| נשלח ב-23/10/2007 18:40 |
|
| |
גרב כחולה,
תודה על ההבנה, העידוד והחיזוק
|
|
| נשלח ב-24/10/2007 15:16 |
|
| |
שמחה
אני מאמינה ששידוך זה משמים
אין לך מה להסתיר, גם את לא יכולה כי כולם רואים אותך .
אם יש מישהו שלא ירצה אותך בגלל זה, אז הוא לא השידוך שלך .
כשיגיע השידוך שלך זה לא יפריע לו .
שיהיה הרבה הצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2008 21:21 |
|
| |
נפגשתי עם בחור... והנושא הזה של החנות עלה לשיחה מן הסתם.
נזכרתי באשכול... החלטתי להביא מספר נקודות.
א. בבירורים אמרו לו שאני עובדת בחנות השמיטה. הסברתי לו שאני ואחי מנהלים את העסק בעזרתו של בורא עולם.
ב. סוג העבודה; גברית וקשה הסברתי שאת העבודה הקשה אחי עושה.
ג. שאיפה לעתיד; הוא טען (ובצדק) שבתור אשה/אמא ובכלל בעוד מספר שנים לא יהיו לי את אותם כוחות. הסברתי שאין לי שאיפה להמשיך להרים קרטונים כל חיי... ובגדול שאיפתי היא להיות עקרת בית. (כמובן שהמציאות תאפשר )
סורי על העלאת האשכול מחדש....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2008 21:39 |
|
| |
אינך צריכה להצטער.
רק אנחנו רוצים לשמוע מתישהו קצת נייעס... (חרדים...)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2008 01:35 |
|
| |
גברת שמחה !!! עצם זה שאת שואלת את שאלתך מראה שאת עצמך מרגישה שיש בעיה למכור בחנות ירקות ( בעלים ??? לוקשן ...) האם בעתיד גאולה ומאה שערים וכנ"ל רבי עקיבא יהפכו לבוגרות סמינר ספרדי ??? שדכנים יאללה לחפש עבודה אחרת @@@ רווקים להתחיל לצרוך ירקות זה מרזה מאד ....תרתי משמע וד"ל בהצלחה !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2008 11:41 |
|
| |
שטויות. אמנם זה לא מקובל אבל אני לא יכולה להסתיר את התפעלותי איך עם כל הביררוקרטיה שמחה ואחיה שהם כולה צעירים פעורים כמונו- הצליחו לפתוח חנות משל עצמם ולתפעל אותה עם כל מה שכרוך בכך ועוד להצליח! זה נראה לי מדהים לגמרי כי לא חסרים היום עסקים שנופלים כשאנשים מומחים מקימים אז.. אז מה אם זה ירקות? הרי עם כל האמביציה שלהם אני בטוחה שבעוד כמה שנים העסק יתרחב ויגדל ב"עזה והם רק ינהלו אותו ויהיו להם עובדים שיעשו את העבודה הקשה ואולי הם יפתחו עוד סנייפים וירחיבו את היצע הסחורה אולי גם מעבר לירקות ואם עסק משגש לא משנה מה הסחורה- השמיים הם הגבול! אז אולי עוד 12 שנים נראה את שמחה באיזה משרד מגדלים שולטת ביד רמה על חברה ידועה. או כמובן שאם היא חושקת בחיים שקטים יותר היא תמכור את העסק ובכלל תשקע במזומנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2008 11:55 |
|
| |
עשני, אין שום ביורוקרטיה לפתוח חנות ירקות. להיפך, על ירקות לא משלמים מע"מ מה שחוסך הרבה כאב ראש. כל עוד שאתה לא פותח ליד חנות של מאפיונרים, אין שום בעיה לפתוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2008 12:01 |
|
| |
כמה פותחים ונופלים? זה לא נכון ליטאי.. זה קשה כ"כ כל דבר כרוך בכ"כ הרבה בירוקרטיה במדינה הזו.. אני באמת מלאת הערכה ואני לא כזו הרבה פעמים.. ויופי להם שהם לא משלמים מע"מ הם היו חכמים גם לדעת מה לפתוח ומה לא.. אלף ברכות הצלחה. ואני בטוחה שיצליחו בעז"ה הם נשמעים אנשים טובים וה' עוזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2008 12:23 |
|
| |
על אנשים כמו ליטאי אני אומר "דיבורים גדולים מאיש קטן". מעניין כמה עסקים פתחת שאתה פוער פיך לשטויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2008 12:25 |
|
| |
בסוף התחדש משהו עם השידוך ההוא?
|
|