|
|
| נשלח ב-7/11/2007 23:16 |
|
| |
אינני יודע מדוע הוא תקף, אם הייתי יודע הייתי יודע מי דובר אמת. אני סה"כ מתכוון לומר שאם את זו שדוברת אמת, אל תיפגעי מכך שכולנו מעט חושדים שיש כאן התחזות ובדיה. אינך יכולה להוכיח וזו הבעיה. הייתי מציע לך להחליף ניק ולהתחיל לכתוב באופן קבוע בפורום וכך תצרי לך אמינות, ניק חדש תמיד חשוד יותר. כל טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2007 23:50 |
|
| |
אפשר לחשוב,ביג דיל.
סיפור שקרה לעוד אלפי בנות.
התחזות שמתחזות.
גם אם זה התחזות,זה די עלוב.אם כבר מתחזים אז לעשות את זה מענין.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2007 00:48 |
|
| |
תרשמו:
חרדית מבחוץ = בחור ישיבה ספרדי צעיר, כותב אם שגיאות כתיב, לא יודע אפילו להתחזות כמו שצריך, מחפש או צומי או אני לא יודע מה.
בהנחה שיש לו מספיק פורומים אחרים להסתובב בהם, הכניסה שלו לכאן היא מוזרה ולא מובנת בעיני, כנראה זה נובע מטיפשות וריקנות, ורצון להיות מצחיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2007 10:35 |
|
| |
אפשר לשאול שאלה, למה אתם חושבים שהיא גבר מה יצא לה מזה??
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2007 11:28 |
|
| |
| חמש_דקות כתב: |  | תרשמו:
חרדית מבחוץ = בחור ישיבה ספרדי צעיר, כותב אם שגיאות כתיב, לא יודע אפילו להתחזות כמו שצריך, מחפש או צומי או אני לא יודע מה.
בהנחה שיש לו מספיק פורומים אחרים להסתובב בהם, הכניסה שלו לכאן היא מוזרה ולא מובנת בעיני, כנראה זה נובע מטיפשות וריקנות, ורצון להיות מצחיק.
|
|
שימו לב!
כאחת שלומדת בבית יעקב ומכירה מקרוב אני רוצה למחות: הסיפור לא לקוח מהדימיון!!!
אני לא מבינה אתכם! הרי כל אחד מהכותבים בפורום יכול להיות מתחזה וצר לי לומר, אבל היו פה סיפורים שנראו יותר מפוברקים. אז מה פתאום החליטו שבגלל איזה 5 דקות עלובות א"א לתת לבן אדם סימפטיה אנושים ובמקום זה מתקיפים אותו?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2007 11:33 |
|
| |
חוץ מזה, מה הקשר בין בחור ישיבה ספרדי צעיר, לשגיאות כתיב?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2007 12:14 |
|
| |
למה באמת שתתחזה??? הרי כולנו יודעים שכבר היו מקרים כאלו...
ואיך באמת שגיאות כתיב מתקשרות לבחור ישיבה ספרדי?
תוקן על ידי אחותשלו ב- 08/11/2007 12:15:07
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2007 13:24 |
|
| |
פרפר JEWISH ואחות שלו, לא ניכנס לכל המניעים של מתחזים. אבל במקרה דידן זה די ברור. פותחים שאלה מפוברקת כלשהי מניק אחד, פותחים עוד ניק ואומרים שהניק המפוברק מתחזה, ואז נהיה דיון מעניין. לא צריך להיות חתן פרס נובל לפיזיקה בשביל להבין את זה.
|
|
| נשלח ב-8/11/2007 20:47 |
|
| |
איזה סוג אנשים ממורמרים!
אל תאמינו!
מאיימים עלי!!
וכי יכולים אתם להוכיח מי צדק? מרגישים גדולים עלינו שמאשימים אתם אותי בהתחזות?
לצערי הסיפור קרה גם קרה, ואם לא אתם אז רווח והצלה יעמוד לי ממקום אחר, ואתה ובית אביך (חמש דקות)..... ומי יודע אם לא לעת כזאת הגעתם לאינטרנט!
היו שלום! תמשיכו כולכם להתחזות, ולהטיל דופי באמיתיים שבכם. להאמין לכוזבים ולהתכחש לאלה שמבקשים את עידודכם. הידד! תצליחו בדרככם!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2007 21:42 |
|
| |
חרדית מבחוץ- למה את כ"כ כועסת? פשוט אנשים לא אוהבים להרגיש מרומים זה הכל..
אני מאמינה לך. אפשר לדבר בטלפון ואני אודיע לכולם שאת אמיתית=)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2007 00:02 |
|
| |
אין בעיה, תשאירי מס' טלפון בפרטי ואצור איתך קשר בעז"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2007 00:42 |
|
| |
חחחחח (=
אני קוראת ונהנת...
נהנת מהסיפור שלמען האמת הוא נשמע הגיוני למדי....
נהנת מהתגובות הקולניות והריקניות של בחורים משועממים...
העיקר שבסוף אחיה התחתן- סוף טוב הכל טוב!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2007 23:18 |
|
| |
חמש דקות- אתה צודק. צריך לקבל פה אישור כתיבה כדי שאנשים כמוך לא יוכלו לכתוב פה!!!
דיברתי היום עם חרדית מבחוץ והיא בחורה! (ואפילו בחורה חכמה וחמודה מאוד!!)
בחור ישבה ספרדי אמרת?! ועוד התעקשת כ"כ. נו באמת. אל תשליך את הסיפור שלך על אחרים. תתנצל.
אז לכל הסקפטים- לא להאמין ל 5 דקות ולהגיגיו המנותקים מהמציאות. חרדית מבחוץ היא בחורה והיא לא שיקרה. אני מעידה. מי שמשקר זה 5 דק וצריך להעיף אותו כי הוא מתחיל ללכלך על ניקים סתם כי משעמם לו- לתשומת לב המנהלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2007 23:30 |
|
| |
א. אנשים צאו מהבלטה ופיקחו עיניים! ב. אני אישית מכירה סיפור זהה שהתרחש בתקופה שהייתי בסמינר. אנחנו לא מדברות על אותו מקרה כלל. יש מקרים כאלו לצערי ( של הכפשות) ג. גם אם הסיפור מפוברק הדיון בנושא חשוב!
|
|
| נשלח ב-11/11/2007 23:43 |
|
| |
צאו מהבלטה? %)
|
|
|
|
|