|
|
| נשלח ב-15/8/2007 13:08 |
|
| |
והורים גרושים???
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2007 19:31 |
|
| |
יש אשכול שמדבר בנושא
אביא לך לינק בקרוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2007 22:42 |
|
| |
בחור אחד היה בשידוכים
חזר מפגישה ואמר "לא נראה לי"
-"למה?"
-"היא גבוהה ממני"
אחר תקופה נפגש שוב עם אחרת "לא נראה לי"
-"למה?"
-"היא ג'ינג'ית"
עברה חצי שנה והבחור נפגש עם בחורה אחרת ובמזל טוב סגרו על תאריך ובחתונה התברר שהיא... בחורה גבוהה ממנו וג'ינג'ית!
"היא ג'ינג'ית וגבוהה ממך, למה התחתנת איתה???"
"היא? אותה אני אוהב..."
תוקן על ידי גפת ב- 15/08/2007 22:40:06
תוקן על ידי גפת ב- 15/08/2007 22:41:01
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2007 22:55 |
|
| |
אני מכירה בחור ג'ינג'י,בן להורים גרושים,ספרדי,עזב שידוך,צולע ברגל ימין ולאחותו יש תסמונת דאון!
ועכשיו ברצינות,
נעמי,
תברחי מהר מלה לה לנד.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2007 00:05 |
|
| |
אני לא חושבת שהורים גרושים הם בעיה (הרבה פעמים בחור להורים גרושים הוא בחור שנאלץ להתמודד בחיים והוא בנה את עצמו יותר מכל בחור אחר)
וגינג'י בהחלט ענין של טעם אף פעם לא חשבתי על זה גם לא הציעו לי כזה, בלונדינים לדוגמא אני לא מסוגלת זה נראה כאילו הם נפלו בתוך דלי של אקונומיקה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2007 00:21 |
|
| |
ג'ינג'י זה מקסים,זה מיוחד וזה יפה.
אני מתה שתיוולד לי ילדה ג'ינג'ית.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2007 06:39 |
|
| |
לגבי בן להורים גרושים או שהתא המשפחתי מתפקד בצורה גרועה
הכל תלוי בשאלה מה עשה הבחור עם הנתונים שבהם גדל? השתמש בהם ללימוד ולצמיחה אישית או הושפע והסתגר?
יתכן ויהיה מדובר בבחור רגיש שעבר בחיים ויבין אותך יותר מ"ילד שמנת" או שהפך לחשדן,קר ואגרסיבי כלפי המין הנשי.
יתכן שיהיה מדובר בבחור שעבר טיפול פסיכולוגי/ נחשף בתדירות גבוהה לזוגות שחיים בצורה טובה או שפתח דעות מוטעות לגבי נישואין/ נשים/ דרכי התמודדות ותגובה בזמן של חוסר הסכמה.
יתכן שהגירושין גרמו לו לצורך חזק לא לחזור על אותה בעיה והוא ילחם יותר מבחור רגיל על שמירת התא המשפחתי בשלמותו או שנכנס לנישואין ללא החלטה מיוחדת או ניתוח מצבו וסופו לחזור על טעויות הוריו כי כך "תוכנת" המוח שלו וכזו דוגמא אישית ראה בבית.
הכול תלוי בבחור עצמו - הוא יכול להיות מיוחד או "מיוחד".
עוד דברים שצריך לקחת בחשבון כשמתחתנים עם בחור כזה:
קושי באירועים משפחתיים, ללכת על קליפות ביצים כדי שאיש לא ייפגע. את מי להזמין? מי לא רוצה להיות במרחק 4 מטר מהשני וכו'? וזה במקרה הטוב שהמשפחות מנומסות ולא שולחות עקיצות אחת לשניה והורסות את האירוע.
יחס של 1/2 לרעתך בנוגע לביקוריים אצל המשפחה שלו כי לו יש שתיים.
ותתכונני לילדה קטנה וג'ינג'ית שתשאל אותך בגיל מוקדם יחסית:
"למה סבא וסבתא לא גרים ביחד כמו סבא וסבתא של חברות שלי?"
"למה סבתא עקמה את האף כשספרתי לה על הדובי שסבא קנה לי?"
"אמא, מה זה גירושים?"
בקיצור, כאב ראש רציני...
תוקן על ידי black_cat1 ב- 16/08/2007 6:52:52
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 14:27 |
|
| |
.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 16:19 |
|
| |
ג'ינג'י זה ענין של טעם, אף אחד כאן לא יכול לענות לך על זה. את צריכה להחליט לבד. לגבי הורים גרושים, זה כבר בעיה, רצוי לברר טוב עד כמה זה השפיע על הבחור.
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 16:32 |
|
| |
| משתדכת כתב: |  | למה אתם רעים? למה לדבר על הגי'נג'ים ? זה נושא כל כך רגיש אצלם, הםאנשים מדהימים ....למה לעשות להם ככה? |
|
אף אחד לא עשה להם כלום... צבע השיער הזה הוא לא רגיל, וכל אחד והטעם שלו לגבי זה.. טבעי לחלוטין.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2012 20:43 |
|
| |
בתור בן למשפחה שיש בה מלא ג'ינג'ים אני אומר ג'ינג'י זה אופי ולא רק צבע
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2012 22:14 |
|
| |
ואני מכיר הרבה ג'ינג'ים יפים.. והרבה ג'ינג'ים שאין ביניהם לבין הצבע שום קשר.. ועל זה אמר מי שאמר - "על טעם וריח אין להתווכח".. ויופי הוא בעייני המתבונן..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2012 22:37 |
|
| |
שדכן לאלטערער : "יש לי סגולה בשבילך"
אלטערער : "אני דוקא מעדיף ג'ינג'ית"
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 20:40 |
|
| |
| נעמי18 כתב: |  | אני מכירה בחור ג'ינג'י עם הורים גרושים....
עד כמה המקרה חמור? (:
|
|
אם את אוהבת ג'ינג'ים ולא יפריע לך ילדים כאלו, אז ההורים הגרושים היא ה'בעיה' היחידה.. וגם זה בעיה רק אם הוא נותר מצולק בלי עבודה עצמית על העניין.
|
|
|
|
|