במוצ"ש חוה"מ בברוקלין קולג'
אני מתנצל כבר עכשיו על הטעיות שיהיה כי אני לא כ"כ טוב בשפה עברית (בגלל שאני לא יושב כאן בארץ.אז עכשיו מדבר כמו ירמיאל...)
ה"סולן" של הערב היה כמובן יושי בנדר ויאיר קניג ושמולי ברוין ודורון לוין כמובן היה עוד כמה.
יאיר ממש שר מדהים אני ממש משתגע על הקול שלו!!! אני רציתי לשאול אותו מתי הוא יוציא סינגל משלו ובסוף שחכתי...
שמולי ברוין עדיין לא השתנה(ברוך ה')וגם אח שלו נכנס אני יוסיף גם תמונה שלו.
גם דורון לוין היה הרבה סולו לפחות הפעם לא היה בעיות עם המיקרופון שלו כמו בשני הופעות האחרונות...
הסאונד והמוזיקה היה מצויין רק מקהלה של בוגרים היה חסר.
אני לא זוכר בדיוק מי היה סולו ואיפה אז אני יכתוב רק איפה מי שאני זוכר ויודע את שמו.
ההופעה התחיל עם הזמר יהושע קסין ושר 3 שירים 2 משלו ו1 מחרוזת שמחת בית השואבה
אח"כ אוהד הופיע והתחיל עם השיר שלום עליכם.והמשיך עם מחרוזת שמחת בית השואבה והמשיך עם השיר אודך ה' בכל לבבי.ומיד התחיל עם השיר "אמר רבי עקיבה" ונכנס לתוך הקהל ונתן יד להרבה מהקהל(גם לי)
אחרי שאוהד סיים נכנס פרחי מיאמי:
התחיל כמובן עם יושי בנדר עם השיר ירושלים הרים סביב לה ושר את זה ממש מדהים והסולואים היה דורון לוין יושי בנדר וביני זופניק ושמולי ברוין ועוד 1 עוד 2 שאני לא יודע את שמותיהם.
אחרי השיר ירושלים שרו מחרוזת והתחילו עם השיר לא ישא גו הסולו היחיד שאני זוכר כרגע היה דורון לוין.ואח"כ שרו את השיר עוד ישמע ואח"כ שרו את השיר כל מי וסולו היה עם אני זוכר טוב יאיר קניג. ואח"כ את השיר והיה מחניך קדוש והסולו היה יושי בנדר. וכאן סיימו את המחרוזת שירים.
אח"כ שרו את השיר שבת משוש ליבנו והסולואים כמה שאני זוכר היה יאיר קניג ויושי בנדר ודורון לוין יכול להיות שהיה עוד כמה שאני לא זוכר.
אח"כ שרו את השיר רווח הם עשו אותו דבר שהם עשו בארץ עם אותו ילדים וכו'.
אח"כ אוהד נכנס שוב עם השיר חביבין ישראל.
והמשיך עם השיר פיה פתחה של ישי לפידות ובאמצע השיר הוא ביקש מכולם להוציא את הפלאפונים להאיר את האולם...והוציא גם את שלו...
אח"כ המשיך עם השיר "גדולה שירה" ואמר שזה פעם ראשונה שהוא שר את זה בהופעה.
אח"כ התחיל לשיר את השיר STOP ומיד התחיל לספר שפעם הוא הופיע בצרפת והיה צריך לשיר משהו בצרפתי אז גם עכשיו הוא שר משהו בצרפתי ומיד המשיך לומר שמצרפת הוא נסע להונגריה אז הוא שר משהו בהונגרית.והמשיך לספר שהוא נסע למקסיקו אז הוא שר משהו בספרדית. והמשיך לספ שר את השיר Just one shabbos של מב"ד.אח"כ סיפר שהוא נסע למורוקו אז הוא שר משהו במורוקאית.והמשיך לספר שהוא היגיע לאמריקה להופעה של רק ישראלים אז הוא שר את השיר"עוד יבוא שלום עלינו".וכאן הוא סיים.
אח"כ נכנס שוב את פרחי מיאמי עם השיר יחדשיהו עם רק 8 ילדים:
עקיבה אברמביץ
גבריאל ליווי
דורון לוין
יושי בנדר
יאיר קניג
שמולי ברוין
ויגאל ספרסטין
ועוד 1שאני לא יודע את השם שלו.
אח"כ עשו עוד פעם את הקטע ששמולי ברוין היה מתופף על השיר הנה מה טוב...
אח"כ עשו מחרוזת סולו והתחילו עם השיר "קרוב ה'" עם 3 ילדים יושי בנדר ושמולי ברוין וביני זופניק.
והמשיכו עם השיר דוי הסר עם 2 ילדים:דורון לוין ויאיר קניג.
והמשיכו עם עם השיר אלוקה כל בריות עם 3 ילדים:יגאל ספרסטין ויושי בנדר ועוד 1 שאני לא זוכר את השם שלו.ואח"כ נכנסו השאר הילדים שהיו בהמחרוזת הזאת ושרו את השיר אדון עולם וכאן זה הסתיים.
אחרי זה עשו עוד מחרוזת סולו של שירים שקטים והתחילו עם השיר אחת שאלתי וסולואים היו יאיר קניג ויושי בנדר.
אח"כ נכנס יגאל ספרסטין ודורון לוין ושמולי ברוין והם שרו את השיר ואני תפילתי.
אח"כ נכנס שוב יושי ויאיר עם השיר זעקתי.ובסוף השיר נכנסו השאר הילדים ששרו במחרוזת הזאת.
וכאן חזרו כל הילדים של המקהלה עם מחרוזת אנגלית.
השירים שבמחרוזת הם:
1) Mr carter יושי היה סולו עם האחים למשפחה "אייל"
2) Experience דורון לוין ויאיר קניג היה סולו.
3) We need You יושי כמובן היה סולו.
4) Reach out to your brother הסולו היה יאיר קניג ויושי בנדר(אם אני לא טועה)
5) בעזרת ה' ושמולי היה סולו.
6) When יושי ויאיר היה סולו.
7) sunshine יושי ויאיר היה סולו.
8) Lift up your candle שמולי ברוין ודורון לוין ויגעל ספרסטין היה סולו.
9) Bis'yato Dishmayo ושמולי ברוין ויאיר קניג היה סולו.
אחרי המחרוזת ירחמיאל הכריז את שמות של הילדים ואני שחכתי להקליט את זה... ואוהד נכנס שוב עם השיר וארשתיך.
ופה הם סיימו את האירוע עם השיר משיח!וכמו בההופעה בארץ הם עשו אותו דברים גם כאן באמריקה.
ואח"כ הלכתי ביחד עם יאיר ספרסטין(זוכרים אותו?)לצלם כמה תמונות 1 צלמתי עם יאיר קניג ו1 עם שמולי ברוין ואח שלו.
והיגעתי הביתה למונסי בשעה 1:30 בערך...ומיד התחלתי לעבוד על התמונות שלי להעלות אותן כאן לפורום.
תוקן על ידי elmonsey ב- 01/10/2007 8:37:23
Support our troops
נשלח ב-1/10/2007 08:21
תמונות
אוהד
יושי בנדר
דורון לוין
שמולי ברוין
ביני זופניק
יאיר קניג
יגאל ספרסטין
יושי ויאיר קניג
הנה שוב אוהד
מימין לשמול רואים יגאל ס. שמולי ב. יאיר ק. יושי ב. דורון ל. 1 לפני הסוף אני לא יודע ו בסוף רואים את גבריאל ליווי
בתמונה(במרכז)הזאת רואים את גבריאל ליווי
נשלח ב-1/10/2007 08:23
המשך תמונות
אח של שמולי
הנכם מוזמנים להגיב
תוקן על ידי elmonsey ב- 01/10/2007 8:27:26
Support our troops
נשלח ב-1/10/2007 11:04
תודה אלי על ההשקעה.
הילד הנוסף עם כל הילדים ה"ישנים" הוא לייבל גורדון כמובן.
נשלח ב-1/10/2007 11:44
מונסי תמונות יפות.
התמונה האחרונה נראת כרוח רפאים.
נשלח ב-1/10/2007 12:30
ויש עוד ילד חדש עם השם גורדון אבל ירחמיאל אמר שהם לא קרובי משפחה
נשלח ב-2/10/2007 12:01
מ-ה-מ-ם.
אבל כל כך צפוי מראש.
נשלח ב-3/10/2007 16:21
Very nice Eli! Thanks for sharing with all of us. And your Hebrew is great!
(בעברית: יפה מאוד אלי, תודה ששיתפת אותנו, והעברית שלך מצוינת)
הייתי רוצה להיות בהופעה כזאת עם כל ילדי פרחי מיאמי אפילו שאני מבין שההופעה בסך הכל היה די דומה בתוכן השירים למה שהיה בארץ, זה הרבה יותר יפה עם כולם.
מועדים לשמחה, גמר טוב, חג שמח ושבת שלום.
נשלח ב-4/10/2007 22:47
מדהים
נשלח ב-9/10/2007 06:25
כשכתבתי על ההופעה והתמונות שהיה שנה שעברה קבלתי יותר תגובות מזה...
נשלח ב-9/10/2007 16:03
שאול אלסון, ויוסי שיק היו הצופים בהופעה הזאת.... מונסי, לא ראית אותם שם?!
נשלח ב-9/10/2007 16:16
אני חושב שראיתי את יוסי שיק וכמעט ניגשתי אליו אבל לא הייתי בטוח שזה באמת הוא
נשלח ב-9/10/2007 16:34
עם חולצה תכלת? אם כן אז זה באמת הוא וגם שאול היה שם וגם פרידמן..... יש לי תמונה של כולם אולי אני אשלח בהמשך......
נשלח ב-10/10/2007 16:07
למה באמת התבטל ההופעה הראשונה
נשלח ב-10/10/2007 19:36
ש14 תשלח בבקשה!!!
המלחין כתבו איפשהו שהמארגנים רצו עוד 100,000$ או משהו כזה...
נשלח ב-14/10/2007 03:04
שלאגר לקח את התמונות מפה ולא כתב מי עשה אותם עד שהגבתי שזה התמונות שלי אז הם כתבו שהצילומים ע"י אלי-מונסיי