בית פורומים בחדרי חרדים

טורו האמיתי של ח. ולדר היום???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/9/2007 15:04 לינק ישיר 

יעקב135 כתב:

לגופו של עניין, הפתרון שמציע ולדר הוא מצויין ברמת המיקרו וחלש מאד ברמת המאקרו.

שזוגות צעירים יעברו לפריפריה החרדית זה רעיון מצוין לפתרון נקודתי. (אמרתי בכוונה "הפריפריה החרדית" והתכוונתי לחיפה ודומותיה, בנתיבות ואופקים אין עבודה, תשכחו מזה). אבל ברגע שזה יהיה באופן המוני ואולי ממוסד המחירים יקפצו בעשרות ומאות אחוזים והעסק יתפרק.

אני מכיר במקרה זוג צעיר שעבר לפני כמה שנים לאחת מהעירות שהוזכרו [אופקים] ולאשה יש עבודה מאוד מכובדת וגם הבעל יושב ולומד ביחד עם עבודת סת"ם שמכניסה לא רע כך שלפעמים זה רעיון טוב ללכת לכאלה מקומות שאין תחרות מטורפת על כל משרת הוראה הכי קטנה.
בקשר לטענה השניה שהועלת המחירים לא כ"כ מהר יקפצו לרמות המטורפות של פריפריות ב"ב וי-ם חיפה זו עיר השלישית בגודלה בארץ כך שהפונטציאל גדול ויש על מה לדבר זה יכול ליהיות חזק!
ד.א. אני לא כ"כ יודע את המחירים אבל יש גם קהילות גדולות מאד ברכסים בקריות נתניה ועוד כמה מקומות לפני חיפה

מוסיקה חסידית מוזיקה חסידית מוסיקה יהודית מוזיקה יהודית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2007 15:07 לינק ישיר 

אם אני לא טועה הדיון נהפך ליהיות על מצוקת הדיור של הציבור החרדי ולא על פוליטיקות הקטנות של הניקים החשובים בפורום כך שאפשר לשנות את שם האשכול. 

תוקן על ידי יתדניק ב- 03/09/2007 15:10:16

מוסיקה חסידית מוזיקה חסידית מוסיקה יהודית מוזיקה יהודית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2007 17:48 לינק ישיר 

קינרלייט כתב:

אגב- שימו לב לתגובות האחרונות באשכול זה.... איי איי איי  -  איך "שיח " בא לקלל ויצא מברך

איפה אני בדיוק בטשולנט הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2007 19:32 לינק ישיר 

ולדר אחלה בחור, קצת פוזות אבל הוא בסדר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טורו האמיתי של ח. ולדר היום???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.