בית פורומים בחדרי חרדים נתניה

מוניות שי-לי כל 2 דק' מונית עוברת לידך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/10/2007 23:42 לינק ישיר 
מוניות שי-לי כל 2 דק' מונית עוברת לידך

(שלחו לי באישי)
מוניות "שי-לי" בע"מ

התחנה ששינתה את הרגלי הנסיעה של תושבי נתניה וממשיכה לתת מענה בקווים חדשים לאבן יהודה ולתחנת רכבת מרכז באמצעות חברה חדשה שהקימה.

בכל שתי דקות יוצאת מונית. כל מי שמנפנף בידו עוצרים לו.
כרטיסים אלקטרוניים חכמים, מחירים מיוחדים לאנשי כוחות הבטחון, תחנה עם נשמה.

שנת 2003 היתה שנת צמיחה והתרחבות למוניות שי-לי, שנת שיפור השירות לתושבי נתניה והסביבה, שיפור שהגיע מתוך בדיקת צרכים שהעלתה כי מה שדרוש הוא קווים חדשים, האחד לאבן יהודה, השני לתחנת "רכבת מרכז", העונות לאתגרי התחבורה ופתרון בעיות נגישות העלו את מוניות שי-לי כבית עסק מצטיין למוסף.
הענות לצרכי התחבורה של העיר ומתן פתרונות מתוך היענות לצרכי תושבי העיר ולקוחות התחנה פתחו חברה נוספת, "קווי שירות (2003) בע"מ" המעניקה שירותי הסעה בשני קווים חדשים שאושרו כמובן על ידי משרד התחבורה. הודות לקווי שירות אלו, יכולים תושבי נתניה והסביבה להגיע לאבן יהודה ולסביבתה בקו האחד, ולתחנת רכבת מרכז בקו השני. מוניות שי-לי מבססים את מעמדם בעיר

מונית שי

משרדי התחנה עברו למשכנם החדש ברחוב הרצל 38 בנתניה. במקביל רכשה החברה מגרש באיזור התעשייה הותיק בנתניה במטרה להקים בו בית שירות למוניות התחנה ולנהגיה על מנת שיוכלו לעלות על הכביש ברכב בטיחותי ובערנות טובה.
בבחירות שהתקיימו לאחרונה להנהלת החברה, נבחרו האנשים המובילים אותה להצלחה לאורך השנים. המנכ"ל גיורא חסון, מנהל הסניף יוסי הר נוי ואורי גוטליב. המוניות ששינו את ההסטוריה...
תחנת מוניות שי הוקמה בשנת 1991 ברחוב פינסקר עם 15 מוניות וכמה משוגעים לדבר, שהאמינו שעם כוח רצון אפשר להזיז הרים. היום, 13 שנה אחרי, מוניות שי היא צי מפואר של עשרות מוניות, שמפרנסות משפחות רבות משרתת אלפי לקוחות ויש לה מעל 15,000 לקוחות קבועים שמשתמשים בכרטיסים חכמים.
מוניות שי המציאו מושג שלא היה קיים עד אז בעיר. עד שנת 91' פעלו בנתניה אוטובוסים של אגד בתדירות שלא התאימה לקהל הנוסעים המקומי ומוניות ספיישל בעלות שלא התאימה להם. מוניות שי הציעו נסיעה מקצה אחד של העיר לקצה שני ומשכונה לשכונה בתדירות גבוהה מאד ובעלות זהה, אם לא נמוכה מתעריף אגד. ובנוסף, נהגי מוניות שי, הונחו לאסוף למונית את כל מי שמרים יד ולעצור בכל מקום נדרש, זאת בתנאי שמקום העצירה אינו מסכן את הנוסעים ואינו פוגע בתנועה.
צי המוניות יוצא בתדירות גבוהה מאד מתחנת המוצא ועובר דרך תחנות ביניים עיקריות קבועות. יתר התחנות פזורות על פני המסלול על פי דרישת הנוסעים. הנוסעים במוניות שי ומטענם, כמו הממתינים למונית על המדרכות – מבוטחים. במהלך השנים שיטת העבודה במוניות שי התגבשה והחברה התבססה. מדובר בחברה פרטית מסודרת מאד שעומדת בכל הקריטריונים המחמירים של משרד התחבורה, מפעילה ועדת משמעת, ועדת ביקורת, קציני בטחון וצוות של נהגים מיומנים שנבחרים בקפידה.
מוניות שי יוצאות בתדירות של 2-4 דקות, וזהו ללא ספק מהפך במפת התחבורה העירונית. קו 79 יוצא משושנת העמקים שבעמק חפר, עובר בעין התכלת, מרכז העיר, מלון כרמל, שכונת האירוסים, רמת פולג ומסתיים בתחנת הרכבת בבית יהושע. קו 84 מתחיל ברחוב סוקולוב ומסתיים ברכבת בית יהושע, דרך מרכז העיר, השוק ואיזור התעשייה החדש. שני קווים נוספים חוצים את העיר לאורכה ולרוחבה, על פי העומס ועל פי צרכי האוכלוסיה. קו מיוחד פועל באופן נפרד מתחנת הרכבת ועד לדרום העיר. קו זה פועל על פי דרישת המשתמשים ברכבת ישראל שמצאו את שירות האוטובוסים של אגד כלא מספק, ועל פי דרישת ראש העירייה מרים פיירברג לרווחת תושבי העיר.

עיריית נתניה, אגב, היא תומכת נלהבת בנושא מוניות שי, וסייעה לה בעבר במאבקה נגד גופים שונים בעיר. הלקוחות הקבועים של מוניות שי, משתמשים בכרטיסים אלקטרוניים חכמים, המזכים אותם בתעריף מוזל ובהחנות נוספות בבתי עסקים שונים ברחבי העיר. כרטיס חודשי חופשי בתעריף זול במיוחד, הוא הכרטיס שתמיד נמצא בארנקם של חיילים ואנשי כוחות הבטחון הזכאים להנחה במחיר הנסיעה. 
           .בשנת 2004 רכשו מוניות שי לי את תחנת מוניות צפריר שמתמחה בנסיעות מיוחדות לכל הארץ.במחירים מיוחדים

בשאיפה להיות מספר 1 בנתניה. על ידי מתן שירות מהיר ואדיב.והכנסת כרטיס אלקטרוני שנתי הנותן הנחה של  10% על כול נסיעה.לפרטים נוספים חייגו  098873333  או  098872222  או  כוכבית  6644.

אתר החברה http://www.monitshay.com

* id="monit-lights" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" height="120" width="150" align="middle" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"> <*

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2007 09:16 לינק ישיר 

מעונן22

עם כל הכבוד למוניות אבל הם חלק גדול מנהגי התחנה עובדים בנתניה בשבת.
ואני מתפלא למה חברי המועצה החרדים והדתיים לא מקימים רעש על זה.
מה ההבדל בין מניות שרות לאוטובוסים בשבת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים נתניה > מוניות שי-לי כל 2 דק' מונית עוברת לידך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext