|
|
| נשלח ב-9/8/2007 14:56 |
|
| |
שמחה
אני גם חושבת שכדאי למצוא מקצוע אחר,
ובמקומך תביאי עובד...
לפי דעתי עבודה בחנות ירקות זה שונה מחנות בגדים
זו פשוט עבודה גברית יותר,כמו שאמרת לפעמים את צריכה לעשות את העבודה הפיזית.
גברים רוצים להתחתן עם בחורה ולא עם עוד גבר..
ועבודה כזו ,היא די גברית
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 16:06 |
|
| |
מיכאלה, ייתכן שלספרדי יהיה פחות בעיה עם זה. בהתחשב בזאת שיש אפליה בתחום הירקות וכדו' לטובת ספרדים/ מזרחיים. לפחות 80% מהירקנים והעוסקים בתחום הם מזרחיים , כך שכנראה זה יותר מקובל אצלם. אגב עוד נתון מענין, שגם בתחום האבטחה יש אפליה בולטת לטובת יוצאי יהדות אתיופיה משום מה. רוב המאבטחים שיוצא לי לראות הם אתיופים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 16:52 |
|
| |
היי תודה על ההצאות
אז ככה בקשר למקצוע.. למדתי מספר דברים שעינינו אותי אבל הם לא מושכים אותי ואני לא אוהבת לעשות דברים שאני לא מרגישה איתם טוב..
ובקשר לגבריות האמת היא שיש בי משהו גברי באופי וזה כך מאז שנולדתי או לפחות מאז שאני זוכרת את עצמי.. ולא נראה לי שזה הולך להשתנות
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 16:56 |
|
| |
את רואה את עצמך עובדת בחנות הזו עוד הרבה שנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 16:57 |
|
| |
בתור מנהלת מקווה שכן ברור שאין לי כוונה להיות פועלת..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 17:09 |
|
| |
נרגעתי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 17:10 |
|
| |
שמחה-
בואי נדבר גלויות.
איזה בחור את מחפשת?
אם את מחפשת בחור ישיבה -אזי אין לך מה לחפש בחנות ירקות או בכלל כל חנות כלשהי. בחורה בגילך במידה ורוצה להתחתן עם בחור ישיבה אין זה משנה אם הוא ספרדי, אשכנזי או לא יודעת מה, הוא אפילו לא יגש להצעה כזו.
תפסי את עצמך בידיים,תלכי ללמוד מקצוע או לעסוק במשהו מכובד יותר (ואל תתפסו לי על זה שכל עבודה מכבדת את בעליה, כי זה יפה בתור משפט. בתכל'ס זה לא ממש נראה בשטח).
בהצלחה רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 17:16 |
|
| |
אני רוצה בחור ישיבה ספרדי עם ראש פתוח ורגליים על הקרקע.. בקיצר מציאותי ומבין עיניין ובקשר למקצוע כבר אמרתי שלמדתי אבל זה לא מושך ולא מעניין אותי ואני לא אחת שתעשה דברים שלא מספקים אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 18:12 |
|
| |
מצחיקה, אז תלמדי משהו שכן מושך אותך... אם זה מוזיקה אז תפתחי את זה, למשל את יכולה להיות ריטמיקאית, או דברים אחרים שיכולים להיות קשורים למוזיקה, אבל תאמיני לי תירדי מהעניין הזה של החנות ירקות זה לא נישמע טוב... ועוד אם את אומרת שאת רוצה בחור ישיבה, בשבילך תלמדי מיקצוע שאת אוהבת ובו תעבדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 18:20 |
|
| |
ושוב חוזרים למקצוע...
אם לא הבהרתי את עצמי מספיק למדתי ולמדתי יש לי לפחות שלושה מקצועות ביד.
עבדתי במספר עבודות אבל שנאתי את העבודה ועם זה את עצמי עם כל יום שעבר..
היו ויש לי עצאות לעבודות אחרות אבל זה לא מעניין אותי.
אין מצב שאני אעשה בחיים משהו שאני לא אוהבת או שלמה עם עצמו
וכמו שאמרתי קודם הייעוד שלי בחיים זה לא להיות ירקנית אלא בעלת עסק, קרי - בעלת חנות כרגע זה ירקות ( למה? תשאלו את מסובב הסיבות בינתיים טוב לי עם זה ומה שבטוח לא מתלוננת !!)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 18:50 |
|
| |
אז למה שלא תלמדי ניהול עסקים? גם משהו שאת מאד אוהבת וטובה בו, וגם משהו מכובד.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 18:59 |
|
| |
תמהונית נשמה אני מנהלת עסק..
אם זה עסק שלי זה לא נחשב?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 19:44 |
|
| |
שמחהה:
כל הכבוד לך שאת נוקטת יוזמה ולא מפחדת מעבודת כפים. אני חושב שהגישה שלך מראה שאת בחורה מיוחדת עם הרבה תעוזה וכח. בטח יגיע לך בחור שיוכל להעריך את הכישורים המיוחדים שלך. ואני אומר לא להתפעל מכל האנשים שמסתכלים על השטחי ולא מסכימים לראות מעבר למסגרת המצומצמת בה הם חונכו. הם יקבלו שידוך שמגיע להם ואת תקבלי שידוך שמגיע לך כל אחד והאושר שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 20:02 |
|
| |
תודה CHOUTENG,
סוף סוף אחד מפרגן
האמת כביקשתי תגובות בהתחלה לא ידעתי שהן תיהינה כל כך קשות ונוקבות
אבל הצלחתי על ידי כך להבין את העולם החרדי-גברי (למרות שהיו תגובות מבנות- אחיות שניסו לעזור)
תודה לכולם אני בכל אופן נשארתי בדעתי ובחנות. יהיה אשר יהיה.
""הכל בידי שמיים פרט ליראי שמיים""
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2007 20:29 |
|
| |
רצית תגובות לא?? כל אחד נתן את דעתו בעניין גם אם היא קשה ונוקבת, בסה"כ ניסינו לעזור ולתת לך עצות בעניין...
ואני לא מבינה את אומרת שאת נישארת בדעתך בחנות הירקות, אז למה בהתחלה ביקשת תגובות, אם את כ"כ חזקה בדעתך?.
|
|
|
|
|