|
|
| נשלח ב-5/11/2007 23:53 |
|
| |
דרך אגב, שלא תחשבו שאני כזו דפוקה שלא מוצאת עבודה, אז אומר שרק השנה גמרתי ללמוד(עדיין לא ממש, נשאר לי עוד לעשות פרוייקט ועוד כל מיני מטלות)
|
| נשלח ב-5/11/2007 23:54 |
|
| |
ה"סתם" הולך על הסיפא ולא ח"ו על התורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 00:00 |
|
| |
אחת-
אל דאגה. ובהצלחה במה שנשאר. זה דווקא נשמע טוב "תכנות מחשבים" =)
בהצלחה בראיונות והכל!
אני הולכת לישוןן אני קמה עוד שעות ספורות.. אז תהנו לכם פה.
גבר- תלמד משו...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 00:02 |
|
| |
גבר,אשריך!!!!!!!
אתה מזכיר לי שהיום שאלתי את אחיין שלי(בן 5) מה לעשות שמשעמם לי? מה אתה היית עושה אם היה לך משעמם? הוא ענה לי שאלך לשחק, זה מה שהוא היה עושה, אמרתי לו אבל מה היית עושה אם היית גדול והיה לך משעמם? הוא שאל בן כמה? אמרתי לו בגילי. אז הוא ענה בגיל שלך... בגיל שלך הייתי הולך לישיבה.
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 00:05 |
|
| |
תודה על ההמלצות והדרבון, אשתדל..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 07:21 |
|
| |
בוקר טוב, חברים! אתם גדולים! אני משתגעת מהאפשרות לשתף אתכם בלי שיגידו לי: "אמרתי לך..." (אלה שמכירים אותי) או: "מה רצית הרי התנהגת בהתאם..." דרך אגב איך פותחים אשכול?
סמינרית, הצטערתי לשמוע, המקום ינחם אתכם, את נשמעת מאוד חמודה, מעניין אם הייתי מתלהבת ממך גם אם הייתי מכירה אותך אישית... פה מתרשמים נטו מהדעות ולא מהחיצוניות וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 08:25 |
|
| |
חרדית בחוץ-
פשוט תלחצי על הדף הראשי של שידוכי חרדים .ואז על איפה שכתוב "הודעה חדשה".
מחכים ומצפים.
(איזה חוסר מזל!! הגעתי ב8 והתבטל לי הקורס כי המרצה שובתת! קמתי שעתיים קודם סתם!!! עכשיו אני אגיב על כל הפורום ברשותכם. וגם אם לא. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 13:39 |
|
| |
אחת מסמינר, מבין כפלי דברייך את נשמעת כמו אחת שלמדה לאיזה תואר לא נחשב במחשבים, אפילו לא תואר ראשון, וכעת מחפשת עבודה, ומתלהבת שגילית את החיים ומלקנות בגדים בקניון.. נו נו. נו שוין, יעבור לך.
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 13:42 |
|
| |
מתנגדת!
זה נשמע מצויין.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 16:00 |
|
| |
ליטאי, מה פתאום אתה המנגינה שלנו??!! המנגינה קצת מזייפת.
נו שוין, יעבור לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 17:15 |
|
| |
אני עדיין לא השתכנעתי שכדאי להתחתן וגם לא שכדאי להשאר רווק,
ישנם הרבה סיבות להתחתן וכאלה שלא זה מאוד תלוי מי הטיפוס ומי הפרטנר בקיצור זה דורש מחקר מעמיק ולא סתם הורדות ידיים,
הטיעון היחיד שהסכמתי אתו הוא הטיעון של "המצווה", כי מי יודע טוב מהקדוש ברוך הוא (אנחנו אוהבים אותך) מה טוב ומה נכון לעשות ולכן אני בעד להתחתן.......
חבר לצרה\לחופש
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 17:22 |
|
| |
אז ככה, אני בעד להתחתן!!!(=
מה שכן יש הרבה נתונים משתנים שעושים את הדבר רצוי עוד יותר כגון: זמן, בשלות, רצון, וכמובן פרטנר...
אבל בגדול, אני בעד!(=
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 20:23 |
|
| |
חרדית בחוץ, אם היית חרדית מבפנים, היית מבינה את פשר חתימתי. וכמו שאני תמיד מעורר נגד הלא חרדים שמביעים דעה בנושאים בציבור החרדי שזרים להם. משל למה הדבר דומה, לבחור ישיבה שיביע דעה הנוגדת דעה של שופט כדורגל ויהיה בטוח ב100% שהשופט טועה. הנמשל: לא להביע דעה בדברים שאת לא מבינה בהם/אותם. טלית- מפתיע דווקא לשמוע ממך על הצורך לבשלות בשביל נישואין.
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 20:52 |
|
| |
חה.. בדיחה טובה, עדי בשמים שאני בתוך הקסבה מינימום כמוך, אולי לא קראת את פשר הניק שלי.
אגב, חשבת פעם מה ההבדל בין חרדי מצוי ובין "לא חרדי"? שנינו עושים את התפקיד מתוך הרגל ושנינו לא משנים מהדרך בגלל הרגל או פחד מהסביבה וכו' הגעתי למסקנתי האישית, ושוב האישית, שיהודי חרדי שלא מתרומם יותר מיום האתמול או לפחות שואף לזה הוא בדיוק כמו ה"לא חרדי"
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 22:36 |
|
| |
חרדיתבחוץ את גרה בירושלים?
אגב ליטאי, דווקא בגלל שהיא חרדית בחוץ,היא צכה לדעת את משמעות החתימה שלך.
ולא אוסיף עוד.
תוקן על ידי נועה_לה ב- 06/11/2007 22:40:14
|
|
|
|
|