בית פורומים שידוכי חרדים

סינון ההצעות ע"י ההורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/11/2007 20:44 לינק ישיר 
סינון ההצעות ע"י ההורים

ברוך הבא ל..עצמי
מה יש ? אסור לי לפרגן לעצמי אשכול "ברוך הבא" ???

אז ככה יש לי גם שאלה אחרי הכל....

מה דעתכם על סינון ההצעות ע"י ההורים או שעדיף שהבחור/ה יהיו בקשר ישיר עם השדכן/ית בשביל להבהיר להם מה הם מחפשים (ולא ההורים..)

(מקווה שאין כבר אשכול על זה..)

ד"א הפורום עשיר בתוכן ואני כבר נהנה ממנו ואקווה שגם אתם תיהנו ממני...

החיים יפים כשמסתכלים עליהם מהזווית הנכונה

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2007 20:54 לינק ישיר 

עדיף שהבחור יעמוד בקשר עם השדכן ויסנן בעצמו.

איך המצלמה אוהבת ת'פרצוף שלו, בדיוק כמו סבא שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2007 23:27 לינק ישיר 

אני מסכימה. יש לי חברה שאמא שלה כל הזמן אומרת למציעים מה שהיא מחפשת לבת שלה והבת שלה מחפשת משהוא אחר לגמרי! היא נפגשת פגישות כושלות כל הזמן ופשוט מתוסכלת. היא אמרה לאמא שלה והיא פשוט לא הבינה.
 בין הדברים היא אמרה משו כמה "מה זה משנה איך הבחור נראה? העיקר שהוא איכותי"
 וברור שזה העיקר אבל מה לעשות שמראה חיצוני גם חשוב? והבת שלה נראית טוב וחשוב לה נורא העניין הזה.
 בקיצור- הבת והאמא שונות ויוצא שהבת נפגשת עם אנשים שהיא לא מחפשת והיא לא יצאה אף פעם לפגישה שניה!
 מן הסתם הבעיה הזו קיימת אצל בנות נוספות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2007 23:53 לינק ישיר 

עשני לפי מה שאת אומרת הבעיה נמצאת בתקשורת בין הבת לאם, את התקשורת הזאת ההורים היו אמורים לבנות מאז שהיא ילדה קטנה, כשההורים והבת מסתדרים טוב ואחד מבין את השני סה"כ ההורים אמורים לרצות את טובת הילדים שלהם ז"א שהם אמורים לחפש לבת שלהם את מה שהיא רוצה.
בכל אופן אני אישית מעדיפה שההורים שלי יעשו את העבודה הזאת וזה ממש מטריד אותי כשאנשים פונים אלי אישית (סך הכל יש לי מזכיר/ה מאוד נחמדים, הם עושים עבודה נפלאה) וקורה לי לא פעם שאנשים מתקשרים אלי  אני רואה את המס' שלהם על הצג ואני יודעת שהם יבקשו אותי אני ישר דוחפת לאמא שלי ת' טלפון אומרת לה שתסתדר אתם שאני לא מוכנה לדבר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2007 00:00 לינק ישיר 

זה נכון באמת יש קצר שם בתקשורת. אבל זה לא דבר נדיר והמון ילדים יוצאים שונים מהוריהם. ולהורים ברוב המקרים יש את המחשבה הזו שהם יודעים מה טוב לילדיהם (ורוב הפעמים זה נכון!) אבל בנושא כזה עדין כשהפער מחשבה כזה גדול בין הבת לאם- אין סיכוי שהיא תפגש עם מישהוא כלבבה! היא מתוסכלת מזה מאוד ואמא שלה בטוחה שהיא עושה עימה חסד.
אשרייך שהיחסים אצלך מצויינים. =) חח אני דווקא תמיד מעדיפה לדעת בעצמי קודם ואני שונאת שמתערבים לי בעניינים.. למרות שטוב, הצעות זה משו אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2007 00:11 לינק ישיר 

זה היה ברור מתוך דבריך שיש שם קצר, בחורה כזאת בטח שעדיף שהיא תטפל בעצמה!
האמת הקטע שאני הכי שונאת כשמציעים לי אישית זה כשאני לא רוצה את מה שמציעים וכמובן שהבן אדם מאחורי הקו לא ישתכנע כזה מהר, והוא מפעיל את כל כישורי השכנוע שלו... לכן אני מעדיפה שאמא שלי תתמודד, היא מסתדרת מצוין עם זה ולא מבינה מה הקושי שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2007 01:02 לינק ישיר 

לפעמים ההורים חושבים שטוב לילד ו/או לילדה בחור/ה X אבל הם לא מתקשרים לסגנון ומשדרים על גל אחר וגם במקרה שהתקשורת בניהם במצב טוב בכ"א כל הורה היה רוצה שהילד שלו יתחתן עם סגנון X ויהיה כל מה שהוא עצמו לא הצליח להיות ופה מתחילה הבעייה !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2007 01:52 לינק ישיר 

האשה והאגדה את עדין פה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2007 02:42 לינק ישיר 

שלום
לי גם יש בעיה כזאת אבל הפוך שלי אין הורים שיבררו לי
אמא שלי נפטרה והקשר עם אבא שלי קצת רופף ואין משהוא שאני מרגיש שמכיר ומבין אותי שיוכל לברר בשבילי
יש הסדר  שאחותי והרבנים בישיבה יבררו בשבילי אבל אני מרגיש שהם לא יודעים מספיק מה אני רוצה
ואני לא חושב שאפשר שבחור יכול יברר לעצמו בכנות
יש למשהוא עצה מה לעשות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2007 10:10 לינק ישיר 

ר-ק הבחור/ה צריך להיות בקשר עם השדכן/ית ולהחליט בעניינו/ה.

בהורים אפשר להשתמש רק כדי 'לנפנף' הצעות, שלא הכי נעים להגיד בפרצוף 'לא'.

במקרים כאלו אתה אומר לאותו שדכן - 'תתקשר להורים שלי', תוך כדי שאתה דואג מראש שהם יגידו 'לא'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2007 10:32 לינק ישיר 

אם אני אהיה בקשר ישיר אם השדכנים זה יבלבל אותי ואני לא אוכל ללמוד
וגם צריך את הנסיון של ההורים בחיים ובשדוכים שבחור בן 21 מה הוא יודע מהחיים (שבשביל נסיון צריך להתחתן וזה "עדיין"לא עשיתי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2007 10:39 לינק ישיר 

א. מה כל כך קשה בלהיות פתוח עם ההורים. ב. לרוב בגיל הזה עדיין צריך מבוגר מלווה או הורים או רב או מחנכת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2007 11:56 לינק ישיר 

בס"ד

אם ההורים יודעים מה הבן/ת שלהם מחפשים אז באמת שאין שום בעיה, וגם זה מדובר על הדברים הכללים...
אבל לגבי שאלות יותר מדוקדקות בדרך כלל ההורים לא מבינים כי אצלם הכל מתגמד ב"אם היא בחורה טובה אז הכל וב" וזו לא בדיוק הצורה בה אנו הציעירם מסתכלים על הנושא..
יש לנו דרישות ומחושובת בקשר לאיך היא תראה ויאך הוא ידבר וכ"ו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/11/2007 22:03 לינק ישיר 

גוד אסיק : קבל אייקון ירוק.

תרשה לי להשלים.. בד"כ ההורים מסתכלים ע"ז ככה : 'בחורה טובה ומשפחה טובה אז מה עוד אתה צריך???' ו-זהו שבחורה טובה ומשפחה טובה זה לא אומר שאנחנו מתאימים !

ד"א, אף 1 לא קידם אותי בברוך הבא...(ידעתי למה אני עושה קבלת פנים לעצמי כי בטח אף 1 לא יעשה את זה במקומי...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/11/2007 22:03 לינק ישיר 

זה נכון מאוד. ההורים לדעתי רק צריכים לתת את ה"אישור הסופי".
אנחנו אלו שצריכים להחליט מה אנחנו מחפשים. ההורים שלנו שונים מאיתנו ולהם מתאימים דברים אחרים. 
ברור שצריך להתייעץ עם מבוגר ולדעת לקבל- כי באמת הוא מבין יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/11/2007 23:56 לינק ישיר 

לדעתי צריך שילוב.. צריך גם את הדיעה של ההורים וגם שהשדכנ\ית ישב עם הבחור\ה לתאום ציפיות.. לראות שבאמת ההורים והמועמד משדרים על אותו הגל.. כי כמו שכבר אמרתם להורים יש כבר את הנסיון ו"הם יודעים הכי טוב מה טוב לילד" (אני מתעבת את המשפט הזה- למרות שהוא נכון..)  ובכל זאת חשובה הדעה של ה"ילד" כי בו ובעתיד שלו דנים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סינון ההצעות ע"י ההורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext