שלום חברים חדשים!
אני מאוד נהנית בקרבתכם ומרגישה נוח לחשוף את הסיפור שלי, מקווה רק שלא תזהו אותי...
היה היתה לי חברה מאוד טובה שכנראה היתה חרדית מבחוץ וכשגיליתי את זה היה כבר מאוחר מדי... עד שתפסו את זה בסמינר היא כבר הספיקה המון וד"ל...
כשזרקו אותה מהסמינר השעו גם אותי לכמה ימים עד ל"התבהרות הענינים". כמה שהתחננתי שזה לגמרי לא קשור אלי ואני שבורה מזה יותר מהם, אפס, אף אחד לא הקשיב לי. אוקיי, ישבתי בבית וחיכיתי לגזר דיני.
באחד מהימים אבי שליט"א (שאם תשמעו את שמו תפלו מהכסא מתדהמה, איש ציבור ידוע שרובכם ודאי שמעו עליו) קרא לי שהוא רוצה לדבר איתי, הלכתי אחריו, הוא הכניס אותי לחדר שלי נכנס אחרי וסגר את הדלת. הלב שלי התחיל לדפוק הכי חזק שאתם יכולים לדמיין, ראיתי שזה רציני, הוא שואל אותי: "ממתי היית בקשר עם החברה" עניתי לו שבערך שנתיים. ואז הסתכל עלי ושאל אותי: "תגידי לי את האמת איזה מעשים מגונים עשית בחצי שנה האחרונה?" פקחתי זוג עיניים ענקיות ומפוחדות, שאני אשמע את אבא שלי מדבר כך עלי? אבל ראיתי עליו שהוא לגמרי רציני , ומאמין, כן, מאמין עלי!!!
ואז אמא שלי נכנסה לחדר ובכתה בקול שהמנהלת אמרה לה שמצאו אותי כך וכך, אמרתי לה תגידי לי פרטים איפה מתי, אבל היא אפילו לא רצתה לשמוע אותי, הם האמינו למנהלת קצת יותר מדי. יצאתי מהבית וטרקתי את הדלת אחרי. לא יכולתי להאמין שזה קורה לי. הם האמינו באמונה שלימה לאותה מנהלת מרשעת (שדרך אגב עד היום היא כזו)
מאוחר בלילה חזרתי עם עיניים נפוחות, ואז שני האחים שלי הנשואים חיכו לי למטה, קראו לי הצידה ואמרו לי שאני לא יכולה לעלות הביתה עד שאני מבטיחה שאחזור בי מסורי, שההורים יושבים בבית ומהרגע שיצאתי הם לא מפסיקים לבכות..
התחלתי לצעוק שזה שקר גס ואם רק היו מבררים יותר היו רואים בעצמם אבל אז אמרו לי שיש גם יש הוכחות...
שאלתי אותם בהלם: "איזה הוכחות?" אמרו לי: "את רואה לבד שאחינו לא מתארס, ואת יודעת למה? כמה וכמה הצעות שעלו ורק התחילו לברר נודע להם על האחות החילונית לגמרי(!!!) מבפנים אך החרדית מבחוץ ולא רוצים להכנס למשפחה כזו, וכך יורד הצעה אחר הצעה"
פשוט נעתקו המילים מפי.. אני לא זוכרת איך עליתי הביתה ואיך החזקתי מעמד..
תקופה הייתי בדכאון מוחלט, התדרדרתי מאוד (למרות שאף פעם לא עברתי על הדברים שחשדו בי לחינם)
היום אח שלי נשוי באושר. ההורים שלי כבר ביקשו ממני מחילה כמה פעמים אך בלב שלי נשאר חור שלא מתמלא...
חכמים הזהרו בדבריכם!!!
נשלח ב-7/11/2007 00:16
אהמ.
רגע אחרי כמה זמן חזרת לסמינר? איך העזת לחזור? בטח כולם דיברו על זה לא? מישהוא האמין לך בכל הסיפור הזה?
וגם- איזה מן הוכחות היו להם!?=0 מה הם חשבו לעצמם? איזה מנהלת טיפשה.
נשלח ב-7/11/2007 00:21
מתחזה!!!!!
מתחזה ****, לך תחפש חיים.
*צונזרה המילה,נא לכתוב בשפה מכובדת אחרת הדברים ימחקו
תוקן על ידי שושו999 ב- 07/11/2007 18:56:06
נשלח ב-7/11/2007 00:24
OMG
מי זה הדבר הזה?..
נשלח ב-7/11/2007 00:27
למי/ על מי יועדה שאלתך?
תוקן על ידי חמש_דקות ב- 07/11/2007 0:28:49
נשלח ב-7/11/2007 00:28
...
עליך יקירי...
(מאיפה באת פתאום ולמה אתה מכפיש את חברים שלנו?)
נשלח ב-7/11/2007 00:31
טוב אני לא באתי עכשיו לטחון כאן את הזמן, אני לא אוהב להגיב ולכתוב, רק כדאי מאוד שתדעו שחרדית בחוץ זה גבר בפנים, לילה טוב לכולם
נשלח ב-7/11/2007 11:37
נשמע סיפור מפוברק, כמו ההיא שעלתה ליוסי סייאס ופנטזה משהו שאבא שלה ראש ישיבה והיא בהריון מחילוני משהו כזה... נו באמת...
נשלח ב-7/11/2007 12:38
ליטא?
אתה שומע יוסי סייאס?
נשלח ב-7/11/2007 12:50
לא. גוד_אסיק הביא את הסיפור "בבחדרי חרדים".
נשלח ב-7/11/2007 13:35
אני אגיד לך מה אני הייתי עושה...
הייתי הולכת לבית של אותה המנהלת ומקימה מהומות עד שהיא תודה שהיא שיקרה, אני לא מבינה איך היא יכולה לשון בלילב אחרי שככה היא עוללה לך??!!
אם את צריכה עזרה אני באה, זה ממש שערוריה!!
חייבים להוריד למנהלות האלו את האף, ומהר!! והכי גרוע שההורים אח"כ מאמינים להם!!
אפילו שהסיפור נישכח אולי כדי לזכות את שמך, את כבר בשידוכים אם מותר לשאול?
נשלח ב-7/11/2007 18:45
האם ניתן להוכיח שמאז שחמש דקות תקף את חרדית מבחוץ קולה לא נשמע, אכן מדובר בהתחזות? או שמא כפי שברחה מביתה כך נטשה את הפורום, ועוד תשוב במקלדת נפוחה?
נשלח ב-7/11/2007 18:52
עוד תשוב במקלדת מלובלבת.
נשלח ב-7/11/2007 19:34
תשוב גם תשוב, פשוט לא ידעתי מה להגיב!
מתחיל בהכפשה זולה ובהתקפה מוזרה שעדיין איני מבינה את פשרה ממשיך באמפטיה ועובר דרך ספקות וגומר בפקפוקים.
אני לא הולכת לשכנע אף אחד באמיתות סיפורי. ובעיקר לא אותך חמש דקות יקרות,אינך ראוי כלל לתגובה על הודעותיך המוזרות בפרטי ובכללי, מי אתה בכלל, למה אתה חושב שאתה מכיר אותי? כבר חשדו בי בהרבה דברים אבל שאני גבר??!! זה אף אחד עדיין לא חשד בי. לא מומלץ שתכירו אותי אישית, גברים, אני מאוד מאוד נשית... (סליחה על הענווה היתרה)
נשלח ב-7/11/2007 19:47
חרדית, איך את מסבירה באמת את ההתקפה נגדך? הרי לא השמצת אף אדם, לא כתבת שמות אנשים, מדוע א"כ את מותקפת? אני לא יודע איך את יכולה להוכיח את אמיתות דבריך אבל לנו יש ספק.. תחשבי אולי איך להוכח את סיפורך בלי לפגוע בנוגעים בדבר. עם כל האמפתיה לסיפורך הנוגע ללב אינני שלם שהוא אינו בדוי, כ"כ אינני בטוח בצדקת דבריו של ח"ד. בכל מקרה אני מתנצל על הטלת הספק במי שאכן באמת דובר אמת, רק אינני יודע מי..
נשלח ב-7/11/2007 21:08
גבר גבר! אתה מבין לבד שאני לא יכולה (וגם לא רוצה) לחשוף את עצמי אפילו באחוז אחד, באמת לא מובן לי התקפתו של ח"ד, אני בטוחה שהוא לא מכיר אותי ולו בגלל הסיבה שהוא חושד בי שהתחזיתי לגבר. מה נראה בסיפור בדוי, איזה חלק נראה לך בדיוני?