יפה מאוד, אבל החכמה היא להיות הראשון שכותב ככה 'יש מאין'. אם גם היו מספרים עליך (מספרים דייקא, כאותו מעשה בחפץ חיים והשופט וד"ל) מה שמספרים על רבנו, הייתי אף מעמיק בדבריך הקדושים ולא רק מחייך.
נשלח ב-29/2/2008 14:54
ואמרתי בזה"ל: מי שרוצה באמת להיות מחבורה שלי, ילך אחרי בפשטות ותמימות ובלא להתחכם כענין ברי ושמא, ולא יפנה אל אותן החולקים על הצדיק כהזיידע הידוע ושלמה_ל.
ורק מי שיתחזק מאד לאטום אזניו ועיניו ולעבור בפשיטות על כל המלעיגים והחולקים עלי מצד הס"א, ויעלה על קברי בר"ח אלול, אותו אמשוך בהפיאות שלו (שקורין סימונים) אפילו ממדור העליון בג"ע להיות עמי במחיצתי בשאול תחתיות.
נשלח ב-29/2/2008 15:56
שלמה ל
אתה מתכוון שהיית מתעמק בדבריו אם רבינו ש שנ שנר שנרב מעצכח, היה מספר על עצמו מה שר' נחמן סיפר על עצמו?
נשלח ב-2/3/2008 09:38
שנרב איפה אנחנו אמורים להיות בראש השנה הבעל"ט?
נשלח ב-2/3/2008 11:06
מצאתי פתק שכתב רבינו שנרב שכתוב עליו:
כן תאכל, לא תאכל.
כן תתפלל, לא תתפלל.
העיקר תהיה אצלי בעצכ"כ לראש השנה,
נשלח ב-2/3/2008 11:24
צחוק פה וצחוקים שם, אבל אנו מתיחסים בקלות ראש לעבודות הזרות המתרבות בקהילותנו, ותופסים מקום של כבוד, בכותל המזרח, של כל ק"ק.
נשלח ב-2/3/2008 11:33
חדשות בחדרי חרדים היום
קטיושה התפוצצה בסמוך לקבר ה'באבא סאלי' בנתיבות
הטיל, שנחת בשטח פתוח בסמיכות למתחם הקבר, לא גרם לנפגעים או לנזק. הקבר נמצא בסמיכות לשכונה החרדית בעיר. אברך מנתיבות: "הבאבא סאלי שומר עלינו". קטיושה נחתה אמש במרחק לא רב מאשדוד
בגוף הכתבה:
בנתיבות החיים ממשיכים כרגיל. אברך תושב המקום אמר ל'בחדרי חרדים', לאחר נפילת הטיל: "אנחנו לא פוחדים. ה'באבא סאלי' שומר על נתיבות".
ה' כבר הזדקן?
נשלח ב-2/3/2008 11:37
מי זה בדיוק שהזדקן?? מי זה? לא מכירים אותו.
נשלח ב-2/3/2008 12:40
זה אחד שהיינו שומעים את הבבא סאלי מדבר עליו.
[דרך אגב, אתה צודק, זה יותר עצוב ממצחיק]
נשלח ב-2/3/2008 23:41
כל המזלזל בקדוש ובטהור סופו להענש. אל תחשבו לרגע שתמלטו מהעונש על ליצנותכם!
נשלח ב-2/3/2008 23:57
בשבילך, אני מאד מאד אשתדל שלא לחשוב כך, אבל לא ברור שאני אצליח.
נשלח ב-3/3/2008 10:23
שרוף על נחמן
אין לך ליצנות ע"ז יותר גדולה מנחמן. האשתורת והבעל מתים מקנאה!!!!
נשלח ב-3/3/2008 16:09
אוי ואי ואי לאן הגענו! איך אתם כ"כ בטוחים בעצמכם, כסילים? הרי מקובלני מפי רבי הקדוש והטהור שתכלית הידיעה היא לדעת שלא יודעים כלום, ואף שירת החסידות של היום משקפת את האמת שבה ועיינו בשיר לא יודע כלום, ודייקו בו היטב ואז אולי תרדו מהגבהים ותושפל קומתכם הזקופה כ"כ ותדעו ותשכילו את האמת.
נשלח ב-3/3/2008 17:14
שנרב ו"ברי ושמא" פארודיות במיטבן, הידד.
נשלח ב-3/3/2008 18:34
בושו והכלמו חברים. לצערי לא אוכל לתקשר איתכם עוד. שלום שלום לקרוב ולרחוק. (במובן המושאל) הקב"ה אוהב אתכם וירחם עליכם. אמן ואמן. (לימוד זכות: אולי הכל נאמר בהשפעת חג פורים הבא עלינו לטובה?)