בית פורומים בחדרי חרדים

יש הסבר ענייני לתופעה שנקראת אמשינוב?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/8/2007 01:05 לינק ישיר 

גולם
עכשיו אני בטוח שפתחת אשכול בשביל לקבל הרבה תגובות

עבדו את השם בשמחה
יאללה לעבודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2007 01:07 לינק ישיר 

לא קראתי את כל האשכול, אבל דבר אחד ברור לי, שכל מי שיש לו "א חסידישע נשמה", מזדעזע מכותרת האשכול שהולך לדון בדרכי צדיק ענק רוח, שבלתי אפשרי שאנחנו נבין באפס מה כהוא זה מדרכיו הק' כמו שאר הצדיקים הקדושים אשר בארץ המה.

הזהרו בגחלתן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2007 10:18 לינק ישיר 

עובד,
איך בדיוק אתה רואה את זה?

פוטו,
כל מי שיש לו "א חסידישע נשמה" כואב לו שחושדים כל העולם באדמו"ר מאמשינוב, ומנסה להבין, כדי לדעת מה להשיב לשואלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2007 11:15 לינק ישיר 

קשה להישאר שווה נפש מול האשכול החמור הזה.
רק דבר אחד אכתוב, שנדמה לי שאף אחד לא כתב: לית מאן דפליג שכ"ק האדמו"ר מאמשינוב שליט"א קורא קריאת שמע בזמנה! תמיד!

ומעבר לזה אני אמחה כאן על הדברים החמורים. שלא אחשב כמסכים איתם. וה' יהיה בעזרכם.

יישר כח לנזר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2007 11:21 לינק ישיר 

הגולם לקח על עצמו את התפקיד של המקטרג על אמשינוב, והוא לא ינוח ולא ישקוט, ויגיב תגובה אחרי תגובה גם שנה תמימה, ולא יועילו שום הסברים ושום תובנות,

הגולם בפרויקט אמשינוב.

הלואי שלא יגיע יום, גולם אחד, שתבין שעליך ללכת לרבי מאמשינוב שליט"א במקלך ובתרמילך ולבקש סליחה ומחילה ממנו.

ודי למבין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2007 12:03 לינק ישיר 

האשכול סגור.

הנהלת "בחדרי חרדים".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יש הסבר ענייני לתופעה שנקראת אמשינוב?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.