בית פורומים שידוכי חרדים

האם להיות שמנה או שמן זה מילת גנאי (חברה ביקשה לשאול )

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/9/2007 19:43 לינק ישיר 

דעתי:

ברור ששמן זה בעיה. וכמובן שאני לא מדברת על הר אדם אלא אפילו אדם שיש לו עודף משקל מרמה ראשונה או שניה, שמן זה דבר שהוא לא מושך ולפעמים גם דוחה. מה לעשות??? ומי שאומר שזה לא אכפת לו - אז או שהוא משקר את עצמו, או שיש לו גם איזה חיסרון באותו רמה ולכן הוא מסכים להיפגש עם שמנ/ה, או שהוא איזה צדיק שלא מהעויילם הזה...

אני גם הייתי קצת שמנה, ממש קצת, הייתי צריכה להוריד איזה חמש קילו כדי להגיע למשקל האידיאלי אבל ב"ה הורדתי 10 קילו ואני מזה מאושרת, זה מעלה את הביטחון העצמי ואני בטוחה שגם מסתכלים עלי בצורה אחרת, תהיו כנים עם עצמכם. וחוצמזה אם תצאו עם מישהי שהיא קצת שמנה, אחרי 10 שנים היא תהיה פרה, וזה סתם יכול לגרום לבעיות בחיי הנישואין, זה לא אומר שזה אהבה שתלויה במשקל, אלא שפשוט תהיה פחות משיכה, וחבל....
וכמו שלא היינו רוצים מישהו עם חיסרון גדול, כך גם אנחנו צריכים להשתדל....

ובקשר לזה שאומרים ששמנים הם יותר שמחים זה שטויות במיץ עגבניות... תשאלי כל אדם שמן שדובר אמת והוא היה אומר לך שהוא היה משלם הרבה כסף כדי להוריד את הקילוגרמים המיותרים.

ברור שזה חיסרון.... ומי שלא אכפת לו - בבקשה...  אבל אל תגידו שזה לא חיסרון...
אני יודעת שאם אני אעלה במשקל אני אראה פחות טוב ואנשים נמשכים לדברים יפים.

זה ידוע שאנשים שהם יפים יותר ונראים טוב יותר - הם גם מצליחים יותר, ואפשר לנמק את זה בכמה דרכים: קודם כל, יש להם ביטחון עצמי יותר גבוה, אנשים אוהבים להיות בחברתם (תודו שכשיש מישהו שנראה טוב בסביבה אתם אוהבים לדבר איתו...), ועוד ועוד.
בעיקר העניין של ביטחון עצמי. יש אנשים שמנים שבגלל שהם שמנים הביטחון העצמי שלהם יותר נמוך ואז זה מתבטא בהרבה דברים אחרים בחיים...

תהיו כנים עם עצמכם!!!!

בהצלחה!!!

נ.ב. תודה לקב"ה שעזר לי המון להוריד במשקל!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2007 20:35 לינק ישיר 
אוי אוי השם יעזור

כמה שטויות.. במחילה נעמי.... אבל את לא יודעת מה את מדברת.. רק לאנשים שמנים זה נראה כ"כ נחוץ להיות רזה.
מה הקשר בין רזון לבטחון עצמי? רזון להצלחה? בתור אחת שרזה הרבה יותר מידי ובעלת ביטחון עצמי ברצפה אני מרשה לעצמי למחות נמרצות. ואני לא היחידה. שום קשר. אני מכירה המון אנשים שמנים שהבטחון העצמי שלהם בשמיים. וחברה ממש טובה שלי היא שמנה והיא היתה בקשר עם בחור ממש מקל.. ושאני אומרת מקל אני מתכוונת לזה.. רזה מאוד מאוד שחלק יגדירו כבר בתור חולני... (וזו לא דוגמא יוצאת דופן שאני מנסה להכליל כי זה לא הזוג היחיד שאני מכירה וזה כולל נשואים באושר ועושר...)ככה שזה לא מחייב שבנים רזים ימשכו דווקא לרזות.. ובכלל הרי כל היופי הנשי נהרס כשרזים לפי דעתי... בכל אופן אם אין רזים עם שמנות וכן להפך זה לא בגלל שהם לא יכלו להסתדר או להמשך אחד לשני אלא בגלל שאוטומטית מיעדים שמן לשמנה וכך אין להם הזדמנות להכיר בכלל בחור רזה. לדעתי. ודי עם הדיאטות למינהם- הם רק מעלות במשקל אח"כ. וזה כיף לאכול לא שווה להרוס את כל החיים בגלל זה. =) do less live longer חח סתם אין קשר=)

LESS IS MORE

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/9/2007 09:50 לינק ישיר 

נעמי. לא בהכל את צודקת אבל שומן כן מפריע לחיי הנשואים אני עדה לכך שאני ובעלי התחתנו שנינו הינו מלאים אני עשיתי דיאטה(כן אחרי החתונה לא לפני כי חשבתי שלא בשביל כל בחור אני צריכה להיות רזה והיה לי טוב עם עצמי!) אבל היום הפער ביני לבין בעלי הוא די גדול כי בעלי גם הוסיף לעצמו עוד 5 ק"ג וזה מציק ברמות גבוהות אני לא יכולה לראות אותו בלי חולצה זה הורג אותי!!!!!!!!
נ.ב אנחנו נשואים קצת יותר משנתיים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/9/2007 11:17 לינק ישיר 

את בבעיה רצינית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2007 11:23 לינק ישיר 

מיכאלה היא לא בבעיה
פשוט יושבים ומדברים על זה..
כל אחד ירצה לעשות טוב לשני,ואפילו אם מדובר בדיאטה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/9/2007 11:47 לינק ישיר 

דיברנו על זה אבל הוא אומר שגם לו זה מפריע אבל קשה לו אז זה מה שקורה בנתיים! מה אני יעשה? אני ממש אוהבת אותו זה לא פוגע באהבה זה יותר פוגע בזמן שאני רואה אותו ואז אני ממש מתקשה לחבב את זה אז אני לא מביטה יותר מידי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/9/2007 12:03 לינק ישיר 
הוי

לא כיף  

LESS IS MORE

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/9/2007 12:05 לינק ישיר 

נכון אבל זה יעבור! ובעלי יהיה רזה ואני יהנה מזה מאד! בעזרת ה'!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/9/2007 19:08 לינק ישיר 

בעזרת ה'
תעודדי אותו,בכל מה שקשור...
אולי אפילו תעשו הליכה יחד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/9/2007 22:35 לינק ישיר 

סלחו לי על מנהגי הלא יפה להסתכל באיזה פורומים מגיבים המשתמשים האחרים. (הצג הודעות משתמש....)
אבל לפעמים זה יעיל.
אני לא חושבת שלאחת כמו מאיה10 ניתן לאשר לכתוב בפורום שידוכי חרדים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2007 23:36 לינק ישיר 

SBR
אם לא מוצא חן בעיניך אנשים שכותבים בכאלו פורומים - תפרשי מהאינטרנט. אגב נעלמת מפה מהפורום לאיזה שנה וחצי בערך לפי מיטב זכרוני. אולי בגלל זה?
ולעצם הענין אולי היא גולשת בכאלה מקומות בגלל הבעיה שהיא העלתה פה בפורום... סתם נסיון לדון לכף זכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2007 09:44 לינק ישיר 

sbr
אני לא חושבת שאת צודקת מכמה סיבות!
הראשונה היא שאני חרדית ויש לי מה לכתוב אז אני כותבת וזה לא פורום סגור!
השניה היא שאת רווקה וחושבת שלקרוא כאלו דברים זה לא בסדר תתחתני ותביני שזה קצת שונה!
דבר שלישי את לא רואה מה אני כותבת ככה שלא נראה לי שאת יכולה לשפוט מה קורה כי אם היית רואה לא היית כותבת את ההודעה הזו!
דבר רביעי אני כבר מספיק זמן לא כותבת בפורומים שאת ראית תסתכלי על התאריך!
ותני לבן אדם לעשות שינוי.....
ומה עושה בחורה חרדית בנט? נראה לך מתאים? אני לא חושבת! שהייתי במצבך(לא כותבת גילך כי יכול להיות שאנחנו באותו גיל.) לא הייתי כותבת בכאלו מקומות......
(אגב נשואים נשואות זה פורום לא כמו שאת חושבת....ואם היה אישור מהיר לחדרי חרדים אז הייתי מעדיפה לכתוב שם! אבל לא בא לי לתת להם את כל הפרטים עלי כולל תאריך לידה שלי בעלי הילדים וכו' לא מתאים לי!)

תוקן על ידי - מאיה10 - 18/09/2007 9:45:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2007 10:19 לינק ישיר 
הוי בנות מספיק לריב!

מאיה אנחנו אוהבים אותך!!  (איזה קיצ'יות) ודי לחטט בעברם המפוקפק של אנשיםםם (ועוד להלשין! לא יפה..)  לכל אחד יש דברים להסתיר.. הלוואי שאלו יהיו הדברים שנתבייש בהם! 

LESS IS MORE

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2007 10:40 לינק ישיר 

בקיצור מדובר במקרה קלאסי של ניק שעשה תשובה, אך לא החליף ניק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2007 10:42 לינק ישיר 

ליטאי.
צריך להחליף ניק שחוזרים בתשובה?
בהלכות תשובה של הרמב"ם זה לא אחד מהשלבים. עד כמה שידוע לי.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם להיות שמנה או שמן זה מילת גנאי (חברה ביקשה לשאול )
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.