| נשלח ב-16/11/2007 09:44 |
|
| |
***בחירות 2008 נתניה כל העדכונים*** -מעודכן ליום הבחירות-
החלטנו לפתוח אשכול עדכונים שיהווה סיכום של כל מפלגה מה ומי יהיו חברי המפלגה .
הבחירות התקימו בתאריך יום שלישי י''ג מר חשוון התשס''ח 11.11.08.
אנו נתניה - סלמה סיון יוסף
ברית בישראל - ארקדי פוגץ
ג''ל - שמעון שר,צבי זקס,יוסי ביטון,צביקה קורצוויל,אבנר שמר,אלי אסולין,נעם לייזרוביץ'
גמלאים -ציון חדד,ז'ק עמר
החינוך והרווחה- קובי לוי,עמוס בירסאו,אורון מכלוף,ישראל גנסיה,אמסלו מלקו,
הצעירים -אבי ללום,אריק אלעל,אושרי יעיש,
יחד - דניאל רייף
ירוקים - אדיר בנימיני,זוהר אביב,ישראל הורנר
ישראל ביתנו - לאוניד קרול,בוריס צירולניק
לב - לב קרשניקר
ליכוד -,רפי קדוש,דודו מימון,אורי ג'אן,
למען נתניה (ק'ן) - הרצל קרן ,שלמה רוזנווסר
מבט לעתיד יוצאי אתיופיה - איכדאי דמסש
מפד''ל- דניאל בשארי,סיימון מונק,אבי בטיטו,שלמה שולמן,צבי הס,שי אבו,אמיר טנקג'י
נתניה אחת - מריים פיירברג-אכר,שירי חגואל-סיידון,שלמה ישי,טל נתן,אלי דלל,פרנק אסולין,יוסי מכלוף
יואל רזובזוב,צ'וצ'י זילברברג,סנבטו אייטגב,רון כתרי,אלכז קלגנוב,אביטל לאופר,רומן קסטלמן
נתניה ביתנו- לאוניד קרול
נתניה המתחדשת (ס'ו) - לאוניד סברדלוב
נתניה לכולנו (צ) - ראובן מימון,משה לביא,ציון סבג,סמי אלבז,אליעזר זיס,גדי שי,אליה יצחק
נתניתים- עופר אורנשטיין,
עבודה (אמת) - אלי אורן,דוד אייל,אפרים בולמש,לב קרסניקר
צדק חברתי- ויקטור סרוסי,רונן מימון,עופר סעידיאן,בוריס שלמנזוב,אורלי וינברג,אלכסנדרה לב,
נסים סרוסי,שרה כוהנים מיקי חובל
קדימה- מקסים אלגרבלי,קים ,אורן מכלוף
קשת- עקיבא יצחקי
ש''ס-דגל התורה -חגי חדד,שלמה כהן,אברהם אוסטרי,שיטבון,יונתן כהן
תקווה לשוויון - אליו אסמרה שלמה
תנופה - חיים פרידריך,צביקה ליבר,הדר לוין,גיא עוזרי,אמיר פוגל,נעמה חג'אג',ברק פרידמן,
יהודית גרשטיין,לאון רובינצ'קי,מאיר אשכנזי
שימו לב : לסטיקר החדש שמלווה את פורום "בחדרי חרדים נתניה" לבחירות לראשות עיריית נתניה
תוקן על ידי נתניתי_10 ב- 11/11/2008 7:55:25
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2007 10:05 |
|
| |
מדברים על התאחדות של כמה מפלגות בקרוב כדי להגביר את הכח.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2007 21:49 |
|
| |
אם תשימו לב הפעם בבחירות הקרובות המפלגות החרדיות -דתיות מכפילות את עצמם ביותר מפלגות
ועוד יש סיכוי-שקובי לוי לא יהיה יו''ר תנועת ש''ס ואז יהיה לו כנראה מפלגה משלו ויש לו קהל עצום.
מבלעדי לחובר.
|
| נשלח ב-18/11/2007 22:09 |
|
| |
אל תסמכו על כל אחד בעיריה
יש כאלה שדאגו בעיקר לכיסא שלהם
אבל יש כאלה רציניים
אברהם ראש ישר כוחך שנתת את חלקך במאבק למען הנכים
שאני עצמי רואה מידי פעם את שכניי באיזה סבל הם צריכים ללכת עם הכסא גלגלים מבלי שיהיה להם גישה.
ולאט לאט העניין הולך להשתפר
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2007 02:47 |
|
| |
Is sanz going with shas this time
|
|
| נשלח ב-16/12/2007 16:04 |
|
| |
עקיבא יצחקי פרש מסג"ל - יתמודד ברשימה עצמאית
|
כתבי קול השרון 16.12.2007 |
| בכנס בחירות בו השתתפו 300 מפעיליו הודיע על הקמת תנועת קשת - התנועה הציונית החברתית המאוחדת. המטרות: חיזוק ושיפור רמת החינוך ושיפור פני העיר והשכונות הוותיקות |
|
-----מאת תהילה עטיה/ קול השרון
מכה פוליטית נוספת לתנועת סג"ל בראשותו של מ"מ ראה"ע, הרב שמעון שר: לחבר המועצה הפורש ראובן מימון, אשר הכריז על הקמת סיעה עצמאית והתמודדות לראשות העיר, הצטרף במוצ"ש חבר המועצה, הרב עקיבא יצחקי, שבכנס בחירות ראשון שהתקיים במוצאי-שבת, מול 300 פעילי ציבור ותומכים, הכריז על הקמת תנועה חברתית מקומית חדשה. התנועה, קשת, התנועה החברתית הציונית המאוחדת, תשים לה למטרה לפעול למען חיזוק ושיפור החינוך, וכן שיפור פני העיר והקצאת משאבים לשדרוג השכונות הוותיקות.
מבחינת הרכב הרשימה, כך ציין חבר המועצה יצחקי, "נדאג שכל נציגי הקשת הפוליטית, ובתנאי שמדובר באישים בעלי אוריינטציה חברתית, יופיעו בה". עד כה נחשף, כי ברשימתו יתמודדו חברת מועצת העיר לשעבר, פנינה פייר (העבודה), וכן פעיל השכונות מוטי רצהבי.
על-פי הערכות שונות רשימתו של חבר המועצה יצחקי, עשויה לפגוע גם ברשימת המפד"ל, שכן אחוז מסוים מהקולות המסורתיים של קבוצת "הפועל המזרחי" יעדיפו במחאה להצביע לתנועה קשת.
הכתבה המלאה תפורסם במהדורה המודפסת של קול השרון.
בס"ד
לאחר שהגבתי בקישור לידיעה זו אני חש את החובה לפרט את שכתבתי ולספר את שמעולם לא סיפרתי.
בילדותי, ימים בהם לא היה המושג של שילוב של השתלבות הילדים הנכים במערכת החינוך, עודד יצחקי היה קשוב לכאבה של אימי ומבצע חשאי, מבלי שבית הספר לחינוך מיוחד ידע, יום אחד פשוט לא הגעתי לבית ספר ומאז לא ביקרתי שם.
עודד יצחקי העביר אותי למערכת החינוך הרגילה וכך הציל את עתידי.
עודד פשוט לקח אותי כבן טיפוחו, דאג לי ואפילו לדברים הקטנים, מבלי שראה אותי עד גיל 14. הוא אף דאג לי כאשר הגעתי לשלב הרישום לתיכון, הוא רשם אותי ל"מרכז הטכנולוג הדתי" כאשר כל בתי הספר באזור סירבו לקבל אותי בשל הצורך להוריד את הכיתה לקומת הקרקע.
עקיבא אמר כי אביו ציווה אותו להמשיך ולדאוג לי ולנכים נוספים בעיר הזו, אבל עם כל הכבוד לעקיבא ויש כבוד, אבל הוא איננו משתווה לאביו וקשה בימינו אדם כאביו... שיהיה בריא ויחזור לאיתנו הראשון...
עודד, אותי כבר שיקמת, יש עוד מאות נכים שזקוקים לך.... קום, קום קום
|
*-- Signature *
נייד:052-2789387 *-- Signature **-- Message body ''"" *
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2008 17:54 |
|
| |
אני לא מבינה את כל ההתנהלות הזו
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2008 23:06 |
|
| |
בס"ד
הסבירי את עצמך.... מה לא מבינה?
נייד: 052-2789387
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2008 00:51 |
|
| |
יש יושב ראש לרב גבאי שליט"א
גובשה ההחלטה היושב ראש של הרב גבאי זה ר שלמה כהן יהודי יקר רב פעלים
הוא יעמוד בראש רשימת ש"ס בנתניה מטעמו של מורנו הרב גבא שליט"א
זה בדוק דיברתי אם רוני גבאי מיכאל טובול וארז יעקוב כידוע אם כבר עובדים על החיבורים מעל 4 חודשים
שאר הרשימה עדין לא סגורה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 04:46 |
|
| |
ראש עיריית נתניה הכריזה: רצה עצמאית לראשות העיר פיירברג-אכר הודיעה על פרישה מסניף הליכוד המקומי והתמודדות עצמאית לראשות העירייה ולמועצה. הערכה: יחסיה עם כמה חברי סניף הליכוד וסקר מחמיא לגבי ריצה עצמאית הובילו להחלטה הדרמטית מאת: אלכסנדר כץ 12:15 19/05/2008
תוצאת סקר פנימי של הליכוד, שדלף לפני שבועיים ל"חדשות נתניה" ופורטל "קקטוס", תרמה אף היא להחלטה להתמודד לא במסגרת הליכוד. על פי הסקר שנערך בקרב 400 תושבי העיר, באמצעות חברת סמית שעוסקת בתחום המחקר השיווקי, עולה כי במידה ופיירברג תתמודד בראש רשימה עצמאית, סיעתה תקבל תשעה מנדטים, ואם תתמודד במסגרת הליכוד, היא תזכה בין 7.5 לשמונה מנדטים. כמו כן, אם תתמודד פיירברג על ראשות העירייה בראש רשימה עצמאית, היא תזכה ב-75% מקולות הבוחרים, לעומת 70% אם תתמודד לראשות העירייה במסגרת הליכוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2008 02:15 |
|
| |
ואולי שמישהו חרדי מוסכם ירוץ לראשות..?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2008 22:45 |
|
| |
אין סיכוי בנתיים עם כל המחלוקות שיש.....
שיבוא המשיח כולם יתאחדו בנתניה אבל לבנתיים הכל חשוך.....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 09:48 |
|
| |
עדכון:חבר המועצה עו"ד אבי ללום יודיע בימים הקרובים על כוונתו להתמודד בראש הרשימה העצמאית שהקים לפני כשנה "צעירים למען נתניה",
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 18:35 |
|
| |
ראובן מימון צדיק אמיתי..... מה שיש לו שאלות יפנה אליייי ...אני בסוד כל העיניינים בנתניה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 20:24 |
|
| |
"לכולנו" ....המיפלגה של מימון
|
|
|
|