| נשלח ב-10/10/2007 21:21 |
|
| |
רוצים הוכחה? קיבלתם!
זוכרים אותי? אם לא, יש לדפדף את העמודים אחורה ותבינו...
יש לי הוכחה עבורכם, יש לכם עיתון יתד נאמן המחולק חינם בימי רביעי? רוצו לדפדף עמוד 26, 'רשות הרבים', שימו לב למודעה המאכזבת 'מחפשים שידוך' מחפשים שידוך עבור בחור מטופל נפשית ומאוזן. חיפשנו אצל הרבה שדכנים ואין שדכנים להתעסק בתחום הנפשי. כל היכול לעזור או להציע אם אפשר לפנות למס' xxxxxxx.'
זהו זה! אני אחד מתוכם (לא פרסמתי את המודעה וזה לא אני) אני חלק מהבעיות שיש להם בשידוכים, חרשתי כבר בכל השדכנים לשתף איתי פעולה ע"מ למציאת הזיווג המתאים, לצערי רב שאין להם מה להציע לי והתעכבתי! עוד חודשיים יש לי יומולדת 26 שנה, עברתי אחרי חצי יובל, מותר לכם לקרוא לי סבא.. אני חש ברגשות חזקות שאני מבוקש רצח מכל השדכנים שהכירו אותי ומזניחים אותי וממשיכים בעיסוקיהם לאחרים יותר חשובים ממני, אני תמיד מתפוגג מהטריק של השדכנים שגרמו לי. נותרתי לבדי בשיעור שלי ונאלצתי לעבור לכולל אברכים.
כל חברי בישיבתי מבלים עם נשיהם וילדים בגינה, ומה איתי? טרם...
רק היום עברתי בבני ברק (אני לא בני ברקי) ומה רואות עיניי? כל בחורות מפוצצות מסתובבות ברחובות ומדמיין לעצמי, נו... מי הבחורה שיכולה להתאים לי...?
מה זה נקרא אצלכם 'שדכנים'? שדכן מחייב למצוא זיווג מתאים לשני צדדים ולהציע להם פגישות ועד לסגירת וורט, ומדוע דווקא רק אותי הם מזלזלים בדבריהם? לא רוצים להציע לי שידוך? לא צריך! אין לי לאן לפנות ולהתייעץ עם שדכנים הרי מה שקראתם במודעה שאין שדכנים מתעסקים בזה.
רק אל תציעו לי לפנות לבנין עולם, (שוש תשיש לא לתחומי) הייתי שם, מילאתי את הפרטים, נפגשתי אפילו להתראיין ויתעדכנו אותי אם ימצאו זיווג המתאים לי וכבר חצי שנה לא התקשרו אלינו מטעם בנין עולם, אפילו הרשיתי לעצמי לבזבז שיחות כדי לתאם ולוודא אם יצא משהו ולצערי שאין להם מה להציע...
מי מעוניין להכניס אותי לתוך ספר 'השיאים של ג'ינס' שלא נפגשתי אפילו יותר מ5 שנים רצופות! אתם קולטים?? אי אפשר לתאר...
שיבנו לנו מוסד לרווקים בלבד, מי מסכים איתי?
שיהיה לכם חורף בריא!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2007 01:35 |
|
| |
עדיין לא הסברת לנו מה הבעיה שלך...
וכמו שאמרו קודמי, הקב"ה מזווג זיווגים, ולא אף אחד אחר!!
ויש גם המון בחורים ובחורות שהם בסדר מכל הבחינות שלא התחתנו עד היום. אז זה רק יכול להוכיח לך, שאין שום קשר בין הבעיה לבין זה שלא מצאת את האחת שלך.
בקרוב בעז"ה נקרא "התארסתייייייייייי".
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2007 04:04 |
|
| |
חברמן תרגיע אני מכיר בחורים במצבים יותר גרועים ממך ואפחד לא שבור ולא מתלונן,
גמני יותר מבוגר ממך, נכנסתי לשידוכים כשלכולם אצלינו במשפה לפני ואחרי בגיל שלי כבר היה להם ילד\ים ולא קרה כלום, וגם אחרי שהתחלתי להפגש הפסקתי שוב לכמה שנים וכעת נכנסתי שוב ולא קרה כלום, לא צריך להשבר מכל דבר,
איני יודע את מצבך הרוחני והגשמי בכל מקרה את כל אלה שאני מכיר ואני בתוכם הכל תקין מבחינה רוחנית וגשמית,
אני לומד בישיבה ולא בכולל (זו ישיבה גדולה שיש שם גם כולל וכולם לומדים עם כולם [בכ"מ בגיל שלי]) ומעולם כן כן מעולם לא פניתי לשדכנים ואף דחיתי אותם,
אני מבטיח לך שאם לא תסתובב ברחובות ותראה בחורות יוקל עליך הדבר מאד כפי שמעידים חברי, אני בלי קשר לזה כמעט 24 שעות בין 4 קירות תקרה וריצפה כך שאת בעיותך אני חוסך בכל מקרה,
אמנם איני יודע אם זה יחזק אותך אבל רק לומר לך שיש בספינה שלך בחורים ואיני בתוכם במצבים יותר גרועים, דאס איז דאס!
תתעודד.
(תגובתי נועדה לחברמן בלבד! בחורות בכלל ובחורים מתחת לגיל 25 מתבקשות\ים לא להגיב לתגובתי, ונא לכבדה!)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2007 03:54 |
|
| |
חברמן
אולי תפנה לשרית ותבקש מעט פירות? אם לא יועיל לפחות יהיה לך מתוק בפה...
וברצינות, אני מזדהה לחלוטין אם הודעתו של משהזוכמיר.
חברמן, אל תבייש את שם ניקך. תהיה חברמן אל תהיה לפלף!
אם תהיה שבור זה רק יזיק לך ורק יוסיף לך סבל. תנסה להיות הגיוני. גם אם אתה רואה הכי שחור בעולם, נניח להשאר ח"ו רווק כל חייך, או קיי, אתה רוצה לסבול מעבר לרווקות? גם עצבות? האם הדיכאון והמרה השחורה יועילו?
אם תהיה ריאלי דבר ראשון תחיה את החיים העכשוויים, תחפש תעסוקה ראויה. אחרי שתהיה במצב רוח טוב ועם חיים מלאי סיפוק למרות הרווקות הממושכת, אין ספק שיקל עליך למצוא זיווגך.
אל תסתכל כל הזמן אחורה וקדימה. תסתכל על ההוה. אמנם איזהו חכם הרואה את הנולד, אבל לפני שאתה חוזה ומנבא שחורות לעתיד על סמך העבר, תחיה את ההוה ותהיה חכם עכשיו.
בהצלחה בכל!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2007 20:00 |
|
| |
אל ייאוש..
חברמן אתה רק בן 26, נכון שזה מייאש ומדכא אחרי חיפוש של שנים וכלום לא עולה..
לי אישית הציעו מספר בחורים בגילך ואף גדולים יותר. (רק השבוע הציאו לי מישהו בן 35 .. רק חבל שהשדכנית לא ידעה שאני כולה בת 21..)
אני לא יודעת מה המגבלה שלך אבל תיתעודד הזיווג יגיע בזמנו ולא דקה אחת קודםבינתיים כל שנותר לך ךעשות הוא להתפפלל ולהמשיך לבנות את האישיות שלך.
בהצלחה.. ובתקווה לשמוע בקרוב על אירוסייך
|
|
| נשלח ב-22/10/2007 19:18 |
|
| |
תתעודד...
אתה לפחות יוצא, או בכיוון ומסוגלות להכיר.
לי יש קרוב בן 27 שנראה בריא לחלוטין אבל מה לעשות... הוא לא כ"כ! אז אפילו לצאת ולהכיר הוא לא יכול..
נכון, המצב לא קל.. מייאש, שובר, מסתכל, מבייש.. מבינה אותך.
תתפלל רק לבורא עולם, רק הוא יכול להושיע הוא ולא א"א אחר..
השבוע יש את הילולת רחל אימנו.. בעל היסורים בצפת, החזו"א תעלה אליהם!! תשפוך שם דמעות!!!
לך תבכה על קבר רחל אימנו!! תסיים את התהילים אצל בעל היסורים! תבקש מהם שימליצו עליך טוב לפני בורא שמים וארץ!
ובע"ה תצמח ישועה!
זכור: חסדי ד' כי לא תמו כי לא חלו רחמיו!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2007 19:19 |
|
| |
שמחה, מה הפשט "הגזר של אליעזר"?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2007 19:59 |
|
| |
ליטאי,
הפשט הוא: הגזר שייך לאליעזר.
הדרש הוא: זה שם החנות שלי.. והיא קרויה על שם אליעזר קפלן. (אם משהו בכלל עוד יודע מי זה)
|
|
| נשלח ב-22/10/2007 23:00 |
|
| |
אל יאוש!!!!
חברמן, פנה אלי בפרטי, נחליף טלפונים, ניצור קשר, ובעז"ה אולי נמצא לך את זיווגך האמיתי מן השמים אמן:
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2007 04:02 |
|
| |
וודאי שיודעים. כמדומני שזה שר האוצר הראשון או משהו כזה. כמה יעלה להקדיש את החנות ירקות על שמי?
|
|
|