בית פורומים בחדרי חרדים

***הצלחתי לגלות מי הוא "כאחל"-כל הפרטים***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2014 08:17 לינק ישיר 
לכל חברי הפורום

בזמנים קשים אלה אשכולות מסוג זה מיותרים ולא מתאימים, ישנן חדשות חשובות ולצערנו גם מדאיגות, אז תפסיקו להגיב לאשכול זה לפחות עד לסיום המצב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2014 08:22 לינק ישיר 

alieel כתב:
בזמנים קשים אלה אשכולות מסוג זה מיותרים ולא מתאימים, ישנן חדשות חשובות ולצערנו גם מדאיגות, אז תפסיקו להגיב לאשכול זה לפחות עד לסיום המצב.

"אַל-תּוֹכַח לֵץ, פֶּן-יִשְׂנָאֶךָּ; הוֹכַח לְחָכָם, וְיֶאֱהָבֶךָּ" (משלי ט' ח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2014 08:28 לינק ישיר 

קלמנוביץ=כאחל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2014 12:26 לינק ישיר 

כאחל כתב:
תאורטית ולמעשה ייתכן שימוש באותו שם נייק ע"י אנשים שונים בשני הפלטפורמות, כך שלהסיק מסקנות מכך, זה לערבב מן שאנו במנו

כאחל כתב:
כאגב אורחא,אני ,בן השאר, מורה לעברית,אצל המורמונים והפורום המדובר, שחלקו בשפה האנגלית,וחלקו בעברית, מיועד לאפשר לתלמידים המורמונים לתרגל את השפה,בנושאים הקרובים ללבם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2014 12:38 לינק ישיר 

כאחל כתב:

מה הוא מסיון ? מיסיון – פעילות להפצת דת או אמונה מסוימת בקרב בני דת אחרת או בקרב חסרי דת. מיסיון הוא גם ארגון, תנועה או גוף העוסקים בפעילות זו וכן כינוי למקום שבו הם פועלים.

כיהודי מאמין (ואתה לא) אתה יודע שכל הגויים עלי אדמות שייכים לקב"ה בלבד והם מחויבים בז' מצוות ואסורים בע"ז, כאשר אתה מפטם אותם באמונת דתם המשוקצת אתה מיסיונר! גוזל נפשות.

אני אנסה , בפעם המי יודע כמה להסביר בלשון פשוטה ,בבחינת חנוך לנער כדרכו, למה יחוס לניק "כאחל" פעילות מסיונרית הוא לחלוטין חסר בסיס.

למה לך להסביר לי ברוב מלל ? קלל את יש"ו ונסגור באסטה.

ואגב, התייחסות לעצמך בגוף שלישי היא סימן היכר מובהק נוסף למגלומניות שלך. (כמו גם ההפניה מהפרופיל שלך לאשכול 'מי הוא כאחל')

מעשיך ברורים, אתה מנסה לעשות לי דיסקרדיטציה אישית, בגלל שאני מחזיק בשיטה הק' האנטי ציונית

אתה וכל אחד מוזמן לקרוא אתה החתימה האישית שלי ולהחליט שוב אם לכתוב את השטות הזו

שתדע לך שאני מרחם עליך לא פחות משאני שונא אותך, גדול המחטיאו יותר מן ההורגו ואתה ככל הנראה נשמה יהודית שהתבלבה והסתבכה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2014 00:38 לינק ישיר 

כאחל כתב:

הפורום המדובר על הכנסיה המורמונית, מיועד למורמונים ולא ליהודים. האם למורמונים אסור להם לדעת יותר על דתם? זה כמו להאשים את חב"ד במסיונריות מאחר שהם מקרבים יהודים. האם יש איסור כולשהו ללמד גויים על דתם ? מה על 7 מצוות נח ? הדת המורמונית מיועדת למורמונים בלבד ולא ליהודים, ולכן הקישור למסיונריות לא שייך

1. נשמע קצת מוזר שיהודי צדיק וטהור יתקשקש עם דת נוצרית אודות אמונתם
2. דעת הרבה מהראשונים והאחרונים, שאיסלאם אינו עבודה זרה, ואילו נצרות היא עבודה זרה ממש, כך שאסור למשל לפי ההלכה ליהנות מצל של כנסיה אלא צריך לעבור לצד השני של הכביש, ועוד כל מיני הלכות
אז למורמונים אסור לדעת על אמונתם והם חייבים מיתה על עבודה זרה. הם מאמינים בימח שמו וזכרו ובשיתוף של אותו נבילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2014 15:38 לינק ישיר 

כאחל מודה שלמד באוניברסיטה מורמונית

מקור: http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3059337&whichpage=2&forum_id=771

מתוך WIKI:

אוניברסיטת בריגהם יאנג (Brigham Young University), היא אוניברסיטה אמריקאית פרטית, אשר בבעלות הכנסייה המורמונית, ועל כן בעלת צביון נוצרי מורמוני. האוניברסיטה נמצאת בעיר פרובו שבמרכז מדינת יוטה בארצות הברית. בנוסף קיימות 3 שלוחות בארצות הברית (הוואי, איידהו ושלוחה נוספת ביוטה), ומרכז נוסף בישראל, בעיר ירושלים.

מקור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%AA_%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%92%D7%94%D7%9D_%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%92

תוקן על ידי החלבן10 ב- 21/08/2014 15:38:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2014 00:49 לינק ישיר 

החלבן10 כתב:
כאחל מודה שלמד באוניברסיטה מורמונית

הובא בעמוד קודם עם תוספות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2014 00:53 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:

לדעתי פיזור הרמזים הללו עלול להיות חלק מהפעילות המיסיונרית שלו ופרסום הכת שלו

כאן הוא כבר ממש פורש בפני גולשי 'בחדרי חרדים' את משנת המורמונים ימח שמם

אח"כ הוא יספר לנו שזה פורסם בפלטפורמה אחרת או בפלנטה אחרת

יחסם הנבל הערום לאלתר!

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 27/08/2014 00:54:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2014 05:58 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:

לדעתי פיזור הרמזים הללו עלול להיות חלק מהפעילות המיסיונרית שלו ופרסום הכת שלו

כאן הוא כבר ממש פורש בפני גולשי 'בחדרי חרדים' את משנת המורמונים ימח שמם

אח"כ הוא יספר לנו שזה פורסם בפלטפורמה אחרת או בפלנטה אחרת

יחסם הנבל הערום לאלתר!

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 27/08/2014 00:54:35

אתה עושה מעשה לא הוגן, ומוציא דברים מהקשרם. באשכול הנידון ביקש חבר להביא לידעתו התיחסויות של דתות שונות למושג "שטן" מאחר ואני מומחה לדת המורמונית , דבר שאני לא מכחיש, כמו כן שלמדתי , בין השאר באונברסיטת בריגהם יאנג ואני גר בפרובו שביוטה הבאתי שם את תפיסתם בנושא הספיציפי שעליו שאלו פה בפורום. מכאן ועד לפרוס את משנתם, בצורה יזומה הדרך רחוקה והרי ציטוט מדברי פותח האשכול שעליו עניתי: יצר הרע אף פעם לא למדתי על דתות אחרות (אני בקושי מכיר את שלי) אבל אולי יש כאן כאלה שכן יודעים. כל הקטע הזה שיש מלאך שמנסה לשכנע אותי לעבור עבירות ותפקידי בעולם הזה להתגבר עליו. האם גם בדתות אחרות זה קיים ? או שרק אצלנו ? .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2014 22:22 לינק ישיר 

נראה לי קוראים לאבא שלו שאולי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2014 23:05 לינק ישיר 

itshak57 כתב:

נראה לי קוראים לאבא שלו שאולי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2015 13:21 לינק ישיר 

לאור העובדה שכאחל התחיל להציק ליקיר הפורום -ג'וק - הגיע הזמן להעלות את הנושא 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2015 13:29 לינק ישיר 

איזה כיף...

אפשר להציק ל'כאחל'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2021 13:10 לינק ישיר 

כאחל שחרר אותנו כבר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ***הצלחתי לגלות מי הוא "כאחל"-כל הפרטים***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.