בית פורומים עדת תימן

האם החבדניקים עשו טרנספר לתימנים ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/11/2007 06:06 לינק ישיר 
האם החבדניקים עשו טרנספר לתימנים ?

תוך כדי חיפושיי בעניין החבאנים הגעתי לפורום הבא,ובו נמצאות הודעות חמורות מאד בהן מואשמים אנשי כפר חב"ד בטרנספר שעשו למושב תוחלת שהיה מאוכלס בתימנים.

אני מצטט :

יאיר ע
החבנים הם כמו כל התימנים שאינם מנוהלים ע"י אדמו"ר.החבדניקים גרשו יהודים תימנים מהמושב שלהם שהיה נקרא מושב תוחלת,השתלטו על בתיהם ובכך הגדילו את שטח כפר חבד.זה היה הגרוש היהודי הראשון בארץ.זה קרה בשנות השבעים,לא כל כך מזמן.בושה וחרפה,ועוד יש תימנים לא מפותחים שנהיים חבדניקים,והם לא יודעים את ההיסטוריה הנוראה הזו.אגב,במושב ברקת החבני מינו לרב, תימני שנהיה חבדניק,אוי לאותה בושה אוי לאותה כלימה "

ובהודעה אחר כך כותב :

יש להוסיף שמושב תוחלת התימני כבר לא קיים יותר,הוא פשוט נמחק מהמפה,במקומו הורחב שטח השיפוט של כפר חבד,וכל השטח שהיה מאוכלס בתימנים, מאוכלס כעת באשכנזים חבדניקים משיחיסטים מהזן המשוגע ביותר.

כמדומני שהבית המפורסם האדום של הרבי מלובאויץ' הנמצא בכפר חבד וניצפה מכביש ירושלים-תל אביב,בנוי על אדמת המושב התימני זכרונו לברכה.

כל התימנים גורשו לכל עבר,נשאר שם תימני אחד בלבד עם משפחתו,שריד אחרון של המושב תוחלת.תושבי כפר חבד עושים לו את המוות כדי שיעוף משם כמו שאר אחיו אבל הוא לא מוותר,כמדומני שניתקו אותו מהחשמל ומהמים.

לכל אחיי בני תימן שיש להם מחשבות להתקרב לחבד ולשאר הכתות אני קורא בקריאה נרגשת,תלמדו על העבר המפואר של עדתכם,ותבינו שאין יהדות יותר מפוארת מיהדות תימן.תחקרו ותתעניינו,כי בבית הספר לא ילמדו אתכם מילה על יהדות תימן,בבית הספר בישראל מלמדים על יהדות אשכנז בלבד,כולנו חייבים לדעת על הבעל שם טוב והגאון מוילנא, והאדמור מגור והאדמור מויז'ניץ ,והמגיד מדובנא והסבא מסלבודקא ורבי נחמן מברסלב,והאדמור מקוצק והגאון מאושוויץ וכו' וכו' אבל על גאוני תימן ועל הצדיקים האמיתיים של תימן לא תשמעו מילה.לכן,תתעוררו מטימטומכם ותבינו ששוטפים לכם את המוח,כדי שתעברו אליהם(חבד ברסלב ושאר מג'אנין) ותחזקו אותם מכל הבחינות.מתי תדעו על חכמי תימן כמו הגאון מהרי"ץ ,מתי תדעו על הגאון ר' יוסף קארה שידע את כל התלמוד עם פירוש רש"י בעל פה,מתי תדעו על הגאון ר' יחיא בדיחי ועוד ועוד גאוני עולם"

http://yemenite.org/forumnew/lofiversion/index.php/t1148.html

האם המידע הזה נכון עובדתית ?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2007 10:18 לינק ישיר 

לק"י

אני מכיר את יאיר ע. מהפורום "תימני-נט", וכבר התלוננתי עליו בעבר למנהל הפורום "תימני נט". והרי לשון התגובה:

"לכבוד חברי הפורום היקרים, שלום ! 

1. ביום שישי (מרץ 2006) דברתי בטלפון עם מנהל האתר – ר' מאיר לוי (מחבר הספרים "אור ההלכה", 2 חלקים) על התגובות הלא נעימה שיאיר ע. כותב באתר עלי. אמרתי לו שאני מוחל על כבודי – אך סגנון קללות כאלו, "לא יראה ולא ימצא" באתר תורני זה.

והרי לכם מקבץ קצר על קללות ונאצות שכותב יאיר ע עלי: 

כותרת אשכול: שאלה לרה"ג רון יוסף שליט"א 

"חבל, לכלכת אותה בגדול,עשית בושות... ולפי שראיתי שכתיבתך הידרדרה ונתכערה... אין בך יראת שמים.הבוז לך !!!"

"אסף,עזוב את תמיר,כי הוא לא תימני,הוא תימהוני.אתה לא רואה שכל הגולשים כבר לא מסוגלים לסבול את התימהונות שלו ?"
(דרך אגב, המגיב "אסף", שמו המלא "אסף רצון" – שהוא בן דוד שלי מצד אבא. לא היה נעים לו לקרא את דבריו של יאיר ע.)

"עזוב אותו,הוא דפוק בראש.הוא רק יבלבל לך את המוח עם השגעונות שלו.וביערת הרע מקירבך".

(הרב מאיר לוי הספיק למחוק את התגובה שבו מופיעים הקללות באותה שאלה: "חצוף גדול", "המטונפות", "אי יכולת לחזור בתשובה", "פרעה", "מסכן")

כותרת אשכול: ברסלב

" האשכנזים לעומת אבותינו יהודי תימן, נחשבים עבריינים" 

כותרת אשכול: מנהג כפרות

"אתה המטעה ולא הרב חוזה, עלוב נפש שכמוך !" 

2. כשהזכרתי לר' מאיר לוי את שמו של המגיב: יאיר ע, הוא מאוד התפלא ואמר לי שהוא מכיר אותו, ואפילו חבר שלו, וכן כתב מאמר אחד באתר תימני-נט.

ר' מאיר לוי אמר לי לאסוף את כל תגובותיו החריגות – והוא ידאג למחוק אותם. הרב הספיק למחוק תגובה אחת, ציינו לעיל"

לאור הדברים שכתבתי לעיל, כל עוד לא הובאו הוכחות בכתובים ממקורות אמינים - דבריו שווים כקליפת השום (בלשון עדינה).

.

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2007 13:34 לינק ישיר 

מעולם לא שמעתי על כך אבל אנסה לשאול חבדניקים ממכיריי אולי הם מכירים את הסיפור הזה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2007 13:49 לינק ישיר 

מי זה הגאון מאושוויץ ?????

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > עדת תימן > האם החבדניקים עשו טרנספר לתימנים ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext