחד לשמוע מה שכתבת מזעזע עד דמעות טיפת רגש לא הפעלת מעולם בחיים על תדבר ככה לא משנה על מי גם אם אתה בטוח כי אינך יודע מי קורא את זה ואני הפעם קראתי ופגעת בי ולא בהם כי בהם כבר א"א לפגוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 09:05 לינק ישיר 

לכל  אלו  שיצאו  בזעם  כנגדי  בגלל  מה  שכתבתי.

להוי  ידוע  לכולכם.

א.  עסקתי  בימי  חיי  בטיפול  במאות  חילוצים  ופינויים, כולל  בתחקירי ארועים  שכאלו. ויודע  טוב  מאד  מה כתבתי
     ולמה  כתבתי  את    הדברים.

ב. עוד  בטרם  הקימו  את  זק"א  כבר  עסקתי  בהתנדבות  מלאה  בטיפול  בחללי  תאונות  ואסונות, 
     גם  כאן   היו  לנגד  עיני  מחזות  זוועה  ואימה.

ג.  רק  השבוע,  תוך  כדי  נסיעה  עם  חבר חרדי,  ברכב  בעל  7  מקומות  ישיבה,  באחד  הצמתים  בצפון  ראינו
    2 בחורי  ישיבה   ( מתוך  זה  שדובבנו  אותם  מסתבר  שהם  סיימו  שיעור  א'  בישיבה  גדולה,  כלומר  בגיל  17
    לערך)  מנסים  לעצור  טרמפ,  כמובן  שעצרנו  ודובבנו  אותם  לאן  פניהם  מועדות.  התשובה  לרמה"ג  למשך  2-3    ימים ( כמו  השתיה הנחוצה  לאדם  בימים  אלו  היא  3-4 ליטר  נוזלים  ליממה  ומדובר  בשתיה  לא  תוססת. 
    שתיה  תוססת  נותנת  תחושת אשליה של רוויה ולא  שותים  מספיק  בגלל  זה  ואח"כ  חוטפים  מכת  חום  או
    התייבשות) .   מסתבר  כי  כל  השתיה  שברשותם   היא  בקבוק  שתיה  תוססת  של  1.5 ליטר.  ללא  כובע  מגן 
    נגד  שמש,  ומכשירים סולולריים   ללא  מטען  וכמובן  ללא  תפילין !!!  ואין  להם  מושג  כלשהו  איך  להגיע 
     למחוז  חפצם.
    תרגיל  הפחדה  קצר  כשהחבר  ואני ( שעל  ראשינו  היו  כובעי  מצחיה  והיה  קשה  להבחין  כי   אנו  משתייכים 
   למגזר  החרדי)  החבר  ואני  התחלנו  לשוחח  בינינו  בכאילו   ערבית ,  והבאנו    אותם   למצב  ( תרגיל  מבחן 
    תגובות) שיתחילו  לפחד  כאילו  הם  עלולים  להיות  חטופים  ע"י    גורם  עויין.
     התוצאות:  
  1.  מסתבר  כי  להוריהם  סיפרו  כי  נוסעים  לבקר  חבר  בעיר  אחרת.
 2.  התקשרנו  להוריהם  להודיע  להם  על  מקום  ואופן  המצאות  בניהם,  דבר  שהקפיץ  את 
      ההורים  מזעם  על  בניהם  הבלתי  אחראים  לחלוטין.  שדרשו  מהם  לעלות  מיד  על  אוטובוס
      בתחבורה  ציבורית  ולחזור  הביתה ( אך  לא  היה  ברשותם  מספיק  כסף  לנסיעה ). כך 
      שלבסוף  צרפנו  איתנו  את  הבחורים  בתאום  עם  הוריהם  עד  שעות  אחה"צ  כשחזרנו  לאזור
      המרכז.
3.  ראש  הישיבה  של  הבחורים  ( שאנו  מכירים  אותו  אישית),  קיבל  הודעת  עידכון  על  מה 
    שתלמידיו  עוללו  והתנהגותם  החצופה  לאורך  המשך  היום,  והוא  התחייב  בפנינו  טלפונית  כי  בתחילת  זמן 
    אלול  ינס  את  כל  התלמידים  לשיחה  יספר  להם  על  מעשה  שני  הפרחחים,  ויסלק  אותם  מהישיבה  באופן 
    שלא  ינעם  להם  בפרט  לאחר  שהזהיר  את  כל  התלמידים  לפני  תחילת  בין הזמנים  להישמר  ולהיזהר 
    ממעשים  חפוזים  העלולים  ח"ו  להסתיים  באסון  רח"ל.  כך  שהם  יעבירו את  זמן  אלול  במקרה  הטוב  ברחובה 
    של  עיר, בגדר  וכל  ישראל  ימעו  ויראו  ולא  יזידון  עוד  לעשות  כדבר  הזה.

כעת  רוצה  לראות  את  כל  מי  שיצא  כנגדי  ויטען  שפרחחים  שכאלו  אינם  בגדר  מאבדים  עצמם  לדעת בכוונה  תחילה. 

וכל  המרחם  על  האכזרים  סופו  שמתאכזר  על  הרחמנים

תוקן על ידי ארבל45 ב- 10/08/2007 9:03:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 17:09 לינק ישיר 

יש הבדל בין צוציקים בני 17 למבוגרים בני 25...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2007 23:15 לינק ישיר 

נראה לי שלא יפה לדבר ככה על מי שכבר נפטר

< type="text/"> < type="text/" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2007 20:49 לינק ישיר 

ארבל.
אתה חכמולוג גדול על קטנים (צעירים טפשים וחסרי ישע שנקלעו לידיך הרחומות והדאוגות)
חשבת וביררת האם היה מותר לך לעשות את אותם "תרגילים" מתוחכמים?
להפחיד כדי "לחנך"?
מה עם אונאת דברים?
מי הרשה לך לעשות את החשבון שלהם ולנתב כלפיהם את כל הכעס שלך על בחורי הישיבות הרשלניים?
יכולת בהחלט להתקשר להוריהם. מי הרשה לך להפחיד אותךם בדרך שכזו?
לדבריך יש לך זכויות רבות, אולם זה אינו מתיר לך כלום מעבר לכך!
מי שמך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2007 12:18 לינק ישיר 

ארבל אח שלי גם אים יש אשמים זה לא כל ה 4 נהגו
והבחור חי אתה יכול לדבר איתו במקום עליו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > זהירות !!! כנופיות מתאבדים חדרו לקרב בני ישיבות .
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext