בית פורומים פרחי מיאמי

וידאו של ההופעה בירושלים - אב תשס"ז

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/8/2007 04:04 לינק ישיר 

מה קרה בהשיר משיח שלא הקלטת?

Support our troops

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2007 08:03 לינק ישיר 

ת'אמת? בינתיים מי שהכי הפתיע אותי לטובה הוא יגאל ( הוא לא יאיר, נכון? ) ספרסטיין - קול ממש יפה ואפילו עוצמתי!

האפרתי

תוקן על ידי - greenie - 10/08/2007 8:01:38 תוקן על ידי - greenie - 10/08/2007 8:05:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2007 10:08 לינק ישיר 

לפני השיר משיח, ירחמיאל ביקש מכולם לקום. האווירה באולם הייתה ממש חמה וידידותית, אז הרבה אנשים לא רק קמו אלא רצו קדימה להיות ליד הבמה. אני ישבתי שם, ואני לא כל כך גבוה, אז לא יוכלתי לראות כלום אפילו שגם אני קמתי. ניסיתי להמשיך לצלם עם המצלמה מעל ראשי, אבל זה היה בלתי אפשרי.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 10:38 לינק ישיר 

בכול אופן תודה רבה רבה על הקליפים

Support our troops

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2007 10:46 לינק ישיר 

בקליפ של רווח רואים אותי לשניה...

Support our troops

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2007 10:58 לינק ישיר 

רק לי הכול של שמולי מזכיר את הקול של אייזיק בנישי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 10:58 לינק ישיר 

ותודה רבה על הקליפים!! ממש טובים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 13:07 לינק ישיר 

בהיכל התרבות הם עשו אותו ריקוד ב"רווח" בדיוק כמו בבניני האומה?

משום מה נראה לי שזה היה קצת שונה... (או שיכול להיות שמאד לא הייתי מרוכזת בזמן השיר הזה <מה שנכון מאד...> וסתם דימינתי שהריקוד היה יותר קופצני ומענין??? בקטע הסולו הראשון שהיה אז של שאול אלסן, הם קפצו ורקדו כזה יותר.... לא יודעת... בשיר הזה הסתכלתי שתי שניות קדימה לבמה ושלוש אחורה.... סתם שלחתי למישהי שם מבטים נזעמים במיוחד....)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2007 14:22 לינק ישיר 
שיר מס. 8: מחרוזת שירים עם סולואים

זוהי מחרוזת השירים השלישית, עם כמה סולואים יפים מאוד. כולל: אחת שאלתי, ואני תפילתי, זעקתי אליך ד'.

שיר מס.8: מחרוזת שירים עם סולואים

תוקן על ידי האפרתי ב- 10/08/2007 14:24:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 17:12 לינק ישיר 
שיר מס. 9: מחרוזת שירית באנגלית

השיר הבא בהופעה בביניני האומה היה מחרוזת שירים באנגלית: We need you, Besiatiah d'Shmaya ועוד...
(צילום השיר לא עומד בסטנדרטים הרגילים שלי אך פירסמתי אותו בכל זאת כדי שתוכלו להנות מהשירה).

שיר מס. 9: מחרוזת שירית באנגלית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 17:19 לינק ישיר 
שיר מס. 10: הנה מה טוב

השיר הזה (אחד לפני האחרון) היה משהו מיוחד: התחילו במנגינה הידועה של פרחי מיאמי, ואז עברו למנגינה אחרת. בהמשך הילדים עברו בווירטואוזיות רבה בין המנגינות. לפני השיר, ירחמיאל ביקש מן הקהל איזה שיר הם מעדיפים: משהו שהם הכינו לשיר ביחד עם מרדכי בן דוד, ואז הוא, ירחמיאל, ישחק את תפקידו של מרדכי בן דוד, או את השיר שילדי המקהילה מעדיפים ורוצים לשיר. הקהל ברובו בחר בשיר שהילדים רצו לשיר, וזה היה השיר הזה. בצילום ניתן לראות היטב איך הילדים ממש נהנים לשיר אותו.

שיר מס. 10: הנה מה טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 17:23 לינק ישיר 
שיר מס. 11: משיח

השיר האחרון בהופעה בביניני האומה. לפני השיר, ירחמיאל ביקש מכולם לקום על הרגליים. רבים בקהל הנילהב רצו קדימה לבמה ועמדו ורקדו שם לקול השירה. לצערי, אני לא כך גבוה ולא הצלחתי להמשיך לצלם, אז זה רק קטע קצר מההתחלה.

שיר מס. 11: משיח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 17:27 לינק ישיר 

וזה משלים את פירסום השירים. מקוה שתהנו ומאחל לכם ולכלל ישראל שבת שלום ומבורך, ושנזכה בע"ה לעוד הרבה הופעות של פרחי מיאמי בארץ, אם אפשר אז עם כל הילדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2007 01:05 לינק ישיר 

תודה רבה.
ישבנו היום עם הילדים לראות את הקליפים שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2007 17:34 לינק ישיר 

בס"ד

ארי רוזנר גם עזב נכון. אחרי הופעה הזאת?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > וידאו של ההופעה בירושלים - אב תשס"ז
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.