בית פורומים שידוכי חרדים

דילמה שיש לי בזמן אחרון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2007 15:28 לינק ישיר 

קודם כל, אם האשכול הזה הוציא מליטאי את המילים "מיכאלה צודקת" - אנחנו כבר במצב טוב...

ולגופו של עניין - אני לא מסכים שבחור עובד/לומד צריך להתלבש כמו בחור ישיבה ולא נראה לי שזו הבעייה של אלה שמחפשות בחור אקדמאי. אבל - כמו שיש סטנדרטים שונים בין לבוש רגיל לעבודה לבין לבוש בפגישה עיסקית, אתה צריך להבין שגם בחורה שמחפשת בחור אקדמאי מצפה לסטנדרט מסוים בלבוש בפגישות. לענ"ד הלבוש צריך להיות לפחות חליפה שמשדרת מכובדות, כאשר היעדר כובע לא יתקבל בחיסרון. אבל לבוא עם חולצה צבעונית בפגישות הראשונות, נראה בעיני הבחורות או כמזלזל (בהן) או כמתריס, "דווקאניק".

<<<It''s smart to be Smart>>>

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/11/2007 02:21 לינק ישיר 

היי אלי
נכון זאת בעייה אם כי אני אישית מגיע לפגישות כמו שאני הולך בשבת שזה כולל ביגוד ישיבתי מלא
וביום יום אני הולך אם "חולצות ציבעוניות" אני חושב שמאחר ומי שאתה יוצא עם מודע לזה מראש הם בכל זאת
מצפים לראות לאיזה כיוון נושבת הרוח האם לבית חרדי או לבית מודרני מאוד כאשר אתה מגיע לפגישה שלא כמו חרדי רגיל אתה סוחב מאוד רחוק.

מקווה שהובנתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2007 15:14 לינק ישיר 

אם=עם מתחלפים?
ואולי רק לאקדמאים!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > דילמה שיש לי בזמן אחרון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.