בית פורומים בחדרי חרדים

חסידי גור, אלימים או לא?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/11/2007 10:34 לינק ישיר 

אלישיר

אני רואה שהאובססיביות פוגעת לך בזיכרון.

אז בא נרענן את הזיכרון, מה היה לנו:

א. עמד יהודי רשע, וביזה איש עובד ה' ירא ה' ומנהיג עדה, וכל זאת מול אלפים מחסידיו.

ב. בפורומנו הנכבד נתייצבו להם כמה ניקים בעלי דמיון מפותח ובעלי 'אהבה' עזה לגור והחלו לדמיין כיצד נאכלות שאריות גופתו של האיש ע"י חיות הטרף הגוראיים.

ג. משכך קמו להם הצדקנים והחלו למחות באגרופני הרשע על שהעיזו להרים את ידם ולהתנהג כפוגרומצ'יקים וכעמלק וכו' וכו'.

ד. האמת שלרשע הלז לא נעשה דבר אלא הכל קרה בדמיונם הפורח של כמה ספקולציונרים מרושעים פה נשכחה לחלוטין.

אז תשמע טוב: נכון להיום לא נעשה לאותו רשע כלום!!! 

ושים לב איך אתה במחי יד ומקלדת הפכת עדה שלמה לרשעים ואלימים וכל זאת בחסות הצדקנות. ולא עוד אלא שבזה עברת על עוון לשון הרע חמור שעליו אומר בעל ה'חפץ חיים' שמי שאומר לשון הרע על עדה אין לו ממי לבקש סליחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 11:35 לינק ישיר 

בסט

'נכון לעכשיו' פירושו הוא 'עד עתה'.

'נכון לעכשיו', אתה או אחרים, השמצתם, מחיתם, גיניתם, עדה שלמה על כלום.

'נכון לעכשיו' לא נעשה לאותו אדם כלום, ואף אחד לא אומר שיעשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 11:36 לינק ישיר 

מה נעשה נכון לעכשיו לצוקרמן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 11:43 לינק ישיר 

אלימותו המילולית של צוקרמן תורגמה למשמעויותיה המעשיות.
זה מה שנעשה נכון לעכשיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 11:52 לינק ישיר 

אולי אתה מיסטר גולם תשבר (לא לשבור להשמיע...) את אוזנינו מה נעשה לצוקרמן???

הפגנות מול ביתו. והפגנה מרכזית בככר דסלר. ומקסימום הטרדות טלפוניות.

לא נגעו בעצם מעצמותיו ולא ברהיט מרהיטיו. אף שמדבריך מיסטר גולם משתמע כאילו האיש נטבח עקד"ה בידי הגוראים הארורים.

(האמת מה הפלא? הם מנוסים בכך מאז ה'מכות האכזריות' שניתנו למנחם פרוש...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 12:11 לינק ישיר 

מצליח,
האמת שאני לא ממש יודע מה עשו לצוקרמן או לא עשו לו.
מה שאני כן יודע, שמרוב פחד הוא ינה את שם העתון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 12:34 לינק ישיר 

הגולם היקר.

תראה מחמדי, בוא אמליץ לך על אסטרטגיה פשוטה (בהתאם לתגובותיך עד עתה) תתחיל בנושא הרמקול מבני ברק, תקשקש שהרגו את הבן אדם, כשיבוא מישהו עם קצת עובדות ויספר לך שלבחור שלום, תקפוץ ישר לעניין צוקרמן ותשאל רגע גם לצוקרמן שלום?
אם מישהו יזכיר לך שזה לא הכי קשור לעניין, יש לך עוד פתח, תעלה את עניין מנחם פרוש.

אם אחרי זה בכל זאת תהיה בבעייה פנה אלי באישי, אוכל לעזור לך להמציא משהו, שיישמע ממש צבעוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 12:48 לינק ישיר 

גולם

צוקרמן שינה את שם העיתון בעקבות הפגנה רשמית שנערכה נגדו בככר דסלר בבני ברק.

יותר נכון הוא מכר חלק גדול מהעיתון לש. הלפרין שהחליט לשנות את שם העיתון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 12:59 לינק ישיר 

אבוד,
בניגוד למה שנדמה לך, אין לי שום עניין נגד גור, אני רק מנסה לא להתעלם מהעובדות. זה הכל.

מצליח,
שיהיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 15:31 לינק ישיר 

א. (והכי חשוב) באמת לא התכוונתי ספציפית אליך אלא להתנהלות הכללית, וכמו שמובן מהביטוי 'אתה או אחרים'.

ב. זה רק צירוף מקרים שהודעה אחר הודעה אני נאלץ להסביר לך ביאור מילים של מה שכתבתי???

ג. אתה אומר שאני לא מסוגל לזכור שני דקות אחורה. יכול להיות שאתה צודק. אך מהאשכול המדובר עברו כמה ימים ולכן לא ממש שייך לזכור מי הגיב מה.

זכרתי שהגבת משהו:

"גור גור גור גור גור גור גור גור .
חברייה.
בלי להיכנס לנושא האם גור אלימים או לא, וראיתם שגם לא נכנסתי לזה ובל"נ גם לא אכנס לזה, זה לא סגנון תגובותיי.
אבל חשבתם אולי גם הבן אדם לא כל כך פרייאר , חברייה רק בבנין שלו הם 3 אחים ויש עוד.
יכול להיות שעם כל מה שעשיתם מגור , יש עוד אנשים שממש לא פראיירים ?
סתם דיעה."

יש לציין שגם פה הדגשת שאתה לא רוצה להכנס לנושא.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 19:10 לינק ישיר 

כוחנות, היא אלימות במיטבה, (בפרט בציבור שלנו)

נכתב בחו"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2007 18:00 לינק ישיר 

ב2003  חודש לפני הבחירות לכנסת נשלחתי לעשות איזה עבודה עבור אחת מהמפלגות בבני ברק, בערך ב4 לפנות בוקר אני מרגיש שהפגש של הרכב נפתח יצאתי מהרכב ואני רואה מולי איזה עשר חסידי גור מפרקים לי את  הרכב לגורמים, אני מתחנן וצועק אליהם מה אתם רוצים, ואז אם התחילו להכניס גם לי מכות רצח שברו לי את המשקפים אחרי איזה כמה דקות המצב נרגע, ואז התברר שהם חיפשו איזה מדביק מודעות של ברוך מרזל, כמובן שהסליחה לא עזרה לי ושילמתי מיכיסי 3500 שח {השתתפות עצמית} על הנזקים ותראומה שיש לי עד היום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2007 18:23 לינק ישיר 

השאלה היא למה כשאנחנו ללא יוצא מן הכלל
חסידים של האדמו"ר הזה וההוא ליטאים בישיבה של הרה"ג הזה וההוא
מביעים דעה שונה אנו ישר הופכים לאויבים
והאלימות המילולית מתלהטת השפה הופכת לעשירה
הקללות והאיומים לנושא שיחה
ובסוף יד אחת מתרוממת והלהבה מתפשטת
פעם היו פשקווילים היום יש SMS (רק ללא כשרים) מירס ביפר
כתבה מהירה בבחדרי ואש המחלוקת מתלקחת !
עכשיו זה הופך לכבוד הרב וכבוד למגזר/לעדה
והחוסר יכולת לעבור לסדר היום צו השעה ממש
 ואני תמהה הכל בגלל חוסר יכולת לתקשר ולכבד גם אם השני חושב \נוהג אחרת
המפתח לפתרון - כבוד לזולת !
תנו לכל אדם להחליט על דרכו וכבדו אותו
הוסיפו מעט אהבת חינם
והילדים של כולנו יחיו טוב יותר !

ואולי אני טועה  ואם ננהג בדרך של שנאת חינם נחריב הכול נלחם נשפוך דם  נכה רענו בסתר
יקום עולם חדש וטוב יותר (כמובן רק אחרי החורבן)

נ.ב
אני לא חסיד ולא ליטאי אני יהודי אוהב עם ישראל !!
אמנם למדתי בישיבה ליטאית אבל לא הסכמתי לספוג לתוכי את ארס השנאה העצמית שמופץ שם !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2007 18:45 לינק ישיר 

קראתי את כל האשכול בסבלנות, עדיין אני לא יודע מה הראיה שחסידי גור אלימים,
כל מי שמדבר, זה רק על הסיפור של פרוש מלפני 30 שנה, וכן האיומים על צוקרמן,
בשום מקום לא כתוב שנגעו לרעה בצוקרמן וגם על פרוש יש ויכוח,
האם לזה נקרא  א ל י מ ו ת , זה אפי' לא אלימות מילולית, מישהו החליט שהעבריין מהרמקולים
כנראה "סיים את חייו" ועל זה נבנתה פה מערכת שלימה של הסתה,
 כמו כן זה שנערכה מערכה נגד קניית העיתון של צוקרמן זה לא אלימות זה צרכנות נבונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2007 20:28 לינק ישיר 

נורמלי!

קצת ידע לא יזיק לך.

הלב שמחה דרש שתתקיים רוטציה לאחר שח"כ כיהן 2 קדנציות, ואכן בתשמ"א התקיימה הרוטציה בנציג של גור ושל ויזניץ. באותה מערכת בחירות היתה התחייבות לרוטציה עם הרב יוסף מלמד, ההתחייבות היתה שבאם אגו"י תקבל רק 4 מדנטים ([כפי שאכן קרה] מי שמוצב במקום הרביעי ברשימה (היינו הרב שמעלקא הלפרט) יתפטר לאחר חצי קדנציה. אך לאחר מחצית הקדנציה הדבר לא נעשה והלפרט לא התפטר (יש הסבורים שזה היה הרקע להקמת שס).

בתשמ"ד דרש האדמו"ר מגור שגם החכי"ם פרוש ולורנץ יבצעו רוטציה, אך הגרא"מ שך התנגד לכך בכל תוקף. ומה לעשות שחסידי גור בטוחים שמה שרבם אומר כל כלל ישראל צריך לבצע וע"כ הם הפעילו טרור בכל דרך אפשרית (וביניהם המכות שנתנו לפרוש) ע"מ שהדבר יתבצע. אחת הדוגמאות הבולטות לדרכו של ה'לב שמחה' בהנהגה פוליטית, אך לא זהו הנושא.
ואכן לאחר מסע לחצים נאלץ לורנץ להתפטר ואת מקומו ברשימה קיבל חיים ברילנט, באותה מערכת בחירות הוקמה שס והגרא"מ שך שפרש ממועצת גדולי התורה הורה בימים האחרונים לפני הבחירות לבחור שס, ואכן באותם מבחירות אגו"י ירדה ל-2 מנדטים ואילו שס פרצה לציבור עם 4 מנדטים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חסידי גור, אלימים או לא?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.