אתמול כתבתי הודעה שעסקה בפליאתי הרבה על מצב השחיתות שאני שומעת עליהם יותר ויותר מתושבי אלעד.
כתבתי בהודעתי, שאם רק חלק מדברים הללו נכונים, חייבים להפעיל גרעין של תושבים ולפנות למשרד מבקר המדינה לחקירה ולנקיטת פעולות אופרטיביות. ויפה שעה (שחיתות) אחת קודם..
הדבר שכנראה מאוד הכעיס אי אילו מהמועצה וקברניטיה, היה ההרהור שהעליתי אודות השמועה שמסתובבת לאחרונה:
ראש העיר רוכש לאחרונה נכסים שונים ומשונים משל זכה במקום הראשון בלוטו. מצידי? שיבושם לו.
אך דבר זה לא מסתדר עם העובדה שצביקה כהן ניהל אורח חיים צנוע למדי כשהתגורר בטבריה טרם בואו אלעדה, ועל כך הפליאה הגדולה.
האם מישהו יוכל להאיר את עינינו בדבר???
נשלח ב-15/8/2007 11:07
לא צריך להתלהם ולהפוך כל אמירה של אנשים לאמת מוחלטת
הביאי עובדות, סיפורים, צילומים, מסמכים, ראיות כל שהן, ואז תכתבי עליהן משהוא והחבורה תתעורר מתנומתה ומשלותה לא תזדקקי לשלהוב זה יבוא מעצמו.
כרגע קוראים לזה מקווה נייעס .
נשלח ב-15/8/2007 12:20
מתפקידי לאסוף ראיות??? קטנה שכמוני...
שמועות בלבד:
רכש קוטג' בבירנבוים/ וילה
2 דירות פאר ברחוב שמאי 18
דירות לילדים הנשואים
ועוד נכסים שונים אך הכל בגדר שמועה (אומנם מאישים מקורבים- אך שמועה)
נשמח לאישור הדברים
נשלח ב-15/8/2007 21:45
תודה למגיבים בפרטי, אך אעדיף תגובות גם בכללי
נשלח ב-14/10/2007 11:22
חודשיים חלפו ולא קם אף אחד שירים את הכפפה.
חבל
נשלח ב-23/10/2007 20:39
אולי כי צביקה הוא באמת אדם טוב ויקר ומשכמו ומעלה??????????????????????????
נשלח ב-4/11/2007 16:07
ואולי אתה אחד מן היחצנים הרבים שצביקה מעסיק על חשבון תושבי אלעד חסרי האמצעים??????? אולי?????
יש לי ראיות לשחיתות אם אני יראה אותם ידעו מי אני ואני מפחד מהתנכלות ומפיטורים מהעבודה!!!
יש לי צילומים,
נשלח ב-12/11/2007 11:54
תפסיקו סתם להאשים אותו.
זה האנשים מסביבו.
נשלח ב-13/11/2007 15:40
אני לא כתבתי שצביקה כהן בן גנב!! מישהו השתמש בניק שלי!!
איני מכיר אותו אישית שאני יכולך לכתוב כך!
נשלח ב-13/11/2007 15:42
בושה מי שהשתמש בשמי לכתוב כך על ראש העיר! אני עובד עצמאי ואני לא מפחד מפיטורים פשוט מישהו השתמש בניק שלי
נשלח ב-29/11/2007 22:41
מה כואב לך שהוא קונה זה על חשבוך???
וחוץ מזה הכל בגדר שמועות
אנשים פה צרי עין
תתעסקי בענינים שלך!!!
נשלח ב-15/11/2008 19:08
את זבל את חילאת אדם האנושי .את מדברת על אדם כשר למהדרין .
מיריהיחידה כתב:
אתמול כתבתי הודעה שעסקה בפליאתי הרבה על מצב השחיתות שאני שומעת עליהם יותר ויותר מתושבי אלעד.
כתבתי בהודעתי, שאם רק חלק מדברים הללו נכונים, חייבים להפעיל גרעין של תושבים ולפנות למשרד מבקר המדינה לחקירה ולנקיטת פעולות אופרטיביות. ויפה שעה (שחיתות) אחת קודם..
הדבר שכנראה מאוד הכעיס אי אילו מהמועצה וקברניטיה, היה ההרהור שהעליתי אודות השמועה שמסתובבת לאחרונה:
ראש העיר רוכש לאחרונה נכסים שונים ומשונים משל זכה במקום הראשון בלוטו. מצידי? שיבושם לו.
אך דבר זה לא מסתדר עם העובדה שצביקה כהן ניהל אורח חיים צנוע למדי כשהתגורר בטבריה טרם בואו אלעדה, ועל כך הפליאה הגדולה.
האם מישהו יוכל להאיר את עינינו בדבר???
כנראה את הכלה של הרב מלכה .את ניבזית את שמרטוט וישר כוח
לחגית
נשלח ב-16/11/2008 19:20
המסכנה כל מי שעומד בראש ...
לא יפרגנו לו
חכו חכו מה מחכה לראש העיר החדש????????????????
נשלח ב-17/11/2008 17:41
roni69a כתב:
האם מישהו יוכל להאיר את עינינו בדבר??? כנראה את הכלה של הרב מלכה .את ניבזית את שמרטוט וישר כוח
לחגית