דעתי:
ברור ששמן זה בעיה. וכמובן שאני לא מדברת על הר אדם אלא אפילו אדם שיש לו עודף משקל מרמה ראשונה או שניה, שמן זה דבר שהוא לא מושך ולפעמים גם דוחה. מה לעשות??? ומי שאומר שזה לא אכפת לו - אז או שהוא משקר את עצמו, או שיש לו גם איזה חיסרון באותו רמה ולכן הוא מסכים להיפגש עם שמנ/ה, או שהוא איזה צדיק שלא מהעויילם הזה...
אני גם הייתי קצת שמנה, ממש קצת, הייתי צריכה להוריד איזה חמש קילו כדי להגיע למשקל האידיאלי אבל ב"ה הורדתי 10 קילו ואני מזה מאושרת, זה מעלה את הביטחון העצמי ואני בטוחה שגם מסתכלים עלי בצורה אחרת, תהיו כנים עם עצמכם. וחוצמזה אם תצאו עם מישהי שהיא קצת שמנה, אחרי 10 שנים היא תהיה פרה, וזה סתם יכול לגרום לבעיות בחיי הנישואין, זה לא אומר שזה אהבה שתלויה במשקל, אלא שפשוט תהיה פחות משיכה, וחבל....
וכמו שלא היינו רוצים מישהו עם חיסרון גדול, כך גם אנחנו צריכים להשתדל....
ובקשר לזה שאומרים ששמנים הם יותר שמחים זה שטויות במיץ עגבניות... תשאלי כל אדם שמן שדובר אמת והוא היה אומר לך שהוא היה משלם הרבה כסף כדי להוריד את הקילוגרמים המיותרים.
ברור שזה חיסרון.... ומי שלא אכפת לו - בבקשה... אבל אל תגידו שזה לא חיסרון...
אני יודעת שאם אני אעלה במשקל אני אראה פחות טוב ואנשים נמשכים לדברים יפים.
זה ידוע שאנשים שהם יפים יותר ונראים טוב יותר - הם גם מצליחים יותר, ואפשר לנמק את זה בכמה דרכים: קודם כל, יש להם ביטחון עצמי יותר גבוה, אנשים אוהבים להיות בחברתם (תודו שכשיש מישהו שנראה טוב בסביבה אתם אוהבים לדבר איתו...), ועוד ועוד.
בעיקר העניין של ביטחון עצמי. יש אנשים שמנים שבגלל שהם שמנים הביטחון העצמי שלהם יותר נמוך ואז זה מתבטא בהרבה דברים אחרים בחיים...
תהיו כנים עם עצמכם!!!!
בהצלחה!!!
נ.ב. תודה לקב"ה שעזר לי המון להוריד במשקל!!!!!!!!!!!!!!!!
 |
|
|