בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

שאלה חשובה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/11/2007 14:42 לינק ישיר 

המרקד
רושם שנוצר כבר נוצר
ואל תצפה ששי אחרי הטררם שהוא עשה יגיד בשידור שהוא בכלל לא גנב... או שאודי דוידי נתן לו את הקטע... מה בדיוק אתה רוצה שהוא יאמר?
ובכלל, ככה הוא יוצא גנב, ככה הוא יוצא שקרן. מה ההבדל?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2007 19:10 לינק ישיר 

שי קאהן זה לא רדיו קול חי.
הקטעים נגנבו [ יאללה חאלאס עם הווכוח המטופש הזה ] וקיבלו אישור לשימוש לאחר הגניבה. יש כאלו שקשורים להפקה שלא מוצא חן בעיניהם... וזו בעיה שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2007 23:02 לינק ישיר 

תוצאמת, זה בכלל לא ויכוח מטופש, זה עניין מהותי ביותר.
רדיו קול חי אמור לשמש כרדיו דתי שמאזיניו הם דתיים וחרדים.
ברדיו כזה לא ניתן להשתמש בעבירה מעשרת הדברות ככלי להביא רייטינג וליצור עניין ומתח.
לא יכול להיות שברדיו, המשמש גם ככלי חינוכי, ידברו בשידור בגאווה על כך שהם כבייכול עושים עבירה ויגידו משפט כמו "את הקטע הזה אסור היה לנו להשמיע, אבל אנחנו נשמיע אותו עוד פעם".
לרדיו מאזינים גם צעירים, העלולים לקחת דוגמא ממה שהם שומעים ברדיו, בטענה ש"אם הם ברדיו הדתי-חרדי עושים כך, כנראה שזה מותר".
ברדיו דתי אמורים ללמד את המאזינים להתרחק מעבירות, ולא שיגיד בשידור מפיק "אני גנב!" עם הרבה גאווה.
זה מה שאתם רוצים? שהמאזינים יתגאו בחטאים?
אז נכון שניתן להתיחס לכל העניין הזה כפרט שולי ולעבור הלאה.
אבל זה לא רק המקרה הזה, המקרה הזה רק משקף את זהותו האמיתית של הרדיו: האם הרדיו הוא רדיו דתי, או רדיו שמשדר לדתיים?
התגאות בגניבה בשידור זה דבר שלא היה הולם גם את רשתות הרדיו החילוניות.
להיפך, אני חושב ששם היו מתיחסים לזה הרבה יותר בחומרה, משום שרשתות הרדיו החילוניות הם ברובם רשתות רדיו ממשלתיות, וגניבה היא עבירה גם על החוק.
הרבה פעמים, כשאנשים מתלוננים על ריבוי האלמות האלכוהול והסמים במדינה, אומרים להם: מה אתם  רוצים? תסתכלו איזה מסרים מועברים בטלויזיה ברדיו ובאינטרנט? הרי מזה הנערים לומדים את כל זה! מכלי התקשורת הם לוקחים דוגמא!
לעומת זאת, בתקשורת הדתית אין את המסרים הללו, ולכן גם יש מעט מאוד אלימות אלכוהול וסמים בציבור זה.
אולי ההתעסקות סביב הגניבה לא תוביל לכלום, אבל היא מהווה פתח בחומת ההגבלות שיש על התקשורת הדתית.
פתח שיכול גם להתרחב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2007 23:07 לינק ישיר 

אתה יכול לקרוא לי שי...

מה שאמרתי בשדור זה "אם ... אומר שאני גנב.. אז אני גנב..."

בקשר למסרים ותכנים בעייתיים בעיתונות החרדית, עשה לי טובה ותן לי קצת זמן עד שאתייחס לזה שלא יגידו שאני אינטרסנט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2007 10:31 לינק ישיר 

שי,
(מה פשר השם המוזר הזה???)
אתה אינטרסנט, זו המציאות... אבל זה לא אומר שאינך צודק. מותר לך להגיד את דעתך ונראה...

המרקד,
כעקרון אתה צודק בזה שיש בעייתיות בזה שהרדיו מציג את עצמו כעושה מעשים אסורים. אבל זה גבול מאוד דק ולא ברור בין מה מותר ומה אסור. לדוגמה, מתיחות מותרות או לא? אתה יכול לומר שלא, אבל הרדיו משדר קטעים כאלו וזה חלק מהעבודה שלו.
כבר כתבתי (ויוסי הסכים) ששי עושה את העבודה שלו ומביא חדשות, והוא עושה את זה בדרכים שלו.
האם היה צורך לספר בשידור על הדרך בה הוא עשה זאת? שי חושב שכן, ושיקוליו עמו. אתה חושב שלא, ושיקוליך עמך. שי הוא המשדר ולא אתה, והוא זה שהחליט. זה שגם אני חושבת שלא היה צריך להציג את זה כך לא ישנה את המציאות.
רק מה? הם קצת נהנו מהסיפור הזה, ולקחו אותו עד הקצה. ציניות טובה לפעם אחת, פעם וחצי ולא יותר.
לי זה השאיר טעם רע מלווה לשיר יפהפה...

ושי,
שי קאהן זה רדיו קול חי
ואם זה לא מוצא חן בעיניו... זה בעיה שלו... אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

ואגב,
יש מחר שהוא לאחר זמן?...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/11/2007 18:39 לינק ישיר 

יש מחר שהוא לאחר זמן אבל כפי שאת מצליחה להבין אין לי גישה לתיבה הפרטית של הניק ההוא כך שאין לי את התאריך...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > שאלה חשובה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.