בית פורומים בחדרי חרדים

***הצלחתי לגלות מי הוא "כאחל"-כל הפרטים***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/7/2014 21:50 לינק ישיר 

כאחל כתב:
הפורום המדובר על הכנסיה המורמונית, מיועד למורמונים ולא ליהודים. האם למורמונים אסור להם לדעת יותר על דתם?

הדת המורמונית מיועדת למורמונים בלבד ולא ליהודים, ולכן הקישור למסיונריות לא שייך

תגיד אתה פסיכי או אתה חושב שאנחנו פסיכים ?  

נניח לרגע שהטינופת שלך תגיע רק לעיניים מורמוניות (כן, כאן בהייד פארק ישראל אתה תלמד אותם על דתם - ואתה בכלל יהודי יר"ש שכל משפט של סוכר) ואתה לא מיסיונר,
הרי המורמונים מאמינים בשילוש הטמא - ע"ז בשיתוף, האם מותר להפיץ ע"ז בקרב מאמיניה ???

חתיכת דרעק שקרן פתולוג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2014 22:00 לינק ישיר 

רק כרגע כשפתחתי את ויקיפדיה נפל לי האסימון מדוע היצור המטונף הזה חותם מסולט לייק סיטי שהיא המרכז העולמי של המורמונים

כמו כן הוא טוען שלמד באוני' בריגהם יאנג בפרובו יוטה השייכת לכנסיה המורמונית

לדעתי פיזור הרמזים הללו עלול להיות חלק מהפעילות המיסיונרית שלו ופרסום הכת שלו, ולמרות האטרקציה שהוא מייצר הייתי מציע (לראשונה - מעולם לא המלצתי על חסימה) לחסום אותו לאלתר

אדרבא, אשמח לשמוע דעה אחרת

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 31/07/2014 22:04:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2014 22:18 לינק ישיר 

חברה פליז תנחתו דחוף!!!!!!!!!
זה נראה שהכותבים באשכול זה בסביבות גיל 10...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2014 22:26 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
רק כרגע כשפתחתי את ויקיפדיה נפל לי האסימון מדוע היצור המטונף הזה חותם מסולט לייק סיטי שהיא המרכז העולמי של המורמונים

כמו כן הוא טוען שלמד באוני' בריגהם יאנג בפרובו יוטה השייכת לכנסיה המורמונית

לדעתי פיזור הרמזים הללו עלול להיות חלק מהפעילות המיסיונרית שלו ופרסום הכת שלו, ולמרות האטרקציה שהוא מייצר הייתי מציע (לראשונה - מעולם לא המלצתי על חסימה) לחסום אותו לאלתר

אדרבא, אשמח לשמוע דעה אחרת

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 31/07/2014 22:04:35

הַנֶּעֱלָבִין וְאֵינָם עוֹלְבִים שׁוֹמְעִים חֶרְפָּתָם וְאֵינָם מְשִׁיבִים עֲלֵיהֶם הַכָּתוּב אוֹמֵר "וְאהֲבָיו כְּצֵאת הַשֶּׁמֶשׁ בִּגְבוּרָתוֹ" על מה יצאה קצפך ? בפורום חדרי לקרוא לחבר טנופת, נו באמת במקום להתמודד עם גופם של דברים אתה תוקף לגופו של אדם, מה שמראה על רמה מוסרית נמוכה ביותר. היכן בפורום זה קדמתי ו/או הטפתי לאמץ את האמונה המורמונית, חו"ח ,? אם תוכיח לי זאת אני יחסום את עצמי....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2014 22:59 לינק ישיר 

בס"ד

מה שלא מסתדר לי, זה שהמורמונים אוהבים את ישראל. אז איך כאחל שונא אותנו. נראה לי שיש לו כמה פיצולי אישיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2014 23:17 לינק ישיר 

מקביסט כתב:
בס"ד

מה שלא מסתדר לי, זה שהמורמונים אוהבים את ישראל. אז איך כאחל שונא אותנו. נראה לי שיש לו כמה פיצולי אישיות
� לתפיסתי ולהבנתי, וע"פי השיטה הקדושה אהבת ישראל, ואהבת הציונים, אין להם שום דבר משותף יתר על כן, למיטב הבנתי אתה לא יכול להיות "אוהב ישראל ואוהב הציונים" בבחינת שניים שלא יגור בכפיפה אחת "אין אדם דר עם נחש בכפיפה אחת".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2014 23:17 לינק ישיר 

אם ההנהלה לא חוסמת מי שמנהל פורום נוצרי ולא משנה מאיזה פלג - את מי היא כן חוסמת?

ובמילים אחרות: מי אתם חברי הפורום? האם יש איזשהו מינימום של רקע דתי ושל יראת שמים כתנאי לחברות?

נשמע יותר הזוי מהזוי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2014 23:30 לינק ישיר 

גשרהזהב כתב:
אם ההנהלה לא חוסמת מי שמנהל פורום נוצרי ולא משנה מאיזה פלג - את מי היא כן חוסמת?

ובמילים אחרות: מי אתם חברי הפורום? האם יש איזשהו מינימום של רקע דתי ושל יראת שמים כתנאי לחברות?

נשמע יותר הזוי מהזוי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הפלטפורמה של הפורומים בחדרי חרדים,אין לה ולא כלום, עם הפלטפורמה של הפורמים בהיידפארק. מדובר על דומיין שונה לגמרי, מנהלים שונים, וקונספציה שווקית ותוכנית שונה לחלוטין. תאורטית ולמעשה ייתכן שימוש באותו שם נייק ע"י אנשים שונים בשני הפלטפורמות, כך שלהסיק מסקנות מכך, זה לערבב מן שאנו במנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2014 23:47 לינק ישיר 

אתה נשמע פסיכ מארץ הפסיכים. מי מדבר על פלטפורמות ועל מערכות, מדברים עלללליך, הבנת? כשאני מסתכלת על הפרופיל שלך אני רואה שאתה מנהל פורום של מורמונים וגם חבר בכל מיני פורומים מפוקפקים. בקיצור, ביחד עם המורמוניות גם השכל שלך מתאדה. ומילא אתה, מה אני בכלל רוצה ממך, אבל איפה ההנהלה? יש כללים או שאין?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2014 00:02 לינק ישיר 

כאחל כתב:
תאורטית ולמעשה ייתכן שימוש באותו שם נייק ע"י אנשים שונים בשני הפלטפורמות, כך שלהסיק מסקנות מכך, זה לערבב מן שאנו במנו

שקרן גרוע, אתה עדיין חושב אותנו למטומטמים ? 

א. הרי הקדמתי תשובה לטיעון הזה

ב. במקום לחרטט על 'תיאורטית' ו'מין בשאינו מינו', תקום ותכחיש חד וחלק! עד אז אתה אכן 'מין - בשאינו מינו' תרתי משמע.

ג. אתה טוען שזה נכתב אוטומטית (בגלל שמישהו השתלט לך על השם בהייד פראק) בפרופיל שלך שאתה מנהל של פורום הדרעק ההוא כפי שמופיע אצלך ?
אז תחת ההגדרה 'מי אני', תתעלה על המגלומניה שלך ובמקום להפנות לאשכול אידיוטי שעוסק בזהותך, אתה מוזמן לתקן את הרושם בהודעה שלא מותירה כל ספק!

ד. קלל עכשיו נמרצות את ישו ימח שמו וזכרו שישרף וימק בכף הקלע עד אין סוף ויזכה לביקור ביעותים יומיומי של השטן, כפי שהוצע לך בעבר והתחמקת.

ה. יודע מה? הבנתי. זה לא אתה שכותב ומנהל את הפורום ההוא, ורק במקרה אתה כותב מסולט לייק סיטי - מעוז המורמונים - מין צירוף מקרים מעניין בין שני הכאחלים משני הפלטפורמות...אולי משני יקומים מקבילים בכלל....

ו. ואם לרגע לא הבנת, זה שאתה מיסיונר ב'פלטפורמה אחרת' לא מעניין לאף אחד, אם אתה מסיונר מוצהר אין מקומך בפורום הזה, ועד שאתה מדבר איתי על 'נעלבין ואינם עולבין' (גם יש"ו רבך הנרדף השתמש בניגון הזה הרבה...) הרי דינך הוא 'מעלין ולא מורידין'.

אז תתחפף לנו מהעיניים יצור משוקץ נאלח ונתעב ועל הדרך תעבור אצל פסיכיאטר כי ההפרעות הנפשיות שלך המתגלות כאן לא פחות חמורות.

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 01/08/2014 00:06:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2014 00:19 לינק ישיר 

נשלח ב-0:16     1/8/2014 בעלנסיון  
אולי כאחל הוא דתי או חרדי...

לפני שבוע קראתי בבית כנסת חוברת "מכתבי הרבנים אודות המסיונרית משכונת נחלאות"
וזה על "רבנית" מבוגרת שמתפללת ותיקין כל בוקר בבית כנסת, והיא מסיונרית! ולקחה ילדים חרדים לכנסיה.
ויש שם סיפורי זוועות על כת נוצרית שמכניסה שלוחות לציבור החרדי בישראל - כולל לתוך המחלקה למלחמה במסיון ב"יד לאחים", ונקוב שם שמו של דוד קלוגר - כומר לשעבר שהתגייר ועובד ביד לאחים - שהוא מסיונר!

עוד הרבה פרטים וסיפורים על בערך 8 עמודים צפופים, מזכיר קונספרציה של שמואל ארגמן, אבל יש מכתבי רבנים אוטנטיים.

לפי מה שכתוב שם יש כאלו לאלפים ולמאות בכל המגזרים בארץ, כולל החרדים מכל החוגים, וזה מאורגן היטב.
אני כבר יכול להאמין שכאחל הוא גם מסיונר, וגם חרדי. התגייר בשביל לגרור החוצה או משהו כזה.

אין לי אישור כתיבה, לכן באישי. יכול לפרסם אם תרצה. 

כרטיס אישי

הוסף לרשימת חברים שלח הודעה אישית למשתמש הצג פרופיל כתובת חסויה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2014 02:50 לינק ישיר 

ברור שזה אותו כאחל, בפורום ההוא יש הודעות שלו עוד מזמן שהדומיין של בח"ח והפורומים בהייד פארק היו זהים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2014 07:38 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
תאורטית ולמעשה ייתכן שימוש באותו שם נייק ע"י אנשים שונים בשני הפלטפורמות, כך שלהסיק מסקנות מכך, זה לערבב מן שאנו במנו

ב. במקום לחרטט על 'תיאורטית' ו'מין בשאינו מינו', תקום ותכחיש חד וחלק! עד אז אתה אכן 'מין - בשאינו מינו' תרתי משמע.

ג. אתה טוען שזה נכתב אוטומטית (בגלל שמישהו השתלט לך על השם בהייד פראק) בפרופיל שלך שאתה מנהל של פורום הדרעק ההוא כפי שמופיע אצלך ?
אז תחת ההגדרה 'מי אני', תתעלה על המגלומניה שלך ובמקום להפנות לאשכול אידיוטי שעוסק בזהותך, אתה מוזמן לתקן את הרושם בהודעה שלא מותירה כל ספק!

ד. קלל עכשיו נמרצות את ישו ימח שמו וזכרו שישרף וימק בכף הקלע עד אין סוף ויזכה לביקור ביעותים יומיומי של השטן, כפי שהוצע לך בעבר והתחמקת.

ה. יודע מה? הבנתי. זה לא אתה שכותב ומנהל את הפורום ההוא, ורק במקרה אתה כותב מסולט לייק סיטי - מעוז המורמונים - מין צירוף מקרים מעניין בין שני הכאחלים משני הפלטפורמות...אולי משני יקומים מקבילים בכלל....

ו. ואם לרגע לא הבנת, זה שאתה מיסיונר ב'פלטפורמה אחרת' לא מעניין לאף אחד, אם אתה מסיונר מוצהר אין מקומך בפורום הזה, ועד שאתה מדבר איתי על 'נעלבין ואינם עולבין' (גם יש"ו רבך הנרדף השתמש בניגון הזה הרבה...) הרי דינך הוא 'מעלין ולא מורידין'.

אז תתחפף לנו מהעיניים יצור משוקץ נאלח ונתעב ועל הדרך תעבור אצל פסיכיאטר כי ההפרעות הנפשיות שלך המתגלות כאן לא פחות חמורות.

מה הוא מסיון ? מיסיון – פעילות להפצת דת או אמונה מסוימת בקרב בני דת אחרת או בקרב חסרי דת. מיסיון הוא גם ארגון, תנועה או גוף העוסקים בפעילות זו וכן כינוי למקום שבו הם פועלים. אני אנסה , בפעם המי יודע כמה להסביר בלשון פשוטה ,בבחינת חנוך לנער כדרכו, למה יחוס לניק "כאחל" פעילות מסיונרית הוא לחלוטין חסר בסיס. הפורום המדובר (שאין צורך להזכיר שמו) מיועד למורמונים, נוצרים, גוים ולא לבעלי דת אחרת או חסרי דת. מסיונר הוא אחד שפועל להפצת דת או אמונה מסוימת בקרב בני דת אחרת. האם אתה גם קורא לשליחי חב"ד המקרבים יהודים הרחוקים, מסיונרים ? מעשיך ברורים, אתה מנסה לעשות לי דיסקרדיטציה אישית, בגלל שאני מחזיק בשיטה הק' האנטי ציונית התיבה האשית שלי מלאה בהודעות המפצירות בי להתעלם מהציונים,המנסים לגרור אותי,להשמצות אישיות בבחינת אל תען כסיל כאיוולתו פן תשווה לו גם אתה (משלי כו 4) הרבי מברסלב כבר אמר עלי אין יריבי חולקים כלל, הם חולקים רק על הדמות שהם ציירו לעצמם ממני – ועל איש כזה ראוי אכן לחלוק. - רבי נחמן מברסלב. !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2014 07:49 לינק ישיר 

כאחל כתב:

מה הוא מסיון ? מיסיון – פעילות להפצת דת או אמונה מסוימת בקרב בני דת אחרת או בקרב חסרי דת. מיסיון הוא גם ארגון, תנועה או גוף העוסקים בפעילות זו וכן כינוי למקום שבו הם פועלים. אני אנסה , בפעם המי יודע כמה להסביר בלשון פשוטה ,בבחינת חנוך לנער כדרכו, למה יחוס לניק "כאחל" פעילות מסיונרית הוא לחלוטין חסר בסיס. הפורום המדובר (שאין צורך להזכיר שמו) מיועד למורמונים, נוצרים, גוים ולא לבעלי דת אחרת או חסרי דת. מסיונר הוא אחד שפועל להפצת דת או אמונה מסוימת בקרב בני דת אחרת. האם אתה גם קורא לשליחי חב"ד המקרבים יהודים הרחוקים, מסיונרים ? מעשיך ברורים, אתה מנסה לעשות לי דיסקרדיטציה אישית, בגלל שאני מחזיק בשיטה הק' האנטי ציונית התיבה האשית שלי מלאה בהודעות המפצירות בי להתעלם מהציונים,המנסים לגרור אותי,להשמצות אישיות בבחינת אל תען כסיל כאיוולתו פן תשווה לו גם אתה (משלי כו 4) הרבי מברסלב כבר אמר עלי אין יריבי חולקים כלל, הם חולקים רק על הדמות שהם ציירו לעצמם ממני – ועל איש כזה ראוי אכן לחלוק. - רבי נחמן מברסלב. !
כאגב אורחא,אני ,בן השאר, מורה לעברית,אצל המורמונים והפורום המדובר ,שחלקו בשפה האנגלית,וחלקו בעברית, מיועד לאפשר לתלמידים המורמונים לתרגל את השפה,בנושאים הקרובים ללבם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2014 07:49 לינק ישיר 

כאחל - לפני כתיבת הודעה תשתדל לא לשכוח את הכדור היומי שלך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי גשרהזהב ב- 01/08/2014 07:51:13

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ***הצלחתי לגלות מי הוא "כאחל"-כל הפרטים***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.