|
|
| נשלח ב-21/10/2011 15:21 |
|
| |
[מוזר.
ואני חושב את אותם הדברים לגבי המכונים למחשבת ישראל והגבוהים לתורה, לא חשוב מאיזו אוניברסיטה.
מעניין מאיזה סעיף תקציב הם מקבלים כדי לדון בשאלה הבוערת מה מלמדים אותנו גדלי איבר המין של גברים פגאנים השקועים בפנטזיות שמתאימות לקוראי walla zone]
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 18:56 |
|
| |
| mdabraham כתב: |  | 'מדעני החרתא'. עוד אחד ממשחיתי הנייר הרבים שב'דיסציפלינות' הללו.
איך בדיוק ה'מדעניות' כימתו את היופי והמשיכה של הנשים הללו ברקע ה'מחקר'? לדוגמא, אולי נשים יפות יותר חושפות יותר מגופן, ולכן הקורלציה עם יתר חשיפה אינה בגלל החשיפה אלא בגלל היופי? וכן הלאה, ואכמ"ל.
אני לא בדיוק יודע מה עשו ה'מדעניות' הללו במועדון בלידס, אבל מחקר הן בטח לא עשו שם.
אבל מה לעשות ועמך ישראל צריכים פרנסה, בעוד שנגמרו כבר נושאי ה'מחקר' בתחום מדעי החרתא.
|
|
לגבי הביצוע הספיציפי של מחקר זה, בהחלט ייתכן שאתה צודק, והמחקר נערך במתודולוגיה מוטעית.
רציתי רק להעיר שעקרונית אין שום בעיה לערוך את המחקר בצורה נכונה (ושוב, אינני יודע אם זה המצב כאן).
ראשית, אפשר לקבע גורם אחד בכל פעם - אשה בעלת יופי נתון - ולמדוד את השפעתם של הגורמים המשתנים. (כמובן שיש לערוך זאת נכון במבחן עוור כפול). בנוסף, בעתיד (הקרוב) אפילו לא יהיה צורך בכך. נתינת ציון יופי סטטיסטי אובייקטיבי לנשים ע"ס פרמטרים מדידים (צילומים) - הופכת להיות בעיה קלאסית למדי בmachine learning. הרעיון הכללי הוא הורדת מימד הפיקסלים במספר רב של סדרי גודל ע"י טכניקות סטנדרטיות (principal component analysis, restricted boltzmann machines), ומציאת פונקציה על הסדר הנמוך ע"י לימוד על קבוצת מדגם אנושית. התוצאות בתחום זה מקדמות יפה. (ברור שכנראה זה לא מה שקרה במחקר זה, עם זאת).
|
| נשלח ב-29/10/2011 18:50 |
|
| |
קמפיין חרדי: התלבשו כמו אמא טליבאן ....
תחת הכותרת "הרי זה מזכיר את הנשים הערביות" - נאמר בחוברות: "מי שלומד היסטוריה יודע שדווקא הלבוש הארוך, הרחב והחדגוני הוא הלבוש היהודי השורשי, והן העתיקו אותו. לכן כשרואים אישה ההולכת עטופה בשאל, צריך להצביע ולומר לילדים: 'הנה העתק מדויק של בת ישראל מקורית'".
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/291/732.html?hp=1&cat=468
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2011 21:37 |
|
| |
בדיני הצניעות משולב נימוק מעניין, שבעיקרו אומר שכל הנשים נועדו לפיתויים של כל הגברים, שהרי "נשים דעתן קלה", ו"אין אפוטרופוס לעריות". יש הסברים מלומדים לכל איסור, ישן כחדש, והרי הם מעורבבים זה מכבר. פעם קול באשה היה ערווה, היום קול בסלולרי. אמנם נשים חרדיות ממעטות לנהוג, מסיבות שונות, אבל את ההסבר מדיני צניעות מצאתי בYNET. מסתבר, שהנהיגה עלולה לגרום להעלמותן של הבתולות מן הארץ:
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2011 17:26 |
|
| |
[מתוך כותרת הכתבה אליה לינקק השכן -
"על-פי תוצאות המחקר (שנעשה בהוראת מועצת הדת), ביטול האיסור על נהיגת נשים יגרום למצב בו תוך 10 שנים לא יוותרו יותר בתולות במדינה, דבר שייאלץ את הסעודים, גברים כנשים ואחד, לפנות לאפיקים הומוסקסואליים ולהיחשף לתכנים פורונוגרפיים".
אני מתפעמת מן ההגיון הבהיר של הליך הסקת המסקנות כאן. כ"כ בהיר, למען האמת, שאין שום דרך לסתור אותו. שהרי כיצד אפשר להתווכח עם המציאות הטופחת על פנינו, ומוכיחה באופן מובהק, שכאשר גברים אינם מוצאים בקרבתם בתולה, איתה יוכלו לקיים יחסי מין, הם פונים מייד לחפש גבר איתו יוכלו לעשות זאת, ואם גם זאת לא נמצא, נותרת להם - אומללים - רק האופציה הפורנוגרפית.
אכן, דברים כדורבנות, וכמאמר מורי ורבותי מ"דבר אחר" הי"ד - ויפה שעה אחת קודם.]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2011 13:37 |
|
| |
אמשלום, מחקר מפריכים בתוצאות של מחקר אחר, ולא בהגיון כורסה. אני אשתכנע מדבריך רק כאשר תציגי לי מחקר שמוכיח שבמדינו שעדיין מתירות נהיגת-נשים, אין עליה בשיעור החשיפה לתכניםפורנוגרפיים. היש באמתחתך מחקר כזה?
[אגב, נמצא כאן הפתרון לבעיית הטרור - פשוט ללמד את הנשים בגן עדן לנהוג]
תוקן על ידי השכן ב- 05/12/2011 13:37:43
אוי לשכן
ואוי לשכנו
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2011 15:40 |
|
| |
[שכן,
לא הבנת - עם טענה זו אין לי ויכוח כלל. לדעתי היא הוכחה מעל לכל ספק.
הבעיה שלי הייתה עם ההנחה שמחסור בבתולות גורם לגברים להפוך להומואים. זה אמנם נשמע הגיוני למדי (במדינת הומופוביה, שעל גדות נהר שוביניזיוס), ובכ"ז - איה ההוכחה?]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2011 16:27 |
|
| |
אה, זה כבר פשוט. עובדה היא, שיש הומואים. עובדה היא, שהומואים לא שוכבים עם נשים שאינן בתולות. 1+1 = 2 , הלא כן?
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2011 16:32 |
|
| |
שכני עובדה היא, שהומואים לא שוכבים עם נשים שאינן בתולות. העובדה הזו מאין לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2011 17:10 |
|
| |
זה מחקר שערך השיך הסעודי שאחראי על בדיקת הבתולות בממלכה
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2011 18:14 |
|
| |
[מעניין אם זה דומה למחקר שעושים כדי לוודא שכל הגפרורים בקופסא אכן יכולים להידלק...]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2011 18:44 |
|
| |
אחשורוש גר לא רחוק משם......
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2011 18:57 |
|
| |
 שמעתי כי לפני שבועים היה מפגש של כל בתולות תל אביב! והיות וירד גשם כולן תפסו מחסה בתא טלפון.
אםשלום! זו בדיחה!!!!
תוקן על ידי ירוחםשמ ב- 05/12/2011 19:11:23
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2012 11:55 |
|
| |
מי אמר קיפוח? ברוך שמסר עולמו לשומרים [גם אם השומרים לא נראים לי אי-אי-אי]. כעת קמו לנו מחוקקי חוקי צניעות גם לגברים [שבשעות הפנאי הם גם מחוקקים את חוקות הגויים, כדי שנדע מה לא לעשות]
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2012 12:06 |
|
| |
ומצד תשובת המשקל, אולי כדאי לקבוע בחוק שכל מדינת ישראל הופכת למיתחם נטוריסטי לחודש אוגוסט, עם עונשים חמורים למפרי החוק. אולי זה יחזיר את הנושא לפרופורציה.
|
|
|
|
|