|
|
| נשלח ב-18/9/2007 15:38 |
|
| |
בחזרה לענין השמנות-
לדעתי ,נשים\בחורות\גברים\או בחורים שמנות\ים או בעלות\י משקל עודף יכולות\ים להיות מדהימות\ים ויפות\ם,לא פחות מבחורות\ים "שדופות\ים.".
צריך רק לדעת להתלבש יפה.נכון ומתאים למימדי הגוף..
ותזכירו לי חברה..מי בכלל החליט שרזה זה יפה????....
תוקן על ידי על_קולית ב- 18/09/2007 16:13:57
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2007 15:42 |
|
| |
| מאיה10 כתב: |  | ליטאי.
צריך להחליף ניק שחוזרים בתשובה?
בהלכות תשובה של הרמב"ם זה לא אחד מהשלבים. עד כמה שידוע לי..... |
|
סליחה שאני חדשה כאן,וכבר מתערבת
אבל המלצתי האישית-
תחליפי ניק..
זה זול
די פשוט
ואם אכן חזרת בתשובה( כדברייך) ,מה אכפת לך לפתוחדף חדש???
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2007 18:28 |
|
| |
"צריך להחליף ניק שחוזרים בתשובה?
בהלכות תשובה של הרמב"ם זה לא אחד מהשלבים. עד כמה שידוע לי..... "- אולי לא להחליף ניק, אבל לפחות להחליף תמונה....
"השניה היא שאת רווקה וחושבת שלקרוא כאלו דברים זה לא בסדר תתחתני ותביני שזה קצת שונה! " - גם בתור נשואה אני חושבת שיש נושאים שהצניעות יפה להם והאינטרנט הוא לא המקום לדון בהם. (עבור חרדים, בטח לא תחת כותרות חרדיות.....)
"דבר שלישי את לא רואה מה אני כותבת ככה שלא נראה לי שאת יכולה לשפוט מה קורה כי אם היית רואה לא היית כותבת את ההודעה הזו! " - אבל ראיתי את שמות הדיונים וזה הספיק לי...
"דבר רביעי אני כבר מספיק זמן לא כותבת בפורומים שאת ראית תסתכלי על התאריך!
ותני לבן אדם לעשות שינוי..... " - צודקת, לא בדקתי את התאריכים, אני גם לא הולכת לבדוק. אם "חזרת בתשובה" אני שמחה בשבילך, ואם לא, אז חבל ואני מאחלת לך הצלחה....
"ומה עושה בחורה חרדית בנט? נראה לך מתאים? אני לא חושבת! שהייתי במצבך(לא כותבת גילך כי יכול להיות שאנחנו באותו גיל.) לא הייתי כותבת בכאלו מקומות......"- יש לי בבית נט מאז שאני זוכרת את עצמי.... ולכןגם למדתי להשגיחעל עצמי... אולי אם היית נחשפת לנט קצת קודם ובצורה יותר מבוקרת לא היית מסתובבת אח"כ בפורומים הנ"ל...
סליחה על החיטוט שעשיתי (ועל ההלשנה...)..... סתם קצת צרם לי....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2007 21:15 |
|
| |
20sbr
די היא הבינה ואנחנו הבנו. בקיצור- אל תעשי את זה שוב כי זה סתם גועל נפש וגם לשון הרע... אם כ"כ דחוף לך להזכיר לבנאדם את חטאיו (וזה לא מומלץ) אז תזכירי לו בפרטי. (זה ממש לא אישי פשוט זה מעשה מלוכלך.. סורי..)
|
|
| נשלח ב-19/9/2007 08:36 |
|
| |
על קולית לא נראה לי שאני צריכה להחליף ניק טוב לי עם זה ואני מוכנה שיראו וגם יקראו מה כתבתי בפורומים הללו נראה לי שזה יוסיף לכולם! BSR אני כתבתי בד"כ בצורה נגד מה שרובם חשבו אז קחי נקודה למחשבה. לגבי האינטרנט היה לי גם בבית של ההורים אבל לא גלשתי במקומות כאלו! ואני חושבת שהתמונה שלי היא יפה ונראת בסדר אם אתם חושבים שלא אני מורידה אותה היום! תודה על ההערות אני מקבל אותם! ושיהיה לכולנו גמר חתימה טובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2007 08:59 |
|
| |
למנהלי הפורום, כמדומני שנחצה גבול מסוים בהמלצה לקוראי הפורום פה לקרוא הודעות בפורומים לא ברוח ישראל סבא...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2007 00:50 |
|
| |
אפשר לחזור לדיון?
תודה רבה
כתב פה אחד(וסילחו לי אם זו הייתה אחת, לא שמתי לב, ואין לי כוח לדפדף אחרונית...) איך זה שהשמנים והמכוערים מתחתנים בסוף? הרי לאחד תראה האחת יפה ולאחר מכוערת וכוי.. .
וזה נכון, יש כאלו שאדם שמן יכול למשוך אותם, ויש כאלו שלא יוכלו לחשוב על זה.. זה באמת עניין של טעם.
מה שכן מבחינה בריאותית, לא טוב להיות בעודף משקל...
ועכשיו:
נ-ע-מ-י
הייתי בהלם כשקראתי את התגובה שלך,
הלו?! יש משהו שמעניין אותך יותר מחמשת הקילו המיותרים שהיו על גופך?!
ובכלל השורה הזו "וחוצמזה אם תצאו עם מישהי שהיא קצת שמנה, אחרי 10 שנים היא תהיה פרה, וזה סתם יכול לגרום לבעיות בחיי הנישואין"
קודם כל , לא מחייב שמישהי רזה או מישהי שרזתה לפני הנישואים לא תהיה "פרה" (כהגדרתך, ותודי שזה נשמע מגעיל ומעליב) אחרי הלידות!
דבר שני, אבוי לזוג שבגלל שהאישה או הגבר שמנו, יהיה להם בעיות בחיי הנישואין, כי אז זה מראה שמה שיש בינהם הוא נטו דברים שיטחיים(ודברים אחדים שמעניינים אותם, שלא אציין מהם, מכבוד הפורום), אם מפריע אפשר לדבר על זה, ולחשוב על פתרון יחד, אבל זה לא צריך לעשות בעיות בחיי הנישואים, שתתחתני את תגלי (אם תתבגרי ותביני שיש בעולם יותר מחיצוניות) שיש כל כך הרבה דברים שיכולים להוות בעיות בחיי נישואים , שזה באמת אמור להיות דבר קל ולא היסטרי... (כמו שעשית מזה)
אגב נעמי, ביטחון עצמי לא מגיע רק מחיצוניות של אדם , שאני אראה לך כמה אנשים מכוערים שהביטחון העצמי שלהם הרבה יותר אמיתי משלך?!
זה יותר עניין של אופי, ולדעת מה אתה שווה, ואם אדם יודע שהוא שווה (חוכמה, ניסיון חיים, הבנה עמוקה, בינה יתרה , עצמאות, עמוד שידרה וכוי.. ) אז הביטחון העצמי שלו בשמיים...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2007 00:57 |
|
| |
מסכימה עם שוקיסטית.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2007 01:47 |
|
| |
גמאני.....
קבלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2007 01:50 |
|
| |
שוק, ככלות הכול לעבוד קצת על המידות (דיאטה) לא הרגה אף 1. ולא סותרת את עבודת המידות הרוחנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2007 09:27 |
|
| |
היא לא כתבה נגד זה.... זה ברור שזה חשוב ובריא.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2007 17:28 |
|
| |
אם ככה, יש לי סיכוי....
חחח.
אבל מה שיותר נכון הוא, שהבחורים היום לא בדיוק יודעים למה הם נמשכים. כי הרי אפעם לא היו עם אישה.
ורוב הבחורים לוקחים רזות, אז למה שהם ירצו/יקחו שמנה/מלאה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2007 17:51 |
|
| |
mmm את חייבת ללמוד לכתוב עם פסיקים, לא כ"כ הבנתי את כל מה שכתבת... (אל תחשבו שאני עבללה...את הרעיון הכללי הבנתי.)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2007 02:18 |
|
| |
בטח חברה בקשה לשאול....
בכל מקרה, יש כאלו שמפריע להם המראה החיצוני וזה מאוד לגיטמי, אני בחורה ממוצעת לחלוטין ונפגשתי עם בחורים שמנים ממש (אצלנו בבית זו כבר הפכה לבדיחה של מטר תשעים לאורך ולרוחב...) ונפגשתי גם עם שחיפים, לפני פגישה אף פעם לא הורדתי על שמן, אחרי - בהחלט כן!!! תלוי איך זרמתי עם זה
|
|
|
|
|