בית פורומים שידוכי חרדים

בחורה בדילמה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/10/2007 18:40 לינק ישיר 

גרב כחולה,
                  תודה על ההבנה, העידוד והחיזוק

הגזר של אליעזר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/10/2007 15:16 לינק ישיר 
שמחה

אני מאמינה ששידוך זה משמים
אין לך מה להסתיר, גם את לא יכולה כי כולם רואים אותך .
אם יש מישהו שלא ירצה אותך בגלל זה, אז הוא לא השידוך שלך .
כשיגיע השידוך שלך זה לא יפריע לו .
שיהיה הרבה הצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2008 21:21 לינק ישיר 

נפגשתי עם בחור...  והנושא הזה של החנות עלה לשיחה מן הסתם.
נזכרתי באשכול...  החלטתי להביא מספר נקודות.

א. בבירורים אמרו לו שאני עובדת בחנות השמיטה.     הסברתי לו שאני ואחי מנהלים את העסק בעזרתו של בורא עולם.

ב. סוג העבודה;                   גברית וקשה                   הסברתי שאת העבודה הקשה אחי עושה.

ג. שאיפה לעתיד;    הוא טען (ובצדק) שבתור אשה/אמא ובכלל בעוד מספר שנים לא יהיו לי את אותם כוחות.                                                             הסברתי שאין לי שאיפה להמשיך להרים קרטונים כל חיי...   ובגדול שאיפתי היא להיות עקרת בית.  (כמובן שהמציאות תאפשר )

סורי על העלאת האשכול מחדש....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2008 21:39 לינק ישיר 

אינך צריכה להצטער.
רק אנחנו רוצים לשמוע מתישהו קצת נייעס... (חרדים...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2008 01:35 לינק ישיר 

גברת שמחה !!! עצם זה שאת שואלת את שאלתך מראה שאת עצמך מרגישה שיש בעיה למכור בחנות ירקות ( בעלים ??? לוקשן ...) האם בעתיד גאולה ומאה שערים וכנ"ל רבי עקיבא יהפכו לבוגרות סמינר ספרדי ??? שדכנים יאללה לחפש עבודה אחרת @@@ רווקים להתחיל לצרוך ירקות זה מרזה מאד ....תרתי משמע וד"ל  בהצלחה !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2008 11:41 לינק ישיר 

שטויות. אמנם זה לא מקובל אבל אני לא יכולה להסתיר את התפעלותי איך עם כל הביררוקרטיה שמחה ואחיה שהם כולה צעירים פעורים כמונו- הצליחו לפתוח חנות משל עצמם ולתפעל אותה עם כל מה שכרוך בכך ועוד להצליח! זה נראה לי מדהים לגמרי כי לא חסרים היום עסקים שנופלים כשאנשים מומחים מקימים אז.. אז מה אם זה ירקות? הרי עם כל האמביציה שלהם אני בטוחה שבעוד כמה שנים העסק יתרחב ויגדל ב"עזה והם רק ינהלו אותו ויהיו להם עובדים שיעשו את העבודה הקשה ואולי הם יפתחו עוד סנייפים וירחיבו את היצע הסחורה אולי גם מעבר לירקות ואם עסק משגש לא משנה מה הסחורה- השמיים הם הגבול! אז אולי עוד 12 שנים נראה את שמחה באיזה משרד מגדלים שולטת ביד רמה על חברה ידועה. או כמובן שאם היא חושקת בחיים שקטים יותר היא תמכור את העסק ובכלל תשקע במזומנים. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2008 11:55 לינק ישיר 

עשני,
אין שום ביורוקרטיה לפתוח חנות ירקות. להיפך, על ירקות לא משלמים מע"מ מה שחוסך הרבה כאב ראש.
כל עוד שאתה לא פותח ליד חנות של מאפיונרים, אין שום בעיה לפתוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2008 12:01 לינק ישיר 

כמה פותחים ונופלים? זה לא נכון ליטאי.. זה קשה כ"כ כל דבר כרוך בכ"כ הרבה בירוקרטיה במדינה הזו.. אני באמת מלאת הערכה ואני לא כזו הרבה פעמים.. ויופי להם שהם לא משלמים מע"מ הם היו חכמים גם לדעת מה לפתוח ומה לא.. אלף ברכות הצלחה. ואני בטוחה שיצליחו בעז"ה הם נשמעים אנשים טובים וה' עוזר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2008 12:23 לינק ישיר 

על אנשים כמו ליטאי אני אומר "דיבורים גדולים מאיש קטן". מעניין כמה עסקים פתחת שאתה פוער פיך לשטויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2008 12:25 לינק ישיר 

בסוף התחדש משהו עם השידוך ההוא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2008 19:02 לינק ישיר 

ויקה;  העלתי את השאלהלאחר שמכר זרק לי בדרך אגב שזה עלול להפריע בשדוכים.   היום לאחר כשנה בעסק (בירקות)אני ממש לא ב'דילמה' אני נהנת מעבודתי בלי לחשוש.   מי שירצה אותי כמו שאני אולי יקבל אותי ומי שלא אז לא..!.

עשני;  תודה!!!!

ליטאי; אתה צודק שבירקות אין מע"מ אך יש הרבה ביוקרטיות אחרות. (אני לא באה להשוויץ) אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה.   (חוץ מזה יש לנו בחנות מוצרים גם עם מע"מ).

דוסי;  עם השידוך הזה לא יצא כלום ברוך ה'.   

והאמת היא שאני עדיין לא ממש בשידוכים מתוך בחירה כמובן.

בעזרת ה' יתברך י-הי-ה טוב.   

המון הצלחה לכולם.. בכל עסק ובכל עיניין

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2008 23:34 לינק ישיר 

ואולי היא לא מעוניינת בבחור שזה מה שיפריע לו? זה יכול להיות מבחן מצויין עבורו. מי אמר שכולם צריכים ללכת עם הזרם? יש אנשים שהולכים עעם האמת למרות שלפעמים היא אולי לא נראית זוהרת במיוחד. להיות אמיתי עם עצמך ועם אחרים זה הדבר החשוב ביותר. ואם לה זה לא מפריע לא יתאים לה מישהוא שיפריע לו העניין הזה. לשקר זה רעיון נורא במיוחד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2008 23:41 לינק ישיר 

מכייף..    מצד אחד לגבי הסטיגמות אתה צודק!!!!

מצד שני...  הצחקתה אותי...
           והסביר  א. אני לא חייה בחברה מרובעת.  (זה שרוב החרדיים/ דתיים מרובעים זו בעיה שלהם לא שלי).
ב. לשקר????  נו באמת????     
ג.   אני לא יודעת איזה סרטים רצים לך בראש אבל אני ממש לא מוכרת/עובדת בשוק!!!!!  וכל הנלווה אליו.
ד. אני מאוד נהנת ממה שאני עושה ויש לי בזה המון סיפוק.

שמחה מהירקות...  לא רע!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2008 23:56 לינק ישיר 

אז כמו שכתבתי אני לא ממהרת להתחתן.. ממש נהנת מכל רגע בחיים. ואני לא בשידוכים באופן פעיל. 

כשיהו עדכון אעדכן בשמחה.

נ.ב. עקב העבודה בחנות עלה מספר המתעניינים בי באופן ניכר... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2008 20:14 לינק ישיר 

אם כבר לרווקים עד גיל 30............    סתם בצחוק

כשכתבתי מתעניינים לא להתכוונתי לבחורים עצמם..  נראה לך שבחור דתי יתחיל עם מוכרת.. הוא יקבל פסילה על המקום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחורה בדילמה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.