בית פורומים שידוכי חרדים

יש לי שאלה על גרושים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/11/2007 12:09 לינק ישיר 
יש לי שאלה על גרושים

למה אנשים לא נרגעים עד שהם מגלים שהוא /היא :
1. לקחו כדורים
2. לא יכלו לקיים יחסים (מכל מיני סיבות... תנו לדמיון לעבוד...)
3. לא יכלו ללדת ילדים
4. בגידות

אין עוד סיבות שיתכן שהתגרשו בגללם? מה הקטע? אם אין עודף פיקנטריה אנשים לא נרגעים?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2007 12:15 לינק ישיר 

אנשים מטבעם סקרנים , וזה לא נוגע רק לגרושים/ות זה בכל עניין

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2007 12:20 לינק ישיר 

יעל- אנשים מפחדים. בד"כ כשמישהוא מתגרש זה בגלל שאחד מבני הזוג לא היה ממש בסדר. אז כשיוצאים עם גרוש תמיד יש את החשש שהאשמה בגירושים היא על הדייט. הרי זה 50 % . ואני מתארת לעצמי שאנשים חרדים לא יתגרשו סתם כי לא כיף להם. אלא בגלל דברים רציניים. אז כשיוצאים עם מישהוא כזה יש סיכוי של 50 חמישים שמשהוא אצלו דפוק ממש.[
 לכן מבררים באובססיביות כזו כדי לא לעשות את הטעות של בן הזוג הראשון שלו. . נראה לי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2007 12:10 לינק ישיר 

למה את שואלת, את גרושה?

~~ "אני המנגינה שלכם..." ~~

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2007 13:19 לינק ישיר 

בגלל התיאורים כאן בתור גרוש פעם שנייה מבין שאין לי סיכוי. אם על גרושם סתם חושבים ש 50% סיכוי שהם בגדו/נטלו כדורים וכו' אז אני מוחזק בעיניי כל אחת כנבלה ומפלצת. ואין לי שום סיכוי לטהר את שמי.בגלל זה אני שואל למה בבראתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2007 15:05 לינק ישיר 

אבוד- זה לא נכון. יש גם סיכוי של 50 אחוז שנפלת בפח פעמיים. אתה לא מוחזק כשום מפלצת מאיפה הבאת את זה? אל תשכח שיש היום הרבה יותר גרושים בחברה החרדית- ככה שתמיד יהיו גרושות שיצאו עם גרושים.
תפסיק לראות שחורות- איך שאתה מסתכל על החיים זה איך שהם מסתכלים אליך. אז תתחיל להיות מודע לדברים הטובים שבך ואני בטוחה שזה יעזור לך בדייטים.
אם בנאדם לא עוזר לעצמו אף 1 לא יכול לעזור לו. ואם בנאדם חושב שהוא אפס הוא מקרין את זה לסביבה וזה כמו נבואה שמגשימה את עצמה. חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2007 15:32 לינק ישיר 

שלא עשני אשה,
דברי חוכמה דברייך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2007 09:50 לינק ישיר 

(ליטאי-   wow    =)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2007 12:11 לינק ישיר 

ליטאי, כבר דיברתי על עצמי, חפש את זה באשכולות אחרים.

אני לא מדברת על ברורים לשידוכים בדווקא אלא בעיקר על "שמעת, זה וזה, ככה וככה...." די! חבר'ה, כן, יש אנשים שמתגרשים כי לא טוב להם! כי לא חייבים לסבול! כי עדיף 4 מאושרים מ-2 שסובלים!
נראה לי שאנשים מפחדים לתת לגיטימציה לזה ורק אם קרה משהו לא נורמאלי אז מותר להתגרש, אז כל מי שמתגרש מייד מדביקים לו איזו סטייה נוראית.
יכול להיות?? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2007 13:05 לינק ישיר 

אוקי כשאהיה לי פנאי אקרא את כל ההודעות משתמש שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2007 18:04 לינק ישיר 

יעל,
החברה אוהבת לרכל ולהדביק סטיגמות באופן כללי ובפרט בנושא הזה שהוא עדיין נחשב לחמור וסגור בחברה החרדית.

לדוגמא בחברה החילונית גם מרכלים ומדביקים סטיגמות אך מצד שני אין רתיעה כל כך מגרוש/ה.

הגזר של אליעזר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2007 23:45 לינק ישיר 

אולי אפשר  לשאול  את  אותן  שאלות  [ בתוספת  הרבה  מאד  שאלות  כבדות  משקל ]  כלפי  הגרושות ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2007 23:45 לינק ישיר 

אולי אפשר  לשאול  את  אותן  שאלות  [ בתוספת  הרבה  מאד  שאלות  כבדות  משקל ]  כלפי  הגרושות ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2007 00:17 לינק ישיר 

ולתומי חשבתי שגרושים ברבים כולל גם גרושות. אין הבדל בנושא בין זכרים לנקבות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2007 02:37 לינק ישיר 

למרות  השתדלותי  להיות  אובייקטיבי  באופן  מקסימלי.  מאחר  וטיפלתי [בהתנדבות  מלאה] פעמים  רבות  מאד  בנושא  עימותים   בחיי  משפחה  וכל  המסתעף  מכך   כולל  בתיקים  שהיו  ו/או  עדיין  תלויים  ועומדים הן  בבתי הדין  השונים  והן  בבתי משפט.    מחובתי  לציין  כי  בכל  צד [ כלומר  הגברי  והנשי]  יש  כשרים  אמינים  וטובים  אך  לעומת  זאת  בכל  צד
יש  גם  את אלו  שלא  ניתן  להצדיק  מעשיהם  והתנהלותם  בכל  מה  שהביא לפרוד  ו/או  אופן  ניהול  המערכה  המשפטית.
כאשר  בחלק  לא  מבוטל  מהפעמים  הצדק  וההגינות  דוקא  אינם  בצד  הנשי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2007 11:39 לינק ישיר 

סתם אגב, בספר של הרב הרוש, "בגן האמונה" (-מומלץ ביותר, במיוחד לאבוד), כתוב שרוב אחוזי הגירושין, הם בגלל הגבר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > יש לי שאלה על גרושים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext