בית פורומים שידוכי חרדים

האם להיות שמנה או שמן זה מילת גנאי (חברה ביקשה לשאול )

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2007 17:48 לינק ישיר 

מטר ותשעים, עם או בלי עקבים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2007 17:55 לינק ישיר 

חח מה?! אתה מתכוון אלי או לבחורים? %) אני לא 190 אבל כל הבחורים שיצאתי איתם לא עברו את ה 175. אני לא מבינה איך זה. יש ממש מחסור בגבוהים =(

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2007 18:06 לינק ישיר 

סתם צחקתי... שאלה בחור בגובה מטר ותישעים, לא גבוה מידי בשבילכן, טו מאץ, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2007 18:12 לינק ישיר 

כמה שיותר גבוה יותר טוב. זה מרשים.אבל יש בנות שלא אוהבות כי הן אומרות שזה גמלוני. על טעם וריח אין להתווכח. בכולפן. אם תראה מישו - let me know =)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2007 18:27 לינק ישיר 

ומה עם גבוה ורחב ולא גמלוני איטרייתי, גם שני מטרים פלוס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2007 18:34 לינק ישיר 

חח טוב הוא בטח יראה כמו שחקן פוטבול לא? %)
 חח אבא של חברה שלי צריך להתכופף כשהוא נכנס הבייתה כדי לא לפגוע במשקוף. הוא מעל שני מטר. תראה זה גם תלןוי בבחורה. אם היא נמוכה ורזה היא תראה כמו הילדה שלו. אבל זה מש אינדיבידואלי יש את הבנות שמחפשות את הדמות ה"אבהית" בלי להכנס לענינים פרוידיאנים. יש דברים כאלו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2007 18:45 לינק ישיר 

מעניין, בד"כ כל גודל גוף חריג הוא פחות רצוי, את מחדשת לי שלפחות אנכית זו מעלה. נראה לי שבנות רבות יחלקו עלייך ולא יחפצו שבעליהן יהיו מעל מטר ושמונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2007 18:58 לינק ישיר 

יש מצב. אני לא כל הבנות. נו- לא כולם רוצים את אותו הדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/12/2007 22:24 לינק ישיר 

לי לא הפריע כי אני לא מתמקדת בחיצוניות, להגיד לך שלא הורדתי בחורים על מראה חיצוני? ממש לא נכון אבל לפחות הורדתי רק אחרי פגישה
ולפני ששאת מקנאה - לא כל הבחורים שלי התנוססו לגבהים כאלו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2007 10:41 לינק ישיר 

גמני לא מורידה על מראה חיצוני מהר. כאילו זה ממש עניין של טעם. אני דווקא אוהבת את המיוחדים יותר ולא את היופי הבנאלי. אבל גובה גובה זה קצת משנה הכל..  %) למרות שיש משהוא נורא יפה בנמוכים.. אבל זה פשוט לא נראה טוב בחורה גבוה עם נמוך זה הכל בעצם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/12/2007 11:26 לינק ישיר 
בס"ד

שמנה זה מילה קיצונית עדיף שתגידי מלאה כי יש כאלה גם מלאה בשבלהם זה שמנה ויש כאלה שמלאה זה יפה אז ככה את לא משקרת ומצד שני לא מכפישה
ועל פי ההלכה שלא יהיה לך כוונה בלב לגנאי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם להיות שמנה או שמן זה מילת גנאי (חברה ביקשה לשאול )
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.