בית פורומים שידוכי חרדים

מישהו לרוץ אתו או מישהו להשתעמם אתו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/8/2007 20:03 לינק ישיר 
מישהו לרוץ אתו או מישהו להשתעמם אתו?

האמת שיש משהו שמסקרן אותי בגישה הכללית, בואו נניח שמחר כולנו מאורסים, ואז מה? אז יבוא השיעמום?
נראה לי שכולנו משתמשים בכל האנרגיות שלנו בפגישות, מחשבות, הרגשות, וכו', אבל, שניה קטנה, מה עם העולם הפנימי שלנו? הוא לא חשוב? אנחנו מחפשים מישהו להשתעמם אתו או מישהו לרוץ איתו? (מבחינתי- מישהי...)
האם יש כאן למישהו/י תחביב, רק תחביב אחד שאותו הוא עושה בהנאה? בשביל עצמו? ספר, מוסיקה, משהו?
סליחה שאני שואל אבל שימו לב, על מה אנחנו מדברים בפגישות? זה ריטואל שחוזר על עצמו כל הזמן, מה עובדים, מה לומדים, מה מתקשקשים,  לא חבל על השיעמום ועוגמת הנפש? למה שמישהי תתעניין בי אם על כל אותם נושאים היא דיברה עם אינסוף בחורים בעבר?
מי יודע מדוע ולמה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2007 21:08 לינק ישיר 

לא הבנתי מה השאלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2007 21:09 לינק ישיר 

יש הרבה צדק במה שאתה אומר. יש אנשים שמרגישים משועממים בגיל די מאוחר ולכן מתחתנים מאוחר. לפעמים זה בגלל שהם כ"כ עסוקים עד שאין להם זמן לחשוב קצת ולהבין שהם בעצם מאוד משועממים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/8/2007 22:49 לינק ישיר 

בס"ד

מבין אותך אבל לא ב100% מה השורה התחתונה שלך?

הסבר על הניק הנוצרי שבחרת, אוגוסטינוס, מתוך ויקפדיה, אולי גם לתשומת ליבם של מנהלי הפורום:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A1

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A1

תוקן על ידי מבחן_ריסוק ב- 16/08/2007 22:58:12

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/8/2007 23:13 לינק ישיר 

שלום.
אם הבנתי נכון את שאלתך. אתה מדבר מאידך על ה"עולם הפנימי" של כל אחד מאיתנו? כזה הכולל קריאה, שמיעת מוזיקה, אומנות או להבדיל לימוד תורה?
אני לא מבינה מה הבעיה. אף  אחד לא הולך לפלוש לתוך הפרטיות שלך ולעיסוקים שלך. אתה ובת הזוג שלך לא הולכים להיות תאומים סיאמים שעושים הכול ביחד. יש "זמן ביחד" ו"זמן לבד" (כך לפחות אני רואה את זה) אני מאמינה שזה גם יפתור את בעית השעמום.

אם אתה חושב שאין לך מה לחדש לבחורה. אתה בבעיה רצינית.
אתה באמת חושב שאתה דומה לכל קודמיך?
שתעלה בדיוק את אותם נושאים, מחשבות, רעיונות, אידאולוגיות?
אנחנו בני אדם שונים וכנראה שיש בעולם בחורה אחת שדווקא מה ששונה בך ימצא חן בעיניה. 
אם הכוונה שלך הייתה לפגישה ראשונה דווקא אולי תסיק מזה מסקנות ואל תלך לפי הספר? אלא פתח נושאים אחרים שמעניינים אותך ונראה לך שהיא תזרום איתם?

תוקן על ידי black_cat1 ב- 16/08/2007 23:14:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2007 21:23 לינק ישיר 

החוכמה בחיים היא לא לחכות לעוד גורמים,
אלא לתת לעוד גורמים סיבות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מישהו לרוץ אתו או מישהו להשתעמם אתו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext