בית פורומים באבוב

ג' שאלות על מהרבצאל"ה הצריכין עיון עמוקה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/11/2007 04:06 לינק ישיר 

סימר
ברוך הבא !!
מיט גרויס פרייד גרייטען מיר זיך מקבל פנים זיין בהוד והדר הרב סימר שליט"א צו זיין אנקום קיין ניו יארק לכבוד די וועלטס געשעעניש בחצרות בית באבוב .
דער חשובער גאסט פון א"י הרב סימר שליט"א קומט קיין ניו יארק כדי צו פארטיידיגן זיין פארטיי אין בית דין, וואס די ביז יעצטיגע נציגים פון 48 האבן נאך ביז יעצט נישט באוויזען, מיט זייער הויכשטאפלדיגע שפארך, צו קאווינסען דעם בית דין אז נאר זיי זענען באבוב און אז אלע נכסי באבוב באלאנגט צו זיי,

אבער דער חשובער גאסט וואס שרייבט אזעלכע אלעגאנטע תגובה'ס, וועט זיכער מצליח זיין אין דעם פארפלאנדערטער ענין.ארויסצושלעפען זיין פארטיי פון די טיפע בלאטע, און וואס זיי האבן זיך אליין דארט טיף איינגעזינקען. און זעהן זיך נישט ארויס דערפון. און עס גייט טיפער און טיפער.

יהא בואך לשלום ולשמחה!

דער אמת האט געזיגט און זיגט ווייטער!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2007 11:24 לינק ישיר 

פראמענאלה

כל מי שקורא את תגובותיך הבלתי מסודרות, בשילוב הא הא הא ! שלך, ואת ההשמצות הפרועות שלך, למנהיג ישראל רבינו שליט"א, שבין אם תרצה או לאו יש לו אלפי חסידים בכל העולם, והוא נחשב לאחד מן היותר מוכשרים שיש בעולם האדמורות, ואין לו צורך והסכמה לא ממני ולא ממך ואפילו לא מרבך !   ניכרים מבין שורותיך את חוסר שפיותך לנוכח המצב שלכם, יכול להיות שבאופן אישי אתה אדם מאד נורמלי, אבל כידוע אהבה מקלקלת את השורה ולגודל חיבתך למרן אדמו"ר מהמ"ד שליט"א, אתה מופיע כאן כמשוגע ! צר לי שאני צריך לכתוב לך זאת, אבל אין זאת קביעה רק שלי, אלא של עוד כמה וכמה חברים בפורם, כולל לאו דוקא מחסידי באבוב. אי לכך גם אני לא מרגיש צורך להתווכח עמך על כמות המבקרים בקוויטלעך אצל רבינו שליט"א בכל יום ולילה , ועל גודל קהלתו ומקורביו וידידיו מכל העולם.

רבי חסידים 
צא לחופש לכמה שבועות אתה חוזר על עצמך ומשעמם כמו הג'ונגלים בדרום אמריקא       

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2007 14:06 לינק ישיר 

רבי חסידים, קיקסט ווייטער אין שפיגעל.

ווען רב"צ מאכט נישט נאך זיין ברידער מיט זיין טאטע, צו בהתנהגות בדרך שלום, צו מיט זוכן מחלוקת'ן, צו מיט טוישן אלטע מנהגים, אדער פארבריצירן נייע אינטערעסאנטע מעשיות, גייט נישט צו שמחות במשפחתו, שרייט אהן מענטשן ברבים, שטערט יידישע שמחות - זאגן ענק ער מעג טוהן וואס ער וויל.

ליידער האט דער מהרנ"צ נישט גיקענט קיין באבובער נוסח אין מנהגים. אויב די האסט עהם גיווען אמאל אבזערווט וואלסטע דאס אליין געוויסט. ווען ער איז גיווארין רבי האט ער גיפרעגט דעם ברידער וואס מעדארף צו טוהן ביז דער איידים די הייליגע נשמה'לע האט עם אוועק געשטיפט <<ווייל ער מאכט עם קראנק>>.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2007 15:25 לינק ישיר 

סימר

אני מבין שאתה חסיד של רב"צ, אוקי יש עוד מאות אברכים שהם חסידים שלו אי אפשר להכחיש,
ואולי הוא  מהאדמורים "היותר מוכשרים" מהדור אבל לשיטתך אם הוא מהיותר מוכשרים נראה לי שהתת רמה של האדמורים בדור נוגעת באפס.
ובינינו כולם יודעים שיש היום אדמורים שטיפ טיפה יותר מוכשרים מרב"צ תודה לקל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2007 15:32 לינק ישיר 

דומב

שרייב מהרנ"צ שרייב ואס די ווילסט,

דער אמת טוט ויי וייל דער רוב זצוק"ל איז געווען א ענק שבענקים א בעל מופת וואסעליונים ותחתונים האבען פאר אים מורא געהט,
א רבי וואס האט זיך מוסר נפש געוועהן פאר יעדער איד בפרט מסתמא פאר דיר אויך פאר דיין טאטע, זיידע, פעטער, ברודער, ו בזמן וועהן דיין רבי איז געוועהן פארנומען לעמיר בעסער נישט שרייבען מיט וואס. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2007 15:51 לינק ישיר 

הוא כזה מוצלח שחצי באבוב עזבו אותו
הוא כזה מוכשר שעד היום עדיין ממשיכים לעזוב אותו.
הוא כזה מנהיג גדול שאתה כותב פה באינטרנט אחרי שהוא אסר את זה ברבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2007 21:25 לינק ישיר 

רבי כותב

א' לא חצי, בקושי רבע! ובעיקר צעירים מוסתים, והשאר זכותם לחפש אדמו"ר חדש, מה הבעיה ומה זה מוריד מגדלות האדמו"ר, אני רק יזכיר לך בלי שום השוואות שכאשר הקדושת ציון נעשה לאדמו"ר ציבור גדול עזב ורבינו מרנן מוהר"ש ומוהרנ"צ זצוק"ל סיפרו על זה כל מיני עניינים,  

ב' אתה צודק שזה לא בסדר  שכותבים כאן,  ובעז"ה קרב יום שיצא בעז"ה הפס"ד, ואז אומר לכם שלום ולא להתראות כאן באינטרנעט,  אבל שאלה לי למה רק רבי שלי אסר, האם מרן האדמו"ר שלך לא אסר ?

רבי אתה הרי יודע את האמת מה אתה כותב כאן כל מיני שטויות שאתה בעצמך לא מאמין לזה, איזה חצי, אתה יודע מה נעשה אצלכם כל יום, וכל שבת, תכתוב אמת שאנחנו בערך כעשרים וחמש או ושבע אחוזים ואנחנו רוצים כך וכך וכך,

אגיטן טאג

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2007 21:42 לינק ישיר 

900 קוויטלאך
5000 בחתונה
2000 משפחות

עוד מזל שבאבוב התפלגה אחרת מי יודע אם רב"צ היה עומד בלחץ...

האגנדה של 48

תמשיך ככה ידידי...

תוקן על ידי צווייבאבוב ב- 21/11/2007 22:41:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2007 22:32 לינק ישיר 

נעבעך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/11/2007 00:41 לינק ישיר 

Swallow it Simar !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2007 04:07 לינק ישיר 

סימר, כנראה שלא הבנת.
אתה חושב שאני היחיד המצחק, בכל העולם ובכל חצרות חסידים, במיוחד אותם החצרות שמהרבצאל"ה אינו מוכן לכבדם כראוי, כמו סקווירא סאטמר וויזניץ ועוד, כולם מצחקים עליך ועל רבך. הא הא הא הא! משהו חסר לו או למשמשיו.
ואתה כותב:
...והוא נחשב לאחד מן היותר מוכשרים שיש בעולם האדמורות...
...יש לו אלפי חסידים בכל העולם...
הא הא הא הא! מי כותב ככה, סתם משוגע.

ולבסוף אתה כותב:
אני לא מרגיש צורך להתווכח עמך על כמות המבקרים בקוויטלעך אצל רבינו שליט"א בכל יום ולילה , ועל גודל קהלתו ומקורביו וידידיו מכל העולם.
אזי לך מפה, לא כתבתי השאלות עבור בעלי דמיון כמוך, אלא עבור הציבור הכללי, לידע ולשפוט אם רבך...נחשב לאחד מן היותר מוכשרים.
אוי נעבעך גדול אתה, וכל חבריך.

תכלית הדברים, אעתיק כאן עוד הפעם השאלות

ג' שאלות על מהרבצאל"ה הצריכין עיון עמוקה

אמאי לא קיבל את הגה"צ ר' ישראל האגער שליט"א, בביקורו לארה"ב.
אמאי הוצרך לילך לבקר את הגה"צ מערלוי שליט"א עוד קודם שביקר אותו, שונה מהרגיל.
אמאי לא השתתף בהחתונה של בת הצעיר של מחותנו ר' דוד דוב מייזליש שליט"א, בסאטמר.

נב. שאלות ישנות: אמאי לא קיבל את האדמו"ר מסקווירא שליט"א, ואמאי לא קיבל את האדמו"ר רי"י מסאטמר שליט"א.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2007 04:18 לינק ישיר 

פראמענאדע
ביסט ווייטער מעלה גרה?

ער דארף זיך נישט פאר דיר פארענטפערן
קען זיין אז דער ראפשיצער זיידע איז דא געווען אין עם אזוי געהייסן (וד"ל)
טאמער פארשטייסטע נישט פרעג דיין רעבין אדער דיין רובין

איך האף אז איך האב יוצא גיווען <<ענה כסיל כאיולתו>>

קים שוין אויף מיט א נייע חכמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2007 17:08 לינק ישיר 

רבי כותב

איפכא מסתברא,  כזה מוצלח שהציל באבוב מלכת לטמיון

מנהיג שמושך אליו בכל שבת ובכל יומא דפגרא מאות ואלפים בלי פרסומת ופראפגנדא

מנהיג שבמקום לבזבז כסף יהודי לפרסומת, הוא מקים כוללים וישיבות חדשים

ואינו משלם שישבו ויכתבו על היידפארק או שידפסו אלפי תמונות ממנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2007 18:13 לינק ישיר 

ברוקליני

איפכא מסתברא,  כזה מוצלח שהציל באבוב מלכת לטמיון

חצי באבוב וואס האבן אים פארלאזט, האבן אין א קורצע צייט אויפגעשטעלט א לגיון של מלך מיט מוסדות התורה לבנים ולבנות לבחורים וכוללים לשם ולתפארת. ועוד ידם נטויה. און מלכות באבוב איז און ווייטער וועט זיין א פראכט און א כבוד פאר רבותינו הק' זי"ע.

מנהיג שמושך אליו בכל שבת ובכל יומא דפגרא מאות ואלפים בלי פרסומת ופראפגנדא
אלפים ווי זענען זיי? עטס האט נישט מער ווי 800 + משפחות אין בארא פארק

מנהיג שבמקום לבזבז כסף יהודי לפרסומת, הוא מקים כוללים וישיבות חדשים

ואינו משלם שישבו ויכתבו על היידפארק או שידפסו אלפי תמונות ממנו

וואספארא געוואלדיגע חידושים אין מוסדות התורה האט עטס שוין באוויזען די לעצטע צוויי יאר?

א רשת כוללים א המשך פון פריער, א קליינע ישיבה'לע אין מאנסי אדער אין ב"ב, וואס עפעס ערענסט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 13:55 לינק ישיר 

בנין נערים סתירה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > באבוב > ג' שאלות על מהרבצאל"ה הצריכין עיון עמוקה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.