|
|
| נשלח ב-6/11/2007 22:39 |
|
| |
וודאי, איך אפשר אחרת. מה הבעיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 22:41 |
|
| |
כי את נשמעת לי מוכרת..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2007 23:59 |
|
| |
וואוו... אני מתחילה לרעוד... קראת את האשכול החדש שלי? למה את חושבת שאת מכירה אותי?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 00:24 |
|
| |
גבר, סמינר, וכולם... חרדית מבחוץ זה לא יותר מאשר מתחזה (משועמם מאוד כנראה), לא להתייחס אליו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 00:25 |
|
| |
חמש דק"
מי אתה ובתור מה אתה קובע שהיא מתחזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 00:28 |
|
| |
סמכי עלי. אם הוא לא מתחזה לא קוראים לי שוקי (באמת לא קוראים לי ככה)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 02:07 |
|
| |
לא הייתי בבית אז רק עכשיו קראתי, ויש לי מה להגיב:
ליטאי,
א.אני בכלל לא מתלהבת מעצמי, אם הייתי כך לא הייתי כותבת על עצמי, שאין לי עבודה
(אם שמת לב אני כתבתי שאני מחפשת עבודה ולא כתבתי במה רק אחרי שעשני שאלה במה, כתבתי)
ב.נכון, אתה צודק אין לי תואר כי תואר א"א לעשות בבית יעקב, אבל מה שכן יש לי זה תעודה של מה"ט שזה גם יפה מאוד(בנות עובדות עם התעודה הזאת בכל מיני מקומות טובים מאוד(nds,התעשיה האווירית,ביטוח לאומי וכדו', אז לא לזלזל), מה גם שאני מתכוונת להשלים לתואר(במקום חרדי-לוסטיג או דעת).
חמש_דקות,
לגבי חרדית מבחוץ, זה איכזב אותי ונתן לי הרגשה דפוקה לגלות שהצליחו לעבוד עלי(אני ברוב תמימותי עניתי לה בצורה כזו אמפטית)
תוקן על ידי אחת_מסמינר ב- 07/11/2007 2:08:09
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 09:29 |
|
| |
אחת-
אל תתרגשי יותר מידי.. שטויות.
וגם- אם את מתלבטת בין המקומות אני ממש ממליצה על לוסטיג!.בנות דודות שלי למדו שם כולם ראיית חשבון ויש לי שם חברות שלומדות והם פשוט בנות מעולות וחמודות אחת אחת! והתואר שם מצווין וחוטפים את הבנות האלה ישר לעבודה בחברות טובות. יודעים שיוצאות משם בנות מעולות שעובדות טוב.. ממש כדאי לך לדעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 11:08 |
|
| |
חח איזה פחד
אתמול כשתבתי כאן כי היה לי שעה לחכות בין איזה קורס. בקיצור. הלכתי לכיתה של מלא מחשבים ובדקתי שאין אף 1 שמכיר אותי ונכנסתי לפה.
בקיצור- אחרי כמה ד"ק פתאום בא מישהוא שלומד איתי ואני כזה "היייי" (לחוץ) והוא פשוט בא ומתיישב במחשב ליידי!
ואני באמצע תגובה וכולי לחוצה שהוא לא יקרא וישר כשהוא בא לשבת אני נלחמת עם המחשב להתנתק מהרר כדי שלא יראה וישאל שאלות (בחדרי חרדים- ועוד שידוכים?! פאדיחה!) בקיצור- זה היה מה זה מביך. כולי הסמקתי וחבטתי במקלדת ובעכבר. חחח. הוא התעלם. מזל. אני מקווה שהוא לא הספיק לקלוט איזה אתר זה ולבדוק מאוחר יותר .הוייייי.... =))
חברים שלכם יודעים שאתם גולשים כאן? את הניק וכ"ו?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 11:29 |
|
| |
שלא עשני אשה, לוסטיג , בנות מעולות? הצחקת אותנו.. אולי ברמה הלימודית... בלי להכליל כמובן. אולי בתור דתיה לאומית את אומרת שהן מעולות. אחת מסמינר, את רק מחזקת את דברי.
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 12:54 |
|
| |
ברור שבתור דתית לאומית
והם עדיין מעולות אני מצטערת. אלו שאני מכירה לפחות. הם מודרניות מעולות אם לדייק יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 19:37 |
|
| |
לוסטיג סמינר מעולה הן מבחינה לימודית והן מבחינה דתית. נכון שהוא מאד מודרני (לפחות לעומת ליטאי ידידינו שכל כולו יראת ה' צרופה) הבנות באות מבתים שיש שם לדוגמא אינטרנט, והן כותבות בפורום שלנו, אבל זו בדיוק המעלה - פתיחות עם רצינות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 19:41 |
|
| |
סמינרית, האם את מכירה את חמש דקות יותר ממני? על סמך מה את משתכנעת ממנו כ"כ בקלות? האמפטיה שלך הוסיפה לי המון חבל שאת מתחרטת לפני שאת בטוחה בחרטות שלך,חשבתי שאת יותר יציבה. חבל.
חמש דקות, אינך ראוי לתגובה, לא מכירה אותך ולא רוצה להכיר אותך. רק מוזר שאתה מדמיין שאתה מכיר אותי. זה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 20:49 |
|
| |
הי,אנשים!
אני אחות של אחת מסמינר. קלטתם את הסוג?
אחות דומה אבל מאוד שונה.
למה אני כותבת את זה? כדי שתדעו מאיפה אני באה, ושלמדתי בסמינר,(לא נהנתי בלשון עדינה, אבל לגמרי לא באשמתם.)זאת אומרת אני מכירה וחיה עם הציבור החרדי הסטנדרטי-ליטאי.
אבל-
אני למדתי גם בלוסטיג("בהמשך").
ויש הבדל!!
תהומי!
הצוות שם(הרוחני) נתפס כ"שותף את הראש" בעיני הבנות,ודי מזולזל.
הערכה העיקרית וכמעט היחידה היא לימודים.
כן, אתה צודק, גבר,הבנות שם פתוחות, קצת יותר!!!
מה זה פתיחות עם רצינות??
רצינות במה?בלימודים?
אני יודעת שאני משמיצה עכשיו את לוסטיג, ומכלילה שם את כל הבנות, מה שלגמרי לא נכון!!!
יש שם בנות מצוינות! בנות שבאות מבתים פתוחים,ויודעות מה העיקר,מוותרות על דברים שאצלם בבית אין בהם שום בעיה והם ברורים.(כמו נהיגה,ספרים לא מבוקרים,וכו')
את כל זה אני ראיתי רק אחרי שעזבתי את לוסטיג!! תוך כדי הלימודים שם כל הזמן אמרתי שאני לא יורדת/מושפעת מהמקום.
זהו,אני אחתוך פה כי אחרת אני לא אגמור לכתוב לעולם.
תוקן על ידי מאוס_ורצוי ב- 07/11/2007 21:00:32
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 21:13 |
|
| |
את יודעת, אנשים לא אוהבים שעובדים עליהם. זה מה שגרם לי להאמין לח"ד כ"כ בקלות.
אם את דוברת אמת, אז אני איתך.
|
|